Хайде, МАЙче, завърти тумбак - да зарадваш мама,тати пак

• 10 471
  • 293
  •   1
Отговори
# 285
Не успях да заспя обаче Tired Всичко ме боли и не моа да си намеря удобна поза.Мечтая си за водно легло,ммм Heart Eyes

А за мен вече е сигурно, че е настинка ( лека,за щастие) , щото ми е студеничко..в таз жега.

# 286
Сложух някоя друго по-прясна снимчица на сайта Mr. Green
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=153567
Лейди оправяй се с това "щастие", помага суров ориз, по чаена лужичка някъдем през 2-3 часа, ориза поема водата и има ефект, поне при мен  Peace

Последна редакция: нд, 15 юли 2007, 15:35 от diancheto

# 287
Много сте сладки... и онази снимка с бебето и каката с куклата е Heart Eyes

# 288
Не смея да си окажа носа навън обаче.Днес пропускаме разходкътъ

# 289

хаха, всичко имитира каката затуй и се купи тая кукла  Peace

# 290
  • София

хаха, всичко имитира каката затуй и се купи тая кукла  Peace

hahaha

И при нас е така Simple Smile. Преди 2 седмици Йоанна беше помъкнала един Мечо Пух в тънкия ми слинг... И най-редовно си кърми куклите Crazy.

Дианче, абе да нямате някаква британска (ирландска/уелска/шотландска) нишка? И двете слънчица с тези млечни кожи и светли червеникави коси Heart Eyes (питам, защото аз съм влюбена в Ирландия...)

# 291
diancheto страхотни снимки Simple Smile

Ние днес се захванахме с малко ремонти вкъщи и всичко е надолу с главата. Добре че бебчо си кротува и се забавлява сам Simple Smile

# 292
Пуснах НОВАТА ТЕМА ,
но в момента нямам настроение да я освежавам.По-късно,може би.

# 293

И при нас е така Simple Smile. Преди 2 седмици Йоанна беше помъкнала един Мечо Пух в тънкия ми слинг... И най-редовно си кърми куклите Crazy.

Дианче, абе да нямате някаква британска (ирландска/уелска/шотландска) нишка? И двете слънчица с тези млечни кожи и светли червеникави коси Heart Eyes (питам, защото аз съм влюбена в Ирландия...)

Ирини, татко им е руснак Joy
Имат жилка ама от по-насевероизток Joy

Общи условия

Активация на акаунт