Хайде, МАЙче, завърти тумбак - да зарадваш мама,тати пак

• 10 497
  • 293
  •   1
Отговори
# 255
  • България
И аз така я покривам с една лека пеленка и нищо не се вижда, но пак се притеснявам ако минавт хора.

# 256
  • На морето!
Бургаски мами, имате ли уговорка за кафенце в понеделник? Може да се престраша и аз да дойда  Laughing
Имаме.Засега е в 10.30 на Тройката,но са възможни промени.Ще ти пишем или ще се чуем в неделя да доуточним.По принцип излизаме всеки ден,без събота и неделя,така че идвай с нас  Hug

# 257
majceto как се изчислява номера кой техех отговаря на наш  /

вероятно някъде го пише. даже си мисля, че този сайт си има и английски превод нейде. иначе аз хич не вдявам френски, но за ориентир мога да кажа, че от парижо си купих джинси еспри, които са с френска номерация 42. иначе по българската съм 46-8, а по немската 40-42, а по английската - 16. дано съм помогнала  Peace а за поръчките - ми организирайте се както ви е угодно - аз съм на линия. само дайте индикация ден-два по-рано, за да съм съвсем на линия   Mr. Green

# 258
# 259
  • Sofia
Mного съжалявам за tsura... нямам думи за случилото се.... и дано на никого не се случва...    Cry

Преди малко с една приятелка направихме поръчка от Лa редут с нейната карта, но забравих да запиша едно якенце, та majceto, само кажи кога ще правиш поръчката.  Grinning Има страхотни неща за без пари, но повечето са изкупени или поне размера, който на мен ми трябва. Само внимавайте, че при избора на цвят и размер цената може да се промени. Аз пазарувах само детски дрехи пък там номерацията си е ясна. Номерацията за големи и на мен не ми е ясна.
За кърменето навън - аз лично покривам бебето с пелена, която пази и някои мои части от чужди погледи  Grinning По принцип си зяпам нормално насам натам, пък и когато гледам хората те избягват да се вторачват в мен   Mr. Green

# 260
и кат сме се подФанали на тема пазар да вметна, че в аутлета на зара има намаления. парцалките не са най-невероятните на света, но пък цените им се съотнасят съвсем по достойнство. аз намазах дънки, пуловер и тениска за огромната сума от 30 кинта  Shocked и на фона на тая евтиния филков категорично отказа да мери панталони и сака  Crossing Arms иначе имаше хич не-лоши одежди и за мосютата  Peace

# 261
майче, тъй като не съм много по пазаруването - дека е това?

# 262
в мола в гео милев - скай сити  Peace  аз онзи ден нищо не си харесах, тюх  Confused 

# 263
  • Sofia
Aз от Zara нищо не си харесах  Sad

# 264
аааам не е това. официалният аутлет на зара е на бул. българия малко след била, но на отсрещната страна. откриха го тази госина през пролетта. аз в тия молове - в гео милев и до хемус, така и не съм ходила и хич и не знаех, че и там имало зара  Thinking

# 265
Пък аз не смея да си купувам дрехи...купих си една разкошна дънкова рокля , а тя взе, че не ми става.Мразя да меря и купувам на око, но проблемът е , че окото ми още не е свикнало с разширения от бременността ханш Confused

# 266
Здравейте, Майчета!

Моят бебчо днес цял ден само спи и яде, следобед такъв сън му ударихме от 13.00 до 17.00, сега пак си спинка  Simple Smile

Аз не повдигам дюшечето, а слагам Митето да спи на възглавничка, така е още от самото начало. И ние все още повръщаме от време на време.

# 267
Здравейте, Майчета!

Моят бебчо днес цял ден само спи и яде, следобед такъв сън му ударихме от 13.00 до 17.00, сега пак си спинка  Simple Smile

Аз не повдигам дюшечето, а слагам Митето да спи на възглавничка, така е още от самото начало. И ние все още повръщаме от време на време.

Блазе ти!!! Моят днес цял ден реве, а пък имахме и гости-роднини, та ми пизна да ми казват, че чак толкова рев е "притеснителен"... Ужас ви казвам! Какво да направя, че аз и тати сме шантави... та бебо на нас се е метнал  Wink

Лека нощ и сладки сънища, момичета!

# 268
Е , нищо ново не са казали, бебешкият плач поначало си е притеснителен, но не в смисъла, който повечето хора влагат...

# 269
Добро утро на всички, плачът на бебето винаги е притеснителен и дори да плаче минутка на нас ни струва цяла вечност но така е това е неговият начин да ни покаже недоволството си.
Снощи пак се редуваха малките коя да хленче повече, отново не съм спала тъкмо да задремя и се събждат, и да ви се оплача имам външни хемороиди немога да си седна на дупето имам чувството ,че като дишам ме боли повече, някакъв кошмар,взех си приготвен крем от аптеката но все още не чувствам никъква промяна,някои ако знае някакъв лек мже да ми даде инфо
Моята бебка само навън спи спокойно часове наред, аз могали само по улиците да вися и с двете

Общи условия

Активация на акаунт