Клуб "Без грим, без токчета, по пролетни пантофки" 27

• 49 777
  • 738
  •   1
Отговори
Не мога да не уважа желанието на почитаемата Лу да се разхожда по пролетни пантофи. Който иска да си вземе чифт, моля, нека заповяда. Цветът е тренди, моделът - също. Аз лично ще се въздържа, защото таз материя не ми е сред любимите, но и по-важното: с таквиз пантофки ставам нечовешка трътла.

Март е тук, което значи пролет, пролет и пак пролет. Край на чорапите, край на балтоните. Не знам за вас, но моя милост чака с нетърпение да натика обемистите артикули навътре в гардероба и да се върне към леките, минималистични и жизнерадостни облекла.

Какво ще носим, докато дойде време до лятното нищоносене? Слава Богу, всичко е възможно. Пъстра палитра от тенденции, във всевъзможни цветове и материи, и в невъобразимо разнообразие от кройки и модели.

1. Буен оранж и морско синьо - гащеризоните още са хит, както и ретро изгледът. Цък и цък.

2. Плетено, усукано, макраме или дантелено:

3. Дълго и прозрачно - макси рокли и полите отново задължителни, но вече малко по-ефирни и едноцветни.

4. Дръзки комбинации на цветове - няма значение кои са цветовете, стига да са изобилно ярки и смело комбинирани.

5. Райета - на шапки, на блузи, на обувки, на бански, на всичко

6. Реки от деним - все още нищо не може да детронира дънковия аутфит от глава до пети, че и под пети.

7. Асиметрични блузи и рокли - свобода на кройките, най-често удължени отзад или отстрани.

8. Капри панталони и панталони с широк крачол

9. Всички видове nudes и бяло:

10. Пискюли, пискюли и още пискюли:

Има и други към списъка, но да ги оставим за по-нататък в темата. Тъй де, какво ще обсъждаме инак до лятото?  Mr. Green За финал ще добавя няколко идеи за аксесоарите, които ще се тачат, а също и за модата в косата.

Значи, която от вас иска да е ултрамегасупертренди, да си набави тутакси: котешки очила, пискюлести чанти или сандали, кожени рокерски ръкави или колани, голяма шапка или ярка шапка, или някаква шапка и голяма чанта. Разбира се, чорапките с боти също вървят и то, много.

Прическата може да е: къса, небрежна, вълниста, с бретон, на двоен възел или на огромен кок.

Сега ще се оттгеля изтощено, ще изпия 235-тото кафе за днес и евентуално ще поработя, ако успея да изхвърля от главата си обущата с пера и плетените чанти  Mr. Green

Заповядайте от все сърце, чувствайте се като у дома си, където - нека си припомним - не виреят кичозните явления, а навред се стеле семпъл стил. Повтарям, семпъл стил.  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 02 мар 2011, 11:42 от crazy chick

# 1
Първа! Пу за мен!!! Mr. Green

Алоха!

Крейзи, някой казвал ли ти е днес, че си златна? Не?! Е, златна си! Laughing  bouquet

# 2
По обективни причини рядко съм докарана casual, по-скоро разхождам разни костюмченца с токченца, но с цел да си плакна окото, чета тука. И за да не е само запис, да се похваля с поръчката на ей тая еко-дружелюбна бутилка с филтър, за които стана дума в миналата тема:

Чантите на дизайнерката на шишето много ми харесват, но ги няма в БГ, за съжаление.

# 3
  • Belgium
Крейзи, поклон  Grinning

Не мога да не сложа тези тоалети на Blumarine за все още хладното пролетно време:

# 4
# 5
# 6
  • София
Уау, колко неща  харесах от новата тема   bouquet
Ще пропусна някои от трендовете, че не са ми на сърце, но са малко като цяло.
И да питам, скини денима и клиновете, хич ли не се котират като фешън.? Аз докато се наканя да си взема leggins и той вече е демоде  Crazy

P.S. сладка хапка, дали случайно не си намерила таз бутилка в БГ?

# 7
# 8
Райета и в аксесоарите за 2011-та  Flutter

# 9
Bonjour !

Крейзи , не златна , платинена си направо с тази титулна страница ! Ще си я "хапвам" бавно , снимка по снимка  и записки ще си водя .

Инфантилна , чудна сесийка с чантите . Peace Дали не може да я постнеш и тук ? Flutter Нуждаят се от обсъждане , смятам .

# 10
  • Кацнала на едно дърво.
Ох, като отворих темата, се почувствах така, все едно съм си купила последния "Воуг"!  Grinning Тоест, като мишка във витрина за сирене. Laughing

Най-после намерих "Блузата-на-райе". Ей като тази:
От няколко години се оглеждам за нея (или по-скоро чаках да дойде сама, че не обичам да обикалям) и на... Дойде.  Laughing Точно каквато търсех - памучна, тънка, дължина до кръста, но широка ("оувърсайз").

Слагам и една картинка на симпатични обувки, ей тъй ("раздаваха" ги есента, но на мен и тази пролет щяха да ми свършт работа  Laughing):
Сини обувки.

# 11
  • Belgium
Ох, като отворих темата, се почувствах така, все едно съм си купила последния "Воуг"!  Grinning Тоест, като мишка във витрина за сирене. Laughing

Най-после намерих "Блузата-на-райе". Ей като тази:
От няколко години се оглеждам за нея (или по-скоро чаках да дойде сама, че не обичам да обикалям) и на... Дойде.  Laughing Точно каквато търсех - памучна, тънка, дължина до кръста, но широка ("оувърсайз").

Василиса, както винаги - право в целта  Laughing Все се чудех как да опиша завладяващото ме чувство като вляза в темата, а ти си го казала с едно изречение  Grinning

И аз чакам точно тази блуза на райе да ме намери, но не и не. Ако ти свирне от някъде, сподели и с мен  Laughing

# 12
Нямам време, само запис, за да не ви изгубя сред безумията в Красива мама Laughing Крейзи, бравос!

# 13
# 14

Инфантилна , чудна сесийка с чантите . Peace Дали не може да я постнеш и тук ? Flutter Нуждаят се от обсъждане , смятам .
Ето ги пак дава ми грешка като се опитам да ги копирам от старата тема Sad

Общи условия

Активация на акаунт