Клуб "Без грим, без токчета, по пролетни пантофки" 27

• 49 782
  • 738
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Крейзи, чудесно е! Hug

Аз да се оплача - не харесвам нюд. Whistling Що така, не знам...

# 16
Едно рае от Манго, малко ми е трудно с линковете от Фейсбук  Blush , надявам се съм се справила.

http://www.facebook.com/home.php#!/photo.php?fbid=10150152827430395&set=a.158897600394.157138.155318785394&theater

Крейзи, страхотен подбор като винаги, поздравления   bouquet

# 17
Гащеризони,оувърсайз-топове,туники,рокли....,обущата с пера Heart Eyes,а чантите с пискюли...искаааам..... ooooh! и рокерските аксесоари искам Crazy

Нюд,много харесвам,но само когато съм придобила достатъчно тен,иначе изглеждам болнава Rolling Eyes

Дънкови материи и кожа/лицева/ са ми сред абсолютните фаворити,целогодишно,добре че никога не минават от мода Laughing

Крейзи  bouquet,за прекрасното оформление,ще взимам на час по лъжичка,ако издържа Crazy

Качих малко снимки в подписа си,някой пита преди време защо съм го махнала,поднових го.

# 18
Страхотно начало на новата тема, топло ми стана на душата като видях и любимата си плетена рокля на Е.Пучи сред уводните фотоси, ако пък и взема да си я изплета...ехей!

Предлагам да обсъдим и яхтената мода. Много ми е на сърце, някъде четох,че това лято пак ще е сред тенденциите. Мечтая да придобия това сако http://www.net-a-porter.com/product/109304

С прискърбие събщавам,че още нямам визия за визията си през предстоящия сезон. Толкова ми е антишопинг и антидресинг Laughing,че си мисля да не съм в депресия.

# 19

P.S. сладка хапка, дали случайно не си намерила таз бутилка в БГ?

Не, в БГ не са ми попадали. Поръчах я от британския ибей. Трябва да дойде тия дни. Имаше опция за безплатна доставка и аз - хоп!

# 20
Много хубава тема Simple Smile
Лилавото не ми е любим цвят, но не мога да не отбележа колко добре изглеждаше върху Натали Портман и нейния бременен корем
http://www.blogcdn.com/www.parentdish.com/media/2011/02/natalie- … n-oscars-preg.jpg

# 21
Кой ли цвят не изглежда прекрасно върху прелестната Натали?  Heart Eyes

# 22
  • Варна
Рае на блузки харесвам, но нещо яхтената тема не ми При сърце. Peace
Крейзи ,страхотно начало.  bouquet
Много ми допадат плетените неща на една кука, но май трябва да сваля някое и друго кило ,
за да мога да нося. ooooh!

# 23
  • Кацнала на едно дърво.
Веднага ще ви кажа къде намерих райето.  Grinning В магазина на "Графа" (срещу "Св. Седмочисленици") май се казва "Мега Аутлет" (както винаги не съм обърнала внимание на заглавието  Blush Laughing). Понеже ми е в съседство, тъй да се рече, го преглеждам от време на време.
Блузата е "Only", имаше още няколко и странно, не се биеха за тях.  

П.П. Като стана дума за прически, мечтая за такъв кок:
как-ли-се-прави-това-чудо
П.П.П. Някога си бях купила фуркети, но ми ги откраднаха. Бяха в една кутия с разни сребърни излатни ширитчета (сврачешки съкровища) и крадецът явно ги беше взел за синджирчета.  Joy Сега не знам откъде да си купя пак - най-бикновени фуркети, подложка за кок (видях, че има и таквоа чудо) и пр.

# 24
  • Belgium
Охо, знам го този магазин, една приятелка се обзаведе с доста неща от него, той е някакъв комбиниран аутлет на много марки, но е временен.

Ще трябва да го преровя в скоро време  Laughing

# 25
Прилича малко на разрошен френски кок, с такъв бях на сватбата си.
Фуркети си купих тогава от някакъв магазин на "Витошка", май за перуки  Laughing
Би трябвало да има и в обикновени магазини за фибички, но там ме пратиха тогава фризьорите.

Стандартен френски кок се прави така:
http://www.videojug.com/film/how-to-french-twist-hair-2
А тази разновидност... не знам точно, според мен се оставят някакви кичури встрани и после се втъкват един по един в кока.

# 26
  • Lost in a fairytale ...
Крейзи   Hug
Началните ти постове ме вдъхновяват много много Simple Smile
Страхотна пролет се очертава, до тук всичко ми хареса ужасно. Само към пискюлите имам известни задръжки. Заплювам си рокерските нещица и кожата.  Whistling
Похвалвам се с DIY обувки, не че са кой знае какво, ама си ме радват.  Flutter
Кокове харесвам, но вече нямам коса за тях. А фуркети има във всеки магазин за фибички, по 5-10 стотинки бройката  Simple Smile
Годес, сватбата ме оставя без думи. Отивам да разгледам всички снимки, че си оставих за след поста  Blush

# 27
LilMissSunshine ,благодаря Hug,ама тя мина отдавна,след няколко дни ще станат шест месеца,просто днес добавих някои снимки,че бях свалила линка от поста си,именно с тази цел.

Мен ме впечатлиха пирамидките на обувките ти Crazy
Започвам да мисля какво да си сътворя с наличните пирамидки от коланите,които съм накупила,именно с такава цел Flutter

Между другото,за първи път се радвам,че още е студенко,дойдоха ми днес ъгсовете,чаках ги  месец и половина  Rolling Eyes ще мога да си ги понося малко тия дни,преди да ги прибера за другата зима,иначе предпочитам да е топличко Wink

pp.Не мога да не споделя това с вас

Последна редакция: ср, 02 мар 2011, 18:21 от goddess

# 28
# 29
Охо, знам го този магазин, една приятелка се обзаведе с доста неща от него, той е някакъв комбиниран аутлет на много марки, но е временен.

Ще трябва да го преровя в скоро време  Laughing
Намират се добри неща там да. Wink

Крейзи, благодаря.  bouquet
Обувам клубните пантофи с голямо удоволствие. Heart Eyes
Все към оранжево нещо ме влече, а аз не понасям този цвят. Laughing Ще заложа само на аксесоарите. Може и една блузка или пък циганска пола?!

Общи условия

Активация на акаунт