Хайде, МАЙче, завърти тумбак - да зарадваш мама,тати пак

• 10 545
  • 293
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Добрютро Mr. Green.

Аххх, зарибихте ме с тоя Ла Редут Crazy. Точно се чудех къде още да си харча парите Joy. Нещо не иска да ме регистрира обаче, не ми приема пощенския код - идеи?!? Аз ще взема да си изкарам една кредитна карта само за да си пазарувам он-лайн, досега не знам какво се ослушвах.

Майче, ако ще правите групово пазаруване скоро, бройте ме и мен (ще съберем парите предварително и ще ти налеем картата Wink). Знаете ли горе-долу колко излиза доставката до БГ?

Целувки на малките слънчица Heart Eyes!

# 271
  • Варна
Добро утро! Аз вчера не се разписах, че нямаше много интересно, ч аи татито гледаше малката и аз използвах да свърша малко домакинска работа, но като гледам и вие много не сте се задълбочили в писането Grinning
Ние снощи бяхме на рожден ден на баща ми в едно от плажните заведения и бебка беше  с нас. Опита се милото да спи в количката, но оркестъра и грамогласните певци, не и даваха спокойствие да заспи. Е успя детето накрая свикна с музиката и заспа, и ние се отпуснахме накрая.
Наказа ни малката като ни събуди в 06.30, но затова пък беше изкарала 9 часова пауза без ядене.  Hands Clap Мънкоти до към 09.30 ис ега вече заспа, защото просто ние се отказахме да спим и станахме вече. Това са те златните ни дечица! morning

# 272
  • България
Здраейте  Simple Smile
райна, а към морската ли ходите после.Някъде удобно за кърмене?
карчита - пробвай със смрадлика  Peace

# 273
вижте тази готина тема на януарчетата  Flutter

# 274
Пак се вкарах в шоу.Очевидно съм яла нещо неподходящо или леко развалено, защото имам гадно разтройство, а Ясен сутринта се дра няколко часа по доста неутешим начин.Да не говорим колко ми беше " лесно " да съчетая дундуркането с пробезите до кеф-бара през 15 мин.
Най-сетне детето заспа , а моят стомах като че ли се поуспокои.
Абе направо трагедия Sick

# 275
Ние през деня сме кротки- яде, спи, гука. всичко е ок до към 7 часа. После започва хленч. Следва хапване. После пак хлеч за банята. Баня към 21 и сън до 24.
И след това вече спрях да броя колко пъти се събуди и яде - може би през час иполовина - два  Rolling Eyes
Спим заедно - в едно легло и не ми е трудно да давам цицата (забравям май да ги редувам  Embarassed), но все пак ми е трудничко да поспя.
Някакви идеи? Да пробвам с вода и биба ли? Чудя се вече  newsm78

# 276
  • България
Абе я да се оплача. Мая не беше акала 3 дена. Мислех си да я изчаксм до другия ден, преди да предприема каквото и да било, тъй като знам че кърмените бебета могат и по-рядко да акат. но защо ли ми трябваше да споделям с приятелки, които ме психираха че това е мн.време и да действам със сапун, с термометър. Пробвах, но нищо не стана. На другия ден пак - и тя се изака. Не че е станало кой знае какво, но ми е гузно, че се подведох и тормозих детето, като му пъхах разни неща в дупето, а то най-вероятно и без това е щяло да свърши работата, ако я бях оставила , както ми подсказваше интуицията.
Освен това пуснах една тема , в която ми се скараха, че не съм я изчакала и съвсем се сдухах. Тук съм чела, че някои са действали по този начин. По колко време изчаквахте бебенцата преди това?

# 277
бе стига го мисли минало бе рени - просто се поучи занапред  Hug

# 278
карчита,трагедията при мен е пълна  ooooh!  сигурно от месец не мога да се оправя и всяко WC е кошмар,както и часове след него  Tired  ooooh!  Tired
кремче ползваш, редуваш студени и топли бани, смрадлика и долугоре това...
лейди, а аз си мечтая за разтройство 
Sick

# 279

лейди, а аз си мечтая за разтройство  [/color] Sick

Ха, както се казва, " Внимавай какво си пожелаваш" Wink

# 280
Здравейте мацки  Grinning
Ние вчера цял ден бяхме без нет  #Cussing out
Също вчера имахме и годишнина от сватбата - 5г.   Mr. Green
Само дето такава организация направихме и си останахме вкъщи накрая и по-скоро го отбелязахме вместо да го отпразнуваме. Кумувете бяха на сватба, бабите не щат да си гледат внуците, мама няма свястна дреха, в която да влезе...  ooooh!
Ама в най-скоро време (като намерим гледачи) ще си отпразнуваме празника подобаващо   Peace

# 281
Пак се вкарах в шоу.Очевидно съм яла нещо неподходящо или леко развалено, защото имам гадно разтройство, а Ясен сутринта се дра няколко часа по доста неутешим начин.Да не говорим колко ми беше " лесно " да съчетая дундуркането с пробезите до кеф-бара през 15 мин.
Най-сетне детето заспа , а моят стомах като че ли се поуспокои.
Абе направо трагедия Sick
И аз съм така от сутринта ужас Mr. Greenhttp://www.bg-mamma.com/index.php?topic=143263.msg2751525 Виж тука има полезно инфо ако не си се оправила все още аз взех незабавни мерки. Laughing

# 282
Птица , мерси Hug
На мен подозренията ми се насочиха другаде-май съм понастинала.
Това , защото проклетият благоверен става посред нощ да отваря де що види прозорец, че му е топло, и не се сеща да ме позавие малко.
Та и кокаляците ме болят ...
Ще пийна едно парацетамолче и лягам да къртя Sunglasses

# 283
Намерих английската версия
http://www.laredoute.co.uk/Default.aspx
за мамите невдяващи френски - като мен
имайте предвид че цените нямат нищо общо

Последна редакция: нд, 15 юли 2007, 13:56 от sisko2

# 284
И аз не съм сигорна дали е вирус или от храна затова не съм вземала парацетамол ще изчакам да видя какво ще стане с разстройството. Naughty

Общи условия

Активация на акаунт