Хайде, МАЙче, завърти тумбак - да зарадваш мама,тати пак

• 10 488
  • 293
  •   1
Отговори
# 195
  • България
Тина, поздравления за успеха! А дано и аз да успея да се похваля скоро със същото.
Дано,  Hug  Praynig скоро да се похвалиш. Как върви при вас? Ако искаш пиши в кърмаческия. Ще получиш много подкрепа  Peace
А аз отивам да гледм снимки, че нямам търпение  Grinning

# 196
Майче, може ли да се включа и аз в пазаруването?
Наистина има какво да се купи на супер цени.

# 197
Момичета имам въпросче към майките, които ползват слингове. От къде ги купувате, защото искам да си взема и аз.  Струва ми се по-удобно от кенгурото и искам да си взема, защото количката ми е голяма и не мога никъде да вляза с нея, а пък все ми се налага да отскачам я до аптеката, я до хранителния магазин и няма на кого да оставя малкия.
Мерси предварително  Simple Smile

# 198
  • София
Момичета имам въпросче към майките, които ползват слингове. От къде ги купувате, защото искам да си взема и аз.  Струва ми се по-удобно от кенгурото и искам да си взема, защото количката ми е голяма и не мога никъде да вляза с нея, а пък все ми се налага да отскачам я до аптеката, я до хранителния магазин и няма на кого да оставя малкия.
Мерси предварително  Simple Smile

От тук Peace.

Също можеш да видиш и тук.

# 199
Слинговете "Лана" - каквито са моите и на Ирини, ги има в два магазина в София.Ето
тук са посочени адресите на магазинчетата, а може да се поръчат и по и-мейл, (но по-добре да се закупят на място,според мен).Само да уточня, че първият магазин ( " Палитра" ) не е за детски стоки, а е арт-галерия.

Ех,таз Ирини ме изпревари Crazy

Да допълня само, че и тук се предлагат доста интересни модели, но не съм ги виждала "на живо".

# 200
  • Burgas, Bulgaria
имаме си потвърдена от док млечницаааа е сега кво те ми казаха да изварявам на всяко хранене а не да ги изхвърля  и подновя
авъъъъъъъххххх как рева като му намазах устата-главата ме боли и ще си купя антидепресанти-коаксил че вече  #Cussing out.

# 201
Леле Ириниии, надпреварваме се май Crazy Crazy

# 202
кое да изваряваш на всяко хранене?

# 203
  • София
Леле Ириниии, надпреварваме се май Crazy Crazy

Хахахаха, и аз това забелязах Mr. Green. По-скоро мислим еднакво Laughing.

# 204
  • Burgas, Bulgaria
да изварявам бибероните и шишетата след всяко хранене

# 205
сиско - нямаш проблеми  Peace. имай предвид, обаче, че цените ще са толкова атрактивни само този месец. после си стават нормални европейски  Mr. Green

# 206
майче, значи имаме две седмици да се организираме и най-вече да се омангизим  Laughing

# 207
да изварявам бибероните и шишетата след всяко хранене

Да,защото иначе гъбичките няма да умрат Mr. Green Ужас,голяма досада е, хубавата новина е, че се облекчава бързо-до 2-3 дни най-късно ще му е минало на детето, но трябва да продължаваш с мазането и изваряването още известно време, за да не се повтори.

# 208
Мерси Eiphnh и LadyLou   bouquet
Най-вероятно ще си поръчам по интернет, защото скоро не ми се очертава да ходя до София.

# 209
Ех , забравих,че не си от София.Да, поръчай по интернет.Сподели после впечатления Wink

Общи условия

Активация на акаунт