Хайде, МАЙче, завърти тумбак - да зарадваш мама,тати пак

• 10 486
  • 293
  •   1
Отговори
# 210
Малкият спи.О, Господи,благодаря ти ! Малкият спи. Невероятно,но факт.

Joy Joy Joy Joy Joy
 rotfImao rotfImbo

Thinking Дали пък просто не отлага екшъна за нощес Thinking

Както и да е, пускам си филм!!!!! Sunglasses

# 211
Момичета, супер се заребих по слинговете  Laughing
Ще взема и аз да си купя  Peace
А коя от вас си беше шила сама?

# 212
майче, значи имаме две седмици да се организираме и най-вече да се омангизим  Laughing
ааа, намен лимитът ми свърши - гърция, икеа и джъмбо си бяха в плана; а марикита и ла редут вече започват да лазят по нервите на филков. ако го отстрелям с още някоя покупка след това той мен ще отстреля  Mr. Green

# 213
  • София
Мерси Eiphnh и LadyLou   bouquet
Най-вероятно ще си поръчам по интернет, защото скоро не ми се очертава да ходя до София.

И аз по Инернет си го поръчах, много са коректни. Само не знам колко ще струва доставката.

Сиско, аз имам един ушит, но този от Лана ми е мн. по-удобен, а и материите й са страхотни Hug.

# 214
И аз имам шит, но от шивачката-нямам машина, иначе бих си ушила и сама-не е голяма философия.
Иначе,ако се подбере готин плат и се купят подходящи халки излиза почти наполовина по-евтино.

# 215
Иначе,ако се подбере готин плат и се купят подходящи халки излиза почти наполовина по-евтино.

И аз имах това предвид.

# 216
Aма много са ви хубави снимките Hug
Като гледам голям купон е станал Heart Eyes
Да ви завиди човек, ама благородно Wink
Ирини, ти с какъв телефон си снимала, никога нямаше да заподозра Peace

# 217
  • София
Aма много са ви хубави снимките Hug
Като гледам голям купон е станал Heart Eyes
Да ви завиди човек, ама благородно Wink
Ирини, ти с какъв телефон си снимала, никога нямаше да заподозра Peace

С SonyEricsson K800i - много му е добра камерата 3.2 мегапиксела (фръц Mr. Green).

Дианче, още малко да пораснете и айде в София на среща Hug.

# 218
sisko2  , аз си купих памучен плат ( някои взимат хасе, моят не е ) за 7 лв.метъра, стандартна ширина 1.40, дължина 4.20 м; общо към 28 лв, халките -по 80 ст . едната, от този плат станаха два слинга-един с халки и един тип шал(връзва се),на шивачката платих 20 лв.
Тоест за 50 лв имам два слинга, а ако купя готов-само един.Но пък готовите са от хубави платове с интересни десени- спестяваш си обикаляне по магазините в търсене на подходящ плат.

# 219
LadyLou , мерси много за информацията  Hug
Ще потърся плат и ще опитам да си го измайсторя. Ако имам нужда от хелп - ще ти пиша  Peace
Ако не успея - ще си купя и аз готов   Simple Smile

# 220
  • Варна
здравейте мами и бебоци! Разгледах снимките ви и наистина сте много сладки и мамите и малките мишлета. Времето днес не успя да провали варненската ни срещичка,която беше много,много готиничка.

# 221
от варненската среща само една снимка ли ще видим

# 222
за Цура просто и аз незнам какво да напиша една буца ми дастана на гърлото , дано господ и даде силички да го преодолее. и в наай скоро време ги дари с рожбичка

# 223
  • Варна
има няколко тук:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=117415

а очаквам free също да покаже някои...

Последна редакция: пт, 13 юли 2007, 21:58 от caisa

# 224
  • Варна
Ох, и аз не знам какво да кажа. Искрени съболезнования на семейството. Ужасно е. Cry
Иначе срещичката наистина беше супер. Аз с моите деца цял ден изкарах в Морската. Носих фотоапарат, но така и не ми остана време да снимам покрай дечурлигата. Crazy free направи няколко снимки, тя ще пусне.
kar4ita, хайде, бе, мила, ела и ти другата седмица. Много искам да се видим, да се наоплакваме двечките. Simple Smile
И да се оплача-днес, в Морската, паднах с малката на ръце. Много се стреснах. Седнах да я накърмя и когато станах се спънах в тъпата пейка. Някакси успях да се извъртя по гръб и бебка се оказа отгоре ми. Тя нищо не разбра, но аз няколко минути треперих от уплаха. Бяхме двете с Dana, но тя успокояваше Боян и не разбра какво стана. Едни хора взеха детето, за да мога да стана. Поне Габи не се удари. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт