Декупаж (салфетна техника)- 4

• 47 344
  • 354
  •   1
Отговори
# 210
Кампари вижда се че ти е дошла музата вече  Mr. Green

А бе, за сега е тук ,ама знае ли човек кога ще й скимне да си хване пътя на някъде. Laughing

Кампари много свежа е станала масичката, и супер се връзва с интериора в детската стая, отгоре боядисвала ли си или плота си е такъв?  newsm78

Боядисана е. Беше грозна маса с плот от шперплат.

Didi mum, свежарска е станала кутията. Със салфетка ли я прави?

Последна редакция: вт, 24 юли 2007, 20:59 от Анонимен

# 211
  • Бургас
didi mum кутията е станала страшно свежарска, от къде се сдоби с тези разкошни плодове ако не е тайна?

# 212
didi mum, много свежа кутия! Направо не знам как лепите такива големи елементи, без да ви се бръчкат - при мен е голяма борба да замазвам последиците... Cry

# 213
  • Варна
Здравейте,момичета,макар и рядко,но успявам да ви следя.Много се радвам,че има толкова нови  фенове на декупажа 
Браво на всички! Hug
Campari, масичката много ми хареса  bouquet
 Моля те поне до края на лятото изкарай с този ник после може да го смениш на някой по-зимен аперитив Joy
А какво става с новия конкурс?
Didi mum,кутията е  супер newsm10

# 214
 Embarassed  bouquetсалфетка е ,лепих я на пар4ета не е цяла и кутията  е жълта.но не си спомням от къде ги купих,пазарувам като щура салфетки.в4ера си купих кутии от Мираж и ги запо4нах, smile3553 нямам спира4ки.маси4ката е супер Peace

# 215
Жегите раждат чудеса наистина  Grinning. Браво, много хубави неща. Редовно ви проверявам, но за да не наводнявам темата с ръкопляскания- сега едни големи  smile3501 за всички майсторки.

# 216
  • Варна
Скоро снех една моя стара кутия,която аз лично много си харесвам  Blush
 снимка1 ,снимка2
и снимка3

# 217
  • Бургас
Кампари, много свежарска масичка! И розовата бутилка много ми хареса - от къде си купи релефната паста?
didi mum, много сладки са кутиите - от жълтата ми потекоха лигите
ria , и твоята кутия е страхотна - от къде тези хубави лалета?
Защо всички имат по-хубави от моите салфетки Mr. Green

# 218
Радина, пастата си купих от кварталната книжарница.За съжаление имаха само четири вида и аз естествено избрах най-грозния.Ама като не можах да добия представа какво ще се получи като я намацам... ooooh!
И аз се питам защо другите намират салфетки, които аз не мога да намеря! Thinking

Риа ,кутията ти и на мен ми хареса.

Бързам да те успокоя ,че за сега нямам намерение да си сменям ника.Зимата ...ще видим!Може да стана Ракия с туршия. Mr. Green

# 219
Много красиви неща сте направили всички! newsm51
И аз се чудя откъде намират другите толкова красиви салфетки smile3511

А какво ще кажете да си направим албуми със салфетки и да си обменяме?Аз имам 5-6 пакета от Метро, от които ще използвам по две-три салфетки...

Последна редакция: ср, 25 юли 2007, 14:13 от Fancy N

# 220
Много красиви неща сте направили всички! newsm51
И аз се чудя откъде намират другите толкова красиви салфетки smile3511

А какво ще кажете да си направим албуми със салфетки и да си обменяме?Аз имам 5-6 пакета от Метро, от които ще използвам по две-три салфетки...

Никак не е лоша идеята ти.
И аз имам много еднотипни и нямам нищо напротив за обмяна.

# 221
  • Бургас
И аз съм за идеята, също имам пакети със салфетки и като направя едно - две неща с тях и ми омръзват /угодия нямам/
Аз имам и друга предложение към Бургаската агитка /може и по близките градове да се присъединя/ да си поръчаме някои неща от Мираж заедно и да си поделим куриерската услуга, не че е много около 5 лв. но в повечето случаи това е поне половината от поръчания продукт.

# 222
Нямам думи за нещата, които виждам. От 2 седмици чета и ровя из материалите и не знам откъде да захвана. Купих си най - елементарните материали, търся някои от по-специалните и смятам да скачам от високото в дълбокото. Имам нужда от малко кураж, но съм сигурна, че ще се пробвам, а оттам, каквото излезе........

# 223
аз съм за идеите Hugимам много салфетки на пакети,и за поръчки към  МИРАЖ съм за,че почти свърших кутиите  newsm62.Мираж забравих да питам дали имаш хартия за декупаж?ето и още нещо дали може някой да ме светне как да кача директно снимки на страницата , а не през албума Praynig ето и една къщичка за птички   http://www.snimka.bg/album.php?album_id=150598

# 224
Скачай, скачай  Grinning И да се похвалиш после.

Общи условия

Активация на акаунт