Юлското човече стана на годинка вече

• 11 698
  • 301
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Здравейте   Hug

Преди обяд с мама Tydy,ходихме да направим резервация в "Тримата мускетари",но за съжаление места  няма. Единствения вариант е от 10ч до 12ч на обяд,но искат на всяка цена консумация пици,салати и т.н.Аз незнам сутрин на кого му се ядат такива работи и как да стане   Rolling Eyes

Вече незнам къде да проверявам,навсякъде е фул или искат някакви куверти и предварителни заявки.  newsm78

Така че смятам че е най-удачно,на 21.07 в събота н 16ч,да се видим на входа на "Морската градина" и от там да поемем нанякъде.
Надявам се да сте съгласни

Благодаря на  мамаTydy за съдействието    bouquet  bouquet  bouquet 

По късно ще разпратя и Л.С,да не остане някой неразбрал Wink
Рени,споко душицо и ние сме така слаботелесни.Чак не зная каква снаха ще намерим като гледам момите във форума Thinking
Е, тъз хубава Shocked.Ами Емка-семка???
Нали голяма любов беше,моя Друнди така страда Sad Cry Sad

Рени,не сме правили още изследвания Hug

# 61
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Ние за днес приключихме с разходките!
Аз съм със страшен гърлобол, а в тези жеги така ми се пийва студена кока-кола...
Рени, на Вяра хемоглобинът е 123. От изследванията от 6-тия месец знам, че щом е над 100-110 няма проблем.. Колкото до референтните стойности - Tizija, не мисля че имаш повод да се притесняваш, при децата са по-различни, пък и различните лаборатории си слагат различни стойности /не говоря за фрапиращи отклонения, но все пак ги има.../.
Относно сученето, Вяра папа мляко от мен само нощем. Инцидентно понякога и 1 път през деня.

Спокойна и прохладна вечер ви желая!

# 62
  • През девет земи в десета
                        Честит Първи Рожден Ден на:
                          Емка на мама Попова
                          Мариана на мама ikol
                          Георги на мама BuNNy
                          Ния на мама Nike
                          Яна на мама Betta
                          Божидар на мама vike
                          Анджела на мама bibii

Пожелавам им много здраве,щастие и усмивки!!!

Специални целувки за Яна и Емето!!!
Това е за щастливите майки!

Изчезвам,че имам гости,Ренка,ние се кърмим поне 5 пъти,особено по време на зъбонокненето,Тиция,за бебчета е нормално хемоглобина да е от 110-125,под 100 се счита за симптом на анемия!

Пепи,ще ти напиша рецептата на тортата и ще ти я пусна на лични,ако имаш кю съм снимала и приготовлението,мога да ти пратя и тях!

# 63
Pigi-тук, тук ако може Embarassed Ще се опитам да я направя. Бати Гоги скоро ще има рожден ден и тъкмо се чудя с какво да черпя бабите cook cook

# 64
Момичета,днес партито на Ема беше прекрасно.Бяха 6-7 бебета,падна голяма игра,мамите и част от татковците пиинаха биричка,хапнахме и така времето отлетя.Лошото е на детските клубове,че РД продължава само 2 часа....може и повече,но всичко беше заето когато капарирахме...
Ето малко снимков мат'риал  Wink
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=9761&AlbumId=99374

# 65
Честит Първи Рожден Ден на Георги, Ема, Мариана, Ния, Яна, Божидар и Анджела!
Да са здрави, послушни и винаги усмихнати!

Гого ще го чакаме и него да черпи на срещата!  Heart Eyes

# 66
Честит Първи Рожден Ден на сладкиша Емка, Яна-Глезана,Георги, Мариана, Ния, Божидар и Анджела!Нека детството ви бъде едно весело приключение мили дечица!Бъдете много здрави, усмихнати и обичани!

Попова, Бета  Hug нека само с радост да ви пълнят очите дечицата ви!

# 67
Днес дъщеря ни Ния стана на 1 годинка!Благодаря на всички които са се сетили за нас и са ни честитили рождения денвъпреки че аз много рядко влизам във форума и още по-рядко пиша.

Честита Първа Годинка и на остналите сладури родени на 14.07 Simple Smile

Днес беше кръщенето на Ния и него заедно с рождения ден ги опразнувахме семейно.Ния цял двн беше много весела и смятам че си прекара добре.А и ние също.

# 68
Благодарско на всички за отговорите  Hug
Ние май сме с най-нисък хг,но какво да се прави  Rolling Eyes Ще давам повечко месо,жълтък,спанак,лапад и подобни.
А за кърменето-явно има и по-пристрастени от нас,а аз се притеснявам как ще го отбивам.Ангажимент си е.Забрвих да пиша че нощем също сучем  по 1-2 пъти  Whistling

Черпя всички днес с питка понеже моят мъник се престраши и проходи    running да ми е жив и здрав.Откак реши че може и сам към обяд и цял следобяд ходи.Много е радостен че има крачета   newsm62

Хайде лека...

# 69
  • някъде
Честито на всички празнували рожденни дни, прохождания, зъбки и т.н.  Честито на Емка-семка за днешния рожден ден! Да са ни живи и здрави децата, да ни радват и слушат малко повече!
Ние утре ще празнуваме първият рожден ден в едно ресторантче и се надявам Алекс да е послушен, защото днес ми разказа играта! Още си няма зъбки, ходи с една ръчичка, изправя се сам в леглото и разни такива щуротиики!
Хемоглобина му е 127...... пишата не е забелена...друго не се сещам!
Жоржи, ние ще дойдем с татито и евентуално с племенника ми- на 3 годинки, но ще се чуем с теб както сме се разбрали! Peace
Хайде засега толкоз, целувки на всички бебоци! Hug Hug Hug

# 70
  • През девет земи в десета
Добриутро на всички!Май като гледам само аз съм станала днес сравнително рано,мойта беба  още спи,тати излезе,кака е на работа,а аз мързелувам на компа с кафето Mr. Green

Ронка,страшна количка,да ви е честита и със здраве да се вози Емката в нея!Партито ви е супер,тоя клуб да не е в една пресечка на "Раковска",там гледах нещо подобно!?

Ети,Пепи,писах на лични! Peace

Тиция,аз да ти кажа също се чудя какво ще правя с отбиването,моя звяр си иска и ми дърпа блузата,вече знае за какво става въпрос,май ще откараме така поне до 2 години,мисля обаче преди другото лято да я отбия! Wink

Рени,чак да се притесняваш за хемоглобина не,но е добре да си вземеш Малтофер,даваш от 6 до 8 седмици и после пак давате кръв да видиш дали се е нормализирал,ако се налага известно време даваш и в профилактична доза,Цвети беше с такъв хемоглобин и пи почти 3 месеца капки,като съм правила контролни изследвания всеки месец,сега го пием и профилактично през ден!

Да не забравя да честитя на днешните рожденици!

Честит Рожден Ден на:
                         Алекс на мама didka_81
                         Диляна на мама sue2003
                         Рая  на мама slonche
               Много,здраве,щастие и  усмивки от нас с Цвети!!!

За мамите!

Изчезвам да си оправя къщата,че снощните гости стояха да 2 ч. Whistling

# 71
Честит 1-ви Рожден Ден на Алекс,Диляна и Рая!    newsm67

Пиги мерси,но засега не мисля да давам каквито и да е препарати  Naughty
Още повече че педито ги видя резултатите и каза че засега уговорката е да давам повече месо,жълтък и зелении.Не ми предписа малтофер.За щастие.А и малкият е доста енергичен.  Thinking

Попова много ви е хубавка количката.Скоро ли я купихте?  Със здраве да си я разхождате  Heart Eyes

# 72
Честит първи Рожден Ден на сладкия Алекс
Диляна и Рая!Много да са здравички ,веселички и послушнички.[/color]

Мили мами това е за вас

# 73
Честит рожден ден на
Диляна,
Рая
и много специално на Алекс!

Мили майчици да са ви живи и здрави дечицата,много радост да внасят в домът ви!
Дидка,честит празник миличка.Бъди много обичана и желана майка и съпруга!
Това е специално за теб

Рени,Пиги,благодаря за поздравите относно количката  Hug
Рени,новичка ми е на една седмица  Flutter Много е лекичка(4 кг.) и гъзарска(поне аз много й се кефя)!
За хемоглобина не мога да кажа,др. седмица сме на изследвания,дано всико е ОК!  Praynig

# 74
Честит рожден ден на Адаша Алекс и всички останали пораснали сладурковци  bouquet
А,Жори недей така, не си я даваме Емката ние.Просто ще ние стимул да хапваме повече, че да я настигнем с мерките Laughing
Рени,давай на Галко просто и Елда,страхотни са за повишаване на желязото NaughtyАлекс много ги мрази и аз слагам по малко в супичката

Общи условия

Активация на акаунт