Юлското човече стана на годинка вече

• 11 681
  • 301
  •   1
Отговори
# 270
И ние да се похвалим наш Павлин проходи от няколко дни прави 4-5 крачки сам в къщи но днес започна да се пуща и навън че сега не можем да го спрем и Ели си натиска да ходи непрекъснато плачи докато нея сваля от количката и вече ще стана разногледа не знам кога сега да му правим прощъпулник и какво трябва да се прави нищо не знам .

# 271
  • Варна
 #Cussing outНе можах да дойда на срещата,за което приемам критики.Като гледам по снимките ,добре сте си изкарали. Peace
От две седмици отлагах кумците ни за гости по повод рожденните дни на децата - нали бяхме малко болни.И чак когато се уговорихме и затворих се сетих ,че съвпада със събирането ни,но вече нямаше начин да се отмятам.До последно мислех да идвам,но щеше да ми е притеснено за час ,час и половина и само щях да си гледам часовника.

Честито на рожденниците ,които съм пропуснала от 21 .07 насам и на  техните родители.Бъдете много здравички,милички и добрички. Heart Eyes

От два дни вече и ние сме в отбора на озъбилите се . Laughing

# 272
Честито на днешните рожденици.Да си живи и здрави за радост на мама и тате!

Момичета в най-скоро време започвам работа,малко се ошашках.Та моля,ако някой има препоръки за детегледака в Сф да помага.Трябва ми максимално бързо да намеря,оглеждам се и за чстни детски ясли,но все пак искам да видя и с жена как стои въпросът.

Благодаря!

# 273
Е браво бе всички почват работа........ ох и аз искам ама с моя мъж дет не дава съм като вързана,до 3 години ще я гледам, после ако се преборя за детска градина ще е добре,ако не ме върже със второ ! Laughing

Мама Силвия май преди ни беше писала за това детенце и майката,от Варна,сега четох темата(и преди четох де),но това наистина е лошо ако не се лекува горкото детенце!Дано се подобри  Praynig

Варненската среща е била на ниво, но малкоооо бе малко, карай важното е да е било забавно! Laughing

Ние тук си седим и си пишем с никой не се срещаме ще каже някой че сме под прикритие,ето и мами от Пловдив има но не аз си седя тук и не мърдам! ooooh!

Има ли днес рожденници! newsm78

# 274
Ето единият подарък за РД на Гоги: http://www.aquapolis.net/index.php?language=bg Дано да му хареса. Аз много се ентусиазирах. май аз повече ще се радвам на атракционите, ама с това мъничкото швъргалце надали ще се кача някъде  Tired
Утре съм обещала да ходим на басейн тримата. Ще взема да уплаша хората с моите телеса, белкем да останем самички  hahaha

# 275
Честито на София,Дейвид и  Момчил!  bdbaloni

Ели нашият тати и той неще да работя  Naughty Днес му викам че другото лято започвам работа.Та поне само за лятото да поработя,да се ранообразя.А той вика-ще работиш за мен.Ще ти плащам да гледаш детето.   Joy  Joy
Веднъж говорихме по въпроса и установихме че същите пари дето ще ги получавам ще ги плащаме на детегледачка и то няма смисъл.  Thinking

Попова ти какво ще работиш?
Хмм,мамите дето работят ни позабравиха.  Crossing Arms

# 276
ЧРД на София на мама Fiona, Момчил на мама Witchy и Дейвид на мама ronkis!

Много здраве, щастие и късмет в живота!

# 277
Попова, не мога да помогна за детегледачка.. Аз мисля да се връщам на работа от октомври на 1/2 ден, за да свикнем с малкия да живеем малко разделени и от началото на 2008-ма на цял ден. Свекърва ми ще дойде да се грижи за чавето, така че няма да търся гледачки и ясли засега. Само не зная как ще се справим под един покрив, но за това има време да рева...

Ренито, Ели - тц, тц, какви мъже! Евала!

Каби съвсем отказа да яде. Днес го водих при педката, че взе да ми писва да плача по градинките и да се крия. Тя каза да го отбивам, понеже се залъгвал с кърмата и си знаел, че като не яде друго, задължително ще си получи порцията цица. Ще мисля какво да правя.. Иначе той отново проходи, вече се пуска по-смело, но все още го е шубе.

# 278
 Flowers SunflowerЧестит 1-ви Рожден ден на днешните пораснали гълъбчета! Flowers Sunflower
       newsm59  Да растат здрави и усмихнати!
newsm59

Рони
,поръчахме торта от "100г сладки", пълнежът се води"шоколадова перла"-нищо чудно да е като вашата с шок. мус и т.н. newsm78 Щом казваш, че била вкусна - съм спокойна. Wink

suzi_a Айде, честито ви озъбване! tooth
Днес и аз видях, че Дани се е обзавел с един кътник, горкия му венец - цъфнал е като роза. Crossing Arms Вече си има цели 9 зъбета. Crazy

pearly Пробвала ли си да не му даваш за по-дълъг период от време да цока/сигурно де/? После може и да се сети да хапне нещичко. Thinking

Ренито:
Цитат
Веднъж говорихме по въпроса и установихме че същите пари дето ще ги получавам ще ги плащаме на детегледачка и то няма смисъл.
Мда, има нещо вярно, а и защо ли хич не ми се почва работа. Сега ми е едно хубавкоооо...

eti_31 Леле, чуден подарък! Покрай него и вие с швъргалцето / Simple Smile /ще намажете, ако не друго поне се цопнете някъде на хлад.

danisia: Браво на Павлинчо!Честити ви проходили крачета, скоро и другия чифт ще проходи...защо не поизчакаш малко и да направиш един общ прощъпулник.... незнам до колко е редно обаче newsm78
Дани прави 2-3 крачки и полита в неопределена посока, търси си той нечия ръка, случайно да не се довърши.... ooooh!

# 279
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Здравейте!

Честито на празнувалите вчера и днес дечица! Бъдете здравички, щастливички и безгрижни!

Напоследък съвсем нямам време да чета, за писане да не говорим. На работа е лудница - тези хора не море не ходят ли  Thinking? В най-големите жеги тръгнали кредити да теглят  ooooh!.
Виждам, че ще имаме още една мама в отбора на работещите  Simple Smile. Попова, дано откриеш подходяща жена и нямаш проблеми с адаптирането към новия начин на живот! За частните детски заведения в нашия град знам, че храната не е добра - в смисъл, че ги тъпчат с пици, хамбургери и др. такива; В яслите може би не е така, а и все пак сте в София...но го имай в предвид!

Тук сега има международен фолклорен фестивал и градът е пълен с хора. Понякога след работа минавам да погледам изпълнителите и е много интересно.

Вяра в неделя се пусна и сега прави няколко самостоятелни крачки, но е неуверена все още, така че няма да бързам с прощъпулника. А кръщенето ще е на есен, остава да реша, кой ще е кръстника...

Това е от нас в общи линии. Спокойна и прохладна нощ!

# 280
Пърли,Асинка каза че ти е обяснила за неяденето.Аз вчера и звънях да и се оплача,понеже и ние нещем да ядем тези дни.
Според нея това е период. Галко като види само лъжицата и стиска устата.Та започнах да го храня с пръсти и прояде.Днес ядохе с пръсти кус-кус,зеленчукова супа.Ето резултата: Омазвация  Joy
Между другото купихме машинка и го минах 3-ти номер.  Grinning

Честито ходещи крака на Павлин!
Честито кътник на Дани и зъбче на Гоги!
Нас също ни мъчи 9-ти зъб че да видим кога ще изкочи  Thinking

# 281
Ренка, обяснението на Асето не ми помогна особено!  Cry Тя ми е написала няколко реда в една тема, която пусках в Кърмаческия, но явно Калоян е най-неядящото същество под небето, и нищо не помага. Съветвам ме да го отбивам, защото се залъгва с цицата. През деня го кърмя 2-3 пъти най-много с идеята да не разчита на кърмата за наяждане. Пробвах да го храня с пръсти - не става. Той иска да яде сам, но и това невинаги работи... Абе просто е ужас.. Не разбирам дали е период, дали е инат, дали е неприязън към храната. Вчера е изял 2 бисквити и кроасан с кашкавал!  Embarassed И най-нахално грабна гризинката от ръчичката на едно детенце. Не зная кяк да тълкувам това!  ooooh! Не ми се говори! Факт е, че на 1 год. е 8300, 74 см.. малко..

И ние го подстригахми вчера отново много късичко..

Последна редакция: пт, 27 юли 2007, 08:22 от pearly

# 282
Честит рожден ден на куклите: Ева на мама mgizdova и Зоя на мама arllina!
Бъдете здрави, послушни и весело детство ви желая!

Днес празнува и татко Кредор!
Желая ти много любов, парички, късмет и здраве, разбира се!

п.п. после кажи кой от трите подаръци ти е харесал най-много Wink

# 283
Честито на рожденничките Ева и Зоя! Много усмивки и игри!
Пърли, много е неприятно това с неяденето, и Павел имаше такъв период (при него беше период от боледуване) и знам колко ужасно е. Има ли нещо, което обича да яде?

# 284
Честит рожден ден на Ева и Зоя!Весело детство и много щури игри!Здрави и щастливи дечица!

Честит рожден ден на Татко Кредор!  bouquet  bouquet  bouquet
Много ама много да слушка Нанни и Дани!Много любов и разбирателство,щастие здраве и късмет във всяко начинание! bowuu  bouquet

Аз ви напускам!
Бай на всички и много целувки!

Ама не за дълго а за 1 седмица!

До скоро! Laughing  Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт