Юлското човече стана на годинка вече

• 11 690
  • 301
  •   1
Отговори
# 255
Аз съм много доволна от ортата като цяло,вкус-дизайн.  Peace
Нашият пълнеж беше шоколадов мус,мноооого добро.

# 256
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Честит рожден ден на Пиер-Павел, Траян, Димитър и Дориан! 
Растете здрави и щастливи малчугани!

# 257
  • София
Честит Рожден Ден на всички малчугани!Нашия тепърва предстои и сме в трескава подготовка Simple Smile.Аз поръчах торта от Нилана  Confused да видиме дали ще е хубава-ще ви кажа след като я опитаме! Много са добри цените им и се надявам да не се окаже подводно течение това Simple Smile.

# 258
Честит рожден ден на Пиер-Павел, Траян, Димитър и Дориан 

Не знам за вас но ние през деня пускаме от време на време климатика и що годе оцеляваме .Към 18,00 излизаме въпреки че си е още жежко ос обедно днес в Пловдив на терасата излязох към 14,00 не можех да стъпя от топлина а до сега не ми се е случвало .Нощно време по две шишета сок/2*250/ изпиват по половин литър а сутрин панперса тежи 1 кило .Не спят непрекъснато се събуждат от жега добре че свекито дойде за една седмица та да се наспя и аз малко че с това нощно ставане много ме мъчи и като няма кой да ме смени поне един път в седмицата и ми идва множко .Стига да съм се оплаквала и ви занимавам с моите проблеми .

# 259
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЛИ ТЕЗИ ДНИ!  bouquet  bouquet  bouquet

Ние се подготвяме за нашето парти,което ще е в събота.Очертава се парти с доста дечица и родители.
За 2-3 дни се бяхме във Варна и пак изчезваме на вилата,там май ще сме си до края на лятото.То и без това в града не се издържа от мръсотия,жега и шум.Така че,ще влизам по-рядко,когато се връщаме за малко.
Приятно и весело посрещане на предстоящите рожденни дни ви желая. Heart Eyes

# 260
Честит рожден ден на Росен на мама Таниела! Да расте здрав и щастлив!!!

Защо не си спомням тази мама да е писала скоро  newsm78 или от жегите мозъка ми се е размекнал Joy
Днес пратих Гоги на басейн с кръстницата на Венци и той така се зарадва, че чак подскочи до тавана  newsm44 Дано да си изкарат готино и да се върне пълен само с приятни емоции. Wink

# 261
  • През девет земи в десета
                     Честит рожден ден вчерашните рожденници:
                               Пиер-Павел на мама lala
                               Траян на мама ИвИчка
                               Дориан на мама red_heart
                               Димитър на мама gery_to

и на днешния Росен на мама Таниела!

Да са ви живи и здрави малчуганите, много радост и весели игри им желаем Цвети!!!

Ети,не е писала,но може би ни чете,наред си ти е мозъка Mr. Green!!!
      Наште баба и дядо се връщат от морето заедно с бате,леля и племеника и в събота,ще празнуваме за пореден път РД-то на Цвети,а каката ни също е юлче и утре има рожден ден,направо се замаях от празници и гости  ooooh!

Последна редакция: ср, 25 юли 2007, 14:31 от Pigi

# 262
Честит рожденник на мамата дето не влиза,и пожелаваме да слушка много, та да има време мама и за нас! Laughing

bouquet  bouquet  bouquet

Ети браво намерила си забавление за баткото ,а друг ден не можете ли да идете пък заедно на басейн с колички,яденета и памперси под някоя дебелаа сянка!Ние си ходим заедно с Юл на басейн,но определено ще ти трябва и татито! Thinking

Ние сме на климатик от 13 ч до 18 -19 някъде после вече го спирам!

Юл вече ходи сама и само я гоня, навсякъде се вре,кучето жална му майка,иска да го сграбчи,за сега я спирам да видим до кога,а обувките ми как се разнасят,и всичко що докопа е нейно!Ще правим основно прочистване! ooooh!

Бай за сега!

# 263
Здравейте майчета  Hug
Ние също пускаме климатиците тук.И бебо е по памперс.Като спи го завивам с плик,че да не настине.От време на време изключвам и пак включвам и така я караме.
С ходенето на гърне сме до никъде.Откак вече можем да ставаме от там самички не седим.Пробвах един ден да го слагам през 15 мин,ама тц-пишка на ламината.  Crossing ArmsПри вас как е?
Нашата торта беше с редуваши се шок.мус и ванилов крем.След като съм яла и с едното и с другото реших че това е най-добре.На гостите също много им хареса  Peace

Искаме да поздравим дечицата,на които пропуснахме РДни:Даниел,Божидар,Цветан,Гергана,Пиер-Павел,Димитър,Траян,Дориан и Росен!   Tada
Прасчо   bouquet

# 264
ei, moeto beb4e stana ve4e na 1 godinka , a az 4ak sega se setih da se vku4a..... sramota!!!!
6te me priemete li????  Rolling Eyes

# 265
Здравейте,мили юлки!
Съжалявам за черния си постинг,но една майка-герой има нужда от нашата помощ.
Историята и може да намерите на:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=209193.0
Помолиха да ме да предупреждавам,че в тази тема има подробности,които могат дa ви разстроят.Все пак това са нещата от живота и всяка една от нас би могла да бъде на нейно място.Четете само колкото можете да понесете и за всеки случай прилагам само банковата и сметка:
 Елена Генчева Енева
Първа Инвестиционна Банка Варна
IBAN BG 66 FINV 9150 10BG N0JZ EN
BIC FINVBGSF

Искренно благодаря!

# 266
Сложих моите снимки от Варненската среща. Който ги иска по и- мейл в размер за изваждане на хартия да се обади. 

# 267
 bdbaloniЧестит 1-ви рожден ден на вчерашните рожденници Пиер Павел, Траян, Дориан, Димитър и днешния Росен bdbaloni

welcome на мама De-si

# 268
Честит рожден ден на:
София на мама Fiona
Момчил на мама Witchy
Дейвид на мама ronkis

Да ти е живи и здрави, много послушни, да получат много подаръци и да се радват на незабравимо и щастливо детство!

за гордите майчета един скромен букет от мен:

# 269
Хм, много съм разсеяна бе........вече има втора мама от Русе  newsm44 newsm44 newsm44Добре дошла при нас De-Si Hug Пиши по-често! Тук момичетата са много мили и готини  Wink Разкажи нещо за теб. Как се казва бебока, на коя дата е родено, ние се представяхме кой с какво се е занимавал преди да родим. Ако желаеш разбира се.

Последна редакция: пт, 27 юли 2007, 13:09 от eti_31

Общи условия

Активация на акаунт