Днес ще е по-топло и от вчера. Вкъщи е 34 градуса. Ще пукнеме. Затова и ни нямаше доста време, спасихме се за малко от жегите ама сега е ад.
Медиците ни се прибраха най-накрая. Горките хора, толкова години мъчения. Най-накрая са си у дома.

(И да се стегнат и да почерпят на живо, какво е това с картинки да се черпим
В нашия блок няма много деца. Гоги се запозна с три момчета, които аз не одобрявам. Нямат възпитание, с две думи гаменчета:(. От една година си играе с тях и ми беше достатъчно да разбера що за личности са те. Все се карат с него и един ден играят с него и 4 се сърдят и това много разстройва Гоги. Сега в момента пак плаче.
Не мога да му създам разнообразия, заради бебо. Примерно да отиде на басейн, а заради жегите не мога да изведа Венци навън. Предлагала съм му да излиза сутрин с мен и другите майки, но пак му е скучно. Няма други деца, а и той иска да играе с тези. Как да му обясня, че не са на неговото ниво, и че приятелите не се нараняват взаимно.
Не знам какво да правя. Как да постъпя. Вече се чувствам безпомощна......Толкова ли нямам идей, да разнообразя ваканцията на детето ми. Извинявайте, че ви натоварвам с моите объркани мисли, но ви чувствам много близки и знам, че ще ме разберете. Какво да го правя? Иска да играе......не иска много.... а няма с кого....
Много прегръдки от нас с Ема