Юлското човече стана на годинка вече

• 11 699
  • 301
  •   1
Отговори
# 240
Честит рожден ден на Пиер Павел,Траян, Дориан и Димитър! Весело детство и палави игри! newsm59 newsm59 newsm67 newsm67  bigdance2
 Днес ще е по-топло и от вчера. Вкъщи е 34 градуса. Ще пукнеме. Затова и ни нямаше доста време, спасихме се за малко от жегите ама сега е ад.
Медиците ни се прибраха най-накрая. Горките хора, толкова години мъчения. Най-накрая са си у дома.

# 241
Честит рожден ден на Пиер-Павел, Траян, Димитър и Дориан!  newsm67

# 242
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=69707&view=1&photo=33
ето и малко снимки от кръщането на ЕВа.

# 243
Благодарим за пожеланията, мили юлски мами Hug

От нас за вас

нашият купон започва в три, стискайте палци всичко да е ОК Wink

ЧЕСТИТА ПЪРВА ГОДИНКА НА ПИПИ, МИТАКА И ДАРИ Heart Eyes

# 244
# 245
И ние с Пипи благодарим за поздравленията! Иве, весел купон! Нашият започва в 5. Рожденикът спи и събира сили. Grinning

# 246
Честит рожден ден
Пиер-Павел на мама lala
Траян на мама ИвИчка
Дориан на мама red_heart
Димитър на мама gery_to

Много здраве, усмивки, щастливо и безгрижно детство им желая от сърце!

мами, това е за вас:

# 247
Честит рожден ден на Пипи и Траянчо, Дориан и Димитър!

Мили деца, растете здрави и щастливи, все така чаровни и много весели. Прекрасен празник днес и много подаръци!
Специални поздрави и целувки за мамите Ивичка и Лала!  Hug  bouquet Hug (И да се стегнат и да почерпят на живо, какво е това с картинки да се черпим Wink Laughing)

Аз днес също съм щастлива мама. Марти е избран за бебе сладур в сп. МАМА. Heart Eyes

# 248
Много съм отчаяна, до такава стемен, че чак ми се плаче newsm45 В нашия блок няма много деца. Гоги се запозна с три момчета, които аз не одобрявам. Нямат възпитание, с две думи гаменчета:(. От една година си играе с тях и ми беше достатъчно да разбера що за личности са те. Все се карат с него и един ден играят с него и 4 се сърдят и това много разстройва Гоги. Сега в момента пак плаче. Cry Не мога да му създам разнообразия, заради бебо. Примерно да отиде на басейн, а заради жегите не мога да изведа Венци навън. Предлагала съм му да излиза сутрин с мен и другите майки, но пак му е скучно. Няма други деца, а и той иска да играе с тези. Как да му обясня, че не са на неговото ниво, и че приятелите не се нараняват взаимно. Sad Не знам какво да правя. Как да постъпя. Вече се чувствам безпомощна......Толкова ли нямам идей, да разнообразя ваканцията на детето ми. Извинявайте, че ви натоварвам с моите объркани мисли, но ви чувствам много близки и знам, че ще ме разберете. Какво да го правя? Иска да играе......не иска много.... а няма с кого.... smile3518

# 249
Честито на всички рожденици които пропуснахме.Специално на Данката на Нинни и Жоро!
Честито и на днешните рожденици.Специално на Траян и Пипи.Много здраве и безгрижни игри им желаем с Ема.

Мили мами това е за вас :
Лала

Ивичка

И за останалите щастливи мами

# 250
Ети,мила не знам какво да ти кажа,съученици няма ли които да живеят набллизо,или да им ходи на гости и те да идват във вас.За друго не се сещам  newsm78 Много прегръдки от нас с Ема  Hug

Ние 2 дни бяхме без вода в тези жеги не питайте как се издържа....полудях  #Cussing out

Герито,все забравям да ти кажа,че тортата я поръчах от 100 грама сладки.Май вече е късно,но все пак....

# 251
Честито на днешните рожденници Пиер Павел, Траян, Дориан и Димитър! Да са много щастливи!
Ети, наистина много неприятно, разбирам те, но наистина не се сещам за вариант, в тези горещини не е за излизане.
Нарина, много е хубава Пламенка на партито. Чакаме снимки и от днешните рожденици.

# 252
Честит Първи Рожден Ден на малките мъжлета Пиер Павел, Траян, Дориан и Димитър!

Много здраве, щастие и безгрижно детство, мили деца!

Бъдете послушни и обичливи, радвайте мама и тати!

# 253
Честит Първи Рожден Ден на малчуганите Траянчо, Пипи, Митето и Дори!

Безгрижно детство и щур купон им желаем!

Иве, Лала, Гери, радвайте се на вашите малки слънца, нека бъдат сияйни и благословени!

Последна редакция: вт, 24 юли 2007, 17:27 от Nanny

# 254
Попова и ние мослим да поръчаме торта от "100 грама сладки", чакаме Дунчо да се наспи и тръгваме.
Дай отзиви! Стават ли за ядене? Чух, че са добри... Thinking

Нашият Р.Д. мина много спокойно и весело въпреки, че гости ни бяха само бабите и дядовците. Дани беше много доволен от подаръците и не се отлепи от тях, а и компанията му беше позната и въобще не беше нервен и превъзбуден. След съботния купон и аз ще кача снимчици.

Общи условия

Активация на акаунт