Юлското човече стана на годинка вече

• 11 702
  • 301
  •   1
Отговори
# 225
  • През девет земи в десета
Ето нещо интересно,за всички ,които се притесняват,че бебоците не искат да папкат, ние вчера си бяхме само на кърма и вода до вечерта,на Цеци явно не и се яде от жегата,на мен пък ми е много лесно така!Чак вечерта хапна малко плодово пюре!

Изследванията доказват, че ранното въвеждане на друга храна влошава усвояемостта на хранителните вещества от млякото, а детето започва да усвоява тези вещества от други храни едва след една година. Поведението на детето към храната не е изкуствено измислено, а е обусловено от особеностите на развитието на организма му, най-вече на стомашно-чревния тракт. Майките трябва да помнят, че задачата им е не да нахранят детето с храна, а да го запознаят с нея и да поддържат интереса му към яденето. Ако искате в бъдеще детето да има добър апетит, никога не се старайте да го храните след като е изгубило интерес към процеса на хранене. На майката, изгубила половин ден да сготви пюре или отворила готово бурканче, й е тежко да гледа как детето бяга, след като изяло две лъжички. Иска й се да го хване, да му отвлече вниманието с книжка, играчка или телевизора, само и само да си отваря устата. Не правете това! Детето, което има възможност да суче от майчината гръд никога няма да страда от глад и жажда! Ако кърменето е правилно организирано, всичко, от което се нуждае детето, си го доставя от майчината гръд.

Ето го и линка!

Нанни,щом сега кърмиш Данката по-често,няма от какво толкова да се притесняваш,изчакай един месец и после пак пробвай да го захраниш с млечни!

# 226
  • somewhere over the rainbow
. Ако искате в бъдеще детето да има добър апетит, никога не се старайте да го храните след като е изгубило интерес към процеса на хранене. На майката, изгубила половин ден да сготви пюре или отворила готово бурканче, й е тежко да гледа как детето бяга, след като изяло две лъжички. Иска й се да го хване, да му отвлече вниманието с книжка, играчка или телевизора, само и само да си отваря устата. Не правете това! Детето, което има възможност да суче от майчината гръд никога няма да страда от глад и жажда! Ако кърменето е правилно организирано, всичко, от което се нуждае детето, си го доставя от майчината гръд.[/i][/b]
Подкрепям Peace  Има дни, в които Дая пие само мляко и малко сок и пак си ака по 3-4 пъти. Явно необходимите вещества си ги има натрупани и не се нуждае от повече за момента. Така си го обяснявам аз и хич не я карам да яде. Пък и ми е по-лесно Mr. Green

# 227
 newsm59Честит първи рожден ден на Бобчо и Цветанчо! newsm59
                                    Tada  Много здраве, веселие и усмивки! Tada

Почерпете се за здравето на Дани:

Flowers Rose Прасчо, честит рожден ден и на теб! Flowers Sunflower Бъди щастлива! Flowers Rose

Пиги
, така ще направя, ще изчакам малко и пак ще пробвам със сиренце.  Peace Вече започвам да си мисля, че кис. мляко ни е правило проблем, но ще видиме. Растителния кашкавал в Била съм го виждала, дори съм го опитвала, но не пише нищо на етикета за съдържанието му. Thinking
Майра, Бета, мерси за линковете, ще ги прочета на спокойствие като имам време. Чака ме много работа, че бабите и дядовците днес ще идват на гости.
А педи ни каза да му купя Фризопеп, но мисля, че не се води соево мляко, поне доколкото видях в състава му... newsm78

До скоро и много мерси за честитките! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 228
 HugЗдравейте!Ние бяхме малко на балкан,сега се върнахме но е ад жегааа,искам пак на хладно но няма!

Вие как я ккарате в жегите?

Юл яде не отказва но е много ревлива!Изнервена! ooooh!

Данисия от къде ви е тортата изглежда много вкусна,нашата беше подобна?С картинка отгоре!

Честито на всички празнуващи малки рожденници които пропуснах!

Честит рожден ден и на Прасчо!  bouquet

# 229
  • хасково
Честит първи рожден ден на малките сладури - Даниел , Божидар и Цветан! Щастливо детство и безгрижни игри!

Прасчо, бъди обичана жена!

# 230
Честит рожден ден Прасчо!
Очите ти от щастие да греят,
в сърцето ти любов все така да трепти
и всички птички на света да пеят,
защото днес празнуваш ти.
[/size]

# 231
 wavey здравейте и от нас! Мили момичета, благодарим ви за пожеланията по случай първата годинка на Гергана. Опитах да кача малко снимки от празника, но не успях и се ядосах даже  Close Както и да е. Партито мина много добре, голяма веселба с 6-7 дечица и много майки и таковци. Когато успея, ще ви покажа и снимки. Гергана получи много подаръци и беше много щастлива. Като завършек на рождения ден беше концерта на Стоян и Елица с двама африканци от Буркина Фасо, който се проведе на амфитеатъра в Смолян. Посрещнах много близки приятели от София и Австрия и бях невероятно щастлива да бъда в този прекрасен ден с най-близките си хора!

Нека да са честити рождените дни на всички дечица, които са празнували тези дни:

Мили мами тези цветя са за вас:

Прасчо, честит рожден ден:

# 232
 baloniЧестит 1-ви рожден ден на астралните ни близначета Пламенка, Георги и Деница! baloni
 bdbaloniЧестит 1-ви рожден ден Йоана, Иван, Стефан, Гергана, Васи и сладурите Елеонора и Павлин.  bdbaloni
  bigdance2 lovekiss Two HeartsЧестит 1-ви рожден ден Цветан, Божидар и специални поздрави на Данката. Two Hearts  bigdance2 lovekiss
Прасчо, честит рожден ден и на теб!  newsm51

Почерпете се с нашта торта по случай рождения ден на Калоян.

Рожденият му ден с наборите мина добре, само дето накрая му се доспа и стана кисел. На другият ден празнувахме с родата и също мина добре. Получи мнооого подаръци и се чудеше с кое по-напред да си играе.
За протокола - Калоян е 9 кг. и 77 см. Изследванията са му ок и педито каза да въвеждам телешко и жълтък, но Когато не е толкова горещо.
NAN - и Калоян ми отказва плодовете - и в пюрета и сурови - хапне две, три лъжички и затваря устата. Само солено иска и почнах да му давам и следобед манджа.
Nanny - много неприятно това с млякото. Ние  сме така от първия месец. Знам, че се израства, но трябва строга диета - без млечно. И аз не ям мляко и гледам да му давам да цока, колкото иска и кагато иска. За закуска му давам предимно каши и не стига, че има малко безмлечни, а той не всички ги яде. Любими са му Елда с ябълки и банан на Хип, Орехи и шоколад на Беби и една с четири плода на Фризокрем - тях ги редувам. На Clever обикновените бисквити са безмлечни, едно, две пакетчета правя с блендера на ситно, слагам ги в буркан и после добавям в плодовите пюрета, за следобедна закуска. Може да даваш кус-кус, грис, спагети със или без плодово пюре, както ги яде. 
 Hug

# 233
Честит Рожден Ден на вчерашните и днешните големи юлчета! Да растат здрави и щастливи!

Срещата мина добре.  Не е лесно с толкова бебета на едно място, но лично на мен ми беше много приятно и се радвам, че се запознах с всички прекрасни 7 бебока. Снимки ще кача и ще пусна линк.

# 234
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ПРАСЧО!

Честит рожден ден на Дани, Божидар и Цветан! Щастливо и безгрижно детство!

# 235
Честит рожден ден на всички дечица, които пропуснахме! Да сте живи и здрави , весели и щастливи!
Прасчо, честит рожден ден и на теб!
Момичета, благодаря ви за пожеланията за рождения ми ден вчера, трогнахте ме много.
Нас ни нямаше дълго време, но до края на месеца сме тук. Август ще водим ЕВа на море.  Утре ще пиша повече, че ми пречи.

# 236
Честит рождееееен дееееен мили дечица! Пиер Павел   Траян   Дориан     Димитър

Мами, тез нашите медици верно ли пътуват за София,аз новини от давна не съм пускала и тази сутрин чух!Това е голяма новина, но защо ли няма хора да ги посрещат,а може би до последно не се е знаело!Дано е истина и да си се приберат хората вече,8 години са това! ooooh! Кадафи май вече ги изтиска до край и си свърши работата!Дано си се приберат живи и здрави!

# 237
Честит Рожден Ден на Траян, Димитър и Дориан! Много усмивки и палави игри пожелаваме на нашите астрални близначета и много щастие на родителите им!

Ето и от нашата тортичка да се почерпите по случай първия рожден ден на Пиер-Павел :

Жоржи, извинявай, мила, че така и не ти отговорих на поканата за събирането. До последно не знаех дали ще дойда и така и не ти писах. Наде, ти да не си във Варна?

# 238
Ели, много ще се радвам тази новина да е вярна. Много се измъчиха тези хора, време е да се завърнат, дано днешната дата е щастлива не само за нас, а и за тях!

# 239
Честит рожден ден на Пиер-Павел, Траян, Димитър и Дориан!!! Да са живи и здрави и много добрички!

И на щастливите мами:

Общи условия

Активация на акаунт