Юлското човече стана на годинка вече

• 11 704
  • 301
  •   1
Отговори
# 210
Честит рожден ден на МГиздова и ИвелинаМ!
Да сте много щастливи и обичани!
Пепи благодаря и на теб за отговора! Аз трябва да се върна на работа за да може работодателя да освободи заместничката ми,така и направили договора"до завръщане на титуляра'", че ако не се върна не могат да я мръднат.Simple Smile

# 211
Nanny алергиите не е задължително да се проявят веднага след приемането на продукта.Има случаи,в които избиват по-късно.
Даже след 2-3 години  Wink Но ти отиди в една от онези лаборатории с по-новите апарати взимат кръв от пръсчето.
Иначе соевото мляко и сирене/не съм купувала такова/ са подходящи за вас.  Peace

А за кожичката-и ние имахме един период 1-2 месеца все се появяваше едно червено петънце.Отвън де.Незнам от какво,мажех го с Мустела Стелатопия.Изчезваше,появяваше се и пак изчезваше.Какво ли беше това  Thinking

# 212
Nanny-дано не е алергия Praynig Praynig Praynig

# 213
  • Варна
Здравейте Wink
Честит Рожден Ден на порасналите вчера дечица!!!

Честит Рожден Ден на Ивелина М и МГиздова!!!
Много здраве и семейно щастие ви желаем

Вчера ми беше много приятно на срещата/надявам се не само на мен Confused/,обаче Друнди беше във фаза и не можах да се видя и поприказвам както исках с мамите и да нащипя бебоците Tired
Бяхме само 7 мами и трима татковци.имаше мами които обещаха,а не дойдоха Crossing Arms.Tydy,много ме хвана яд като не дойде,но сега направо се извинявам като виждам че детенце не е било добре.Как е Владко,оправи ли се??? Hug
Снимките от моя апарат са размазани всичките и не мога да пусна.надявам се някоя мама да пусне някоя снимка Peace
Всички бебоци са много сладки,Алекс  на Дидка81е страшен,а Цветито на Ст.Я една финна мадама Flutter,едничка на толкова мъжоря ooooh!
Аз така като си мисля,всички бяха послушни,само моя дивееше,и се извинявам ако сме надули нечия глава Hug Praynig.Аз съм му свикнала на мурафетите и хич не ми прави впечатление вече,каква аларма вдига Mr. Green

Нанни,и аз мога да ти кажа за алергиите същото, което ти е казала и Ренито.И аз се моля да не е алергия при вас Praynig Hug
Много е хубаво че още го кърмиш Peace
Мунка1,хич не си мисли,че ще стане полесно като проходи.Аз вече в чудо се виждам ooooh!
Рени,тоз твоя син като го видя и направо се разтапям Heart Eyes.на го намачкаш от мен Mr. Green Hug

Няма да ме има няколко дни,и искам да честитя предварително рожденните дни на тези, които ще празнуват тези дни.
Един незабравим празник им желая

Много специални поздрави и целувки на малкия Дани на Нанни и Кредор

# 214
Честит първи рожден ден на:
Цветан на мама Ivka76 
Божидар на мама toni_chetinovа
Даниел на мама Nanny и татко Kredor!
Бъдете здрави, весели и щастливи и преследвайте мечтите си и така те ще станат реалност!!!

мили момичета, това е специално за вас:

# 215
Първо да почерпя за нашия рожден ден:

Честит рожден ден на всички, които пропуснахме тези два дни и специално на днешните рожденици!!! Да са живи и здрави!!!

При нас нещата се нормализираха и днес гледам избило ни едно зъбче отдолу Laughing Ми то всичко тва си е било точно от зъбките, ама като питах лекарката тук и тя вика: "Категорично не можело да са зъби #2gunfire" Да, ама са зъби. Та сега давам само вит.Ц  това е. Тия лекари все едно никога не са имали деца и не знаят какви са симптомите...гледат да си "вържат гащите" и изписват всевъзможни боклуци  #Cussing out Както и да е...сега са малко по-спокойна.
Партито мина добре, но аз през цялото време се притеснявах за температурата на Пламена и я преследвах навсякъде....А на нея много й хареса в детския клуб и игра 1 час там с гостите си Hug Иначе не се впечатли от самото парти, а от някои подаръци и тъй като следобяда не беше спала почна да търка очи в средата на мероприятието Tired

Ще кача снимки тези дни, само малко да се стабилизирам психически,че много нерви събрах тези дни Crazy

Нани, кашкавал още не давам Naughty

# 216
  • През девет земи в десета
                                                       Честит Рожден Ден на:
                                Цветан на мама Ivka76
                                Божидар на мама toni_chetinovа
                                Даниел на мама Nanny и татко Жоро!!!
        Да са ви живи и здрави съкровищата,много щастие и радостни моменти им пожелаваме с Цвети!!!
        Нанни,много целувки за Данката!!!  love001

За щастливите майки!

Нанни,в Била има растителен кашкавал,не са написали на него Тофу,а се води кашкавал от растителни продукти,иначе се намира и по диетичните магазини,в първата пресечка на Алабин като тръгнеш от "Витошка" към Съдебната палата,в ляво на 100-ина метра има едно такова магазинче!Можеш да правиш на Данката грис и кремчета с АМ,което е соево и плодови пюренца с безмлечни бисквитки(турските "Пети бор" не съдържат мляко"),повечето каши на Беби също са безмлечни,картофеното пюре става със соево мляко и може малко зехтин вместо масло и знам ли друго,много ви е сложна задачата!Майра беше дала един линк с пюренца на Хип,които са месни и могат да се мажат на филийка,като пастет.

Жоржи,дай да видим размазаните,хич ли не се вижда Wink

Последна редакция: пн, 23 юли 2007, 02:11 от Pigi

# 217
  • София
Нани, тежка задача с тия млечни продукти
понеже ме тресат едни такива здравословни и екологични идеи, да кажа, че соевите продукти са едни от най-често генно-модифицираните, а за растителният кашкавал ето какво четох: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=171049.msg3546761;topicseen#msg3546761

# 218
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ БЕБОЦИ КОЙТО ПРОПУСНАХМЕ ПОСЛЕДНИТЕ ДВА ДНИ  bouquet
ЖОРЖИ,а на мене как ми стана гадно като ми стана ясно,че няма да можем да дойде,ти знаеш как се подготвяхме Sad  качи снимките,нищо,че са размазани,поне малко да ви се порадвам.
Влади вчера имаше разтройство,поне повръщането спря.
Гласим се да ходим на ССК,ако някой ще ходи може да се видим там.

# 219
Честит първи рожден ден на моите астрални близначета:
Цветан на мама Ivka76  newsm38
Божидар на мама toni_chetinovа nbirthday и
моята голяма слабост- Даниел на мама Nanny и татко Kredor! newsm59
Да бъдат здрави, палави, щастливи и гордост за техните родители!!!   

# 220
Здравейте, момичета!
Аз от много отдавна не съм писала и чела, няколко пъти влязох във форума, но много бързо излязох, все не ми остава време напоследък. Ние бяхме на гости при роднините на мъжа ми, върнахме се, но с двете деца направо е лудница в къщи. Мишел най-накрая е приета в детска градина, днес й е първи ден и ми е едно такова притеснено, въпреки че тя беше много щастлива като тръгвахме сутринта. Само беше изненадана, че не я заведохме в яслата, а на ново място. Надявам се да й хареса...

Исках да кажа на патерица :

Честит Рожден Ден на всички дечица навършили годинка през последния месец!

Честит Рожден Ден и на днешните рожденици Даниел, Божидар и Цветан!

Много късмет и усмивки желая на всички деца и техните родители!

Прасчо, Честит Роден Ден и на теб! Нека щастието и любовта да изпълват живота ти!

Набързо видях, че имаме още по-голяма компания, има нови мамчета, които са се включили в прекрасната ни темичка.
Иси, темата е страхотна!
Поздрави на всички!

# 221
  • През девет земи в десета
Добро утро!

Лала,добре дошли Hug

Нанни,наистина е добре ако купуваш такъв соев или растителен кашкавал,да видиш какво съдържа,аз не съм взимала досега и не съм поглеждала какво има в него.На този в Била пишеше 100% растителен,но дали е така Thinking

Прасчо Hug Hug Hug ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,много,много щастие и усмивки ти желая  bouquet  bouquet  bouquet

# 222
nbirthday Честит рожден ден на Дани, Божидар и Цветан! nbirthday

Прасчо, честит рожден ден! Бъди много обичана и усмихната!  bouquet

Нани, соята е алерген наред с млякото, яйцата и ядките. Имай едно наум Peace Повече можеш да прочетеш тук .

# 223
Здравейте и от нас благодаря за пожеланията мерси много .Честито на всички рожденици които сме пропуснали .Да почерпим малко с закъснение

# 224
  • somewhere over the rainbow
Ехоо, тук сме wavey

Честито на всички празнували тези дни, които сме пропуснали да поздравим! smile3525  cook Gift Tada

Честит празник и на днешните малчугани-рожденици! Много здраве и усмивки за тях!  love001

Да се отчета - на 1 година Дая тежи 9,800 кг. и е висока 77 см. Вече я мериха на вратата, като големите деца newsm03...и вече не сме от най-дребните, макар че пак си е с малко дупенце и слаби крачета 4470
Миналата седмица се събуди с някакъв обрив /копривен ли,какъв newsm78/, но изчезна за 1 час. Педито каза, че вероятно е от храна и ни изписа капки, ако се повтори. Не се повтори, Слава Богу! Praynig Педката каза още да спрем млечните - да, да, ама друг път Naughty, не мисля, че млякото е проблема. По-скоро една торта, която свекито й беше дала, в мое отсъствие Crossing Arms
Втора седмица не сме на кухня - рязко спря да ги яде манджите. А ние като седнем на масата да ядем, не мож се вреди от момата ooooh! Сега яде каквото ядем ние - без пържено и сладко Naughty Вече е ясно - дайте ми хляб, плодовете си ги яжте вие! Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт