Юлското човече стана на годинка вече

• 11 711
  • 301
  •   1
Отговори
# 195
pipi-на 99% съм сигурна, че можеш, но за всеки случай погледни тук или ако нямаш време задай въпроса си в темата. Ето линк: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=145822.0
Дано да съм била полезна  Flutter

# 196
newsm59 естит рожден ден на днешните рожденници Йоана, Иван, Стефан , Васи, Павлин и Елеонора и  Гери ! newsm59

# 197
 smihesorry

Последна редакция: пн, 23 юли 2007, 02:15 от biboshka

# 198
  • хасково
Честит първи рожден ден на Йоана, Гергана , Иван , Васи, Стефан , Павлин и Елеонора!

Варненските мами после да качат снимки от общия РД , за да ви видим като не можем да присъстваме . Да си изкарате суперско.

Направо ме е страх да се похваля , че от 2 дни ползваме гърнето почти редовно, а преди като я слагах така се опъваше все едно че сяда на въглени.

Все повече иска да ходи и не застава на едно място и трябва да се тича след нея . Веднъж да проходи. Може и да не ми е по-лесно , ама поне ще бъде до някаква степен по-самостоятелна.

Лек ден на всички.

# 199
  • София
newsm59ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ СЛАДУРЧЕТА! newsm59
С ПОЖЕЛАНИЕ ЗА МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И МНОГО ВЕСЕЛИ ИГРИ!

НА МАМА И ТАТИ-МНОГО РАДОСТНИ МИГОВЕ С МАЛКИТЕ чОВЕчЕТА! newsm63

# 200
Betta, Eti 31 Hug

# 201
Честито на мъничетата, които имат рождени дни тези дни!

Изкуших се ви покажа как играят в парка нашите юнаци:
---
На втората и третата снимка това отдясно е Самуил, отляво - Ваньо на мама trifonova_a, а в средата - едно друго юлче, което (още) не се отчита при нас.

Всички ли мами са съгласни децата им да бъдат показани в интернет голички? Това е ваше право, и все пак...... Thinking

# 202

wavey Хей, здравейте!

newsm67Честито на всички батковци и каки!

smile3529 Останаха ми 5 стр. и ще ви изчета, мда!

Stuck Out Tongue Winking Eye Ама друг път!

sleepuu Отивам да хъркам!

# 203
Здравейте момичета.
Честито на всички бебоци,които пропуснахме.Да са живи и здрави,и да радват мама и татко с постиженията си.
Честит рожден ден на мама ИвелинаМ и Мгиздова!
Много здраве и семейно щастие! Hug
Букет от нас с Ема

Искаме снимки от срещата във Варна,и ние щяхме да дойдем,но колата в последният момент се развали  Close Sad

# 204
Честит рожден ден на ИвелинаМ и Мгиздова!
Бъдeте живи, здрави, красиви, щастливи и обичани жени. Весело изкарване на празника!

# 205
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Здравейте!

Честито на всички рожденици, които пропуснахме от сряда насам! Да са здравички и много щастливи деца!

Честит рожден ден на Mgizdova и ИвелинаМ! Здраве, щастие, късмет и семейно щастие!

Бета, много игрива Яна! И как се смеее и блъска с крачета – да я схрускаш!
Пипи, момичетата вече са ти отговорили, но да си кажа и аз – имаш право да прекъснеш майчинството и после да си го продължиш.
Venka, welcome back!

Ние му ударихме голямо празненство - сряда, четвъртък, петък - все гости! Ама нали повода е хубав...Ето малко снимки от нас:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=142383&photo=48
Вяра получи много подаръци, но най-много се радва на триколката си. Пищи от кеф като я види само.

Тук жегата е непоносима. Навън не се живее. А аз на работа съм настинала от климатика, който е точно над главата ми и съм болна - много е неприятно  Sad.

Весели празненства на вички!

# 206
Благодаря на всички за хубавите пожелания.
Честито на всички които празнуват днес, вчера и преди това.
Ние имахме двоен празник кръщене и рожден ден, всичко мина много хубаво, само където много плакахме от попа.
Да почерпим скромно за вчерашния ни празник

Последна редакция: нд, 22 юли 2007, 12:29 от nadejda5047

# 207
ЧРД на Ивелина и Мгиздова!  newsm67

Иве предполагам че четеш,ако е така връщай се при нас  Hug Не сме те забравили!
Хайде чакаме снимки от празнувалите тези дни  Grinning

# 208
  • През девет земи в десета
         Честит Рожден Ден на ИвелинаМ и МГиздова,момичета,да сте живи и здрави,много любов,семейно щастие и само радостни мигове с малките съкровища!!!

Имаше вчера питане за доматите,но не остана време да се включа по този въпрос.Цвети си ги хапва с удоволствие,краставици също,както и почти всички плодове без бананите,които много харесваше като бебе!

Пепи,много ти е сладка госпожицата Simple Smile

Снимки от Р … та!!! -не успях да хвана всички бебенца накуп Wink

# 209
 newsm59 ИвелинаМ  Flowers Rose  МГиздова newsm59
                                Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower

Не мога да се нарадвам на юлска ни темичка...балони, торти, цветя и страхотни пожелания. FlutterЧакахме с нетърпение тези дни, а те толкова бързо долетяха... Ние пък утре ще си имаме рожденик, но понеже се пада в понеделник ще сме в много тесен кръг, а партито ще бъде в събота.
gery_to, видях, че си питала за пишлето на Дани...явно онези петънца наистина са били от охлузената кожичка, не се бяха появявали до последната консултация, когато педи дръпна кожичката да види какво е положението. На следващия ден пак имаше малко петънце и леко зачервяване, много фина тая кожичка, от най-малкото нещо  се зачервява  ooooh!...та с две думи не сме забелвали.
Нашият Данчо Калпазанчо на годинка тежи 9,350кг и е 74,5см висок. Предстоят ни и изследвания, дано да са добри.
Водиме се все още за една ръка, много бърбори и започна доста да разбира.
Обривчето му мина, но не от Зиртек-капките, а чак когато реших да спра всички млечни храни. Shocked Confused Просто не мога да се начудя как така 10 месеца е ял всевъзможни мл. храни-сирене, АМ, мл. каши, кр. масло, кашкавал, кис. мляко без никакъв проблем  и изведнъж -алергия. newsm78 Според педи пъпчиците не са специфични за АБКМ, но важното е, че минаха...след 2мес ще се пробваме пак със сиренце. Praynig Направо се чудя с какво да му заместя тези храни, всичките толкова ги харесваше....закуската ми е най-сложна.
Нарина: Вие как сте? Даде ли кашкавалче на Пламенка?
Знаете ли къде мога да намеря соево сирене /"Тофу" май се казва/ и дали е подходящо за моя бебо?
Преди кърмех само сутрин и вечер, но сега след като няма да приема никакво мляко, започнах да го кърмя и през деня, той сам ми показва, когато му се суче. 
                    bouquet

Последна редакция: нд, 22 юли 2007, 21:19 от Nanny

Общи условия

Активация на акаунт