Юлското човече стана на годинка вече

• 11 719
  • 301
  •   1
Отговори
# 180
Ехе, Юлки 2007 имат вече 75 бебенца. Как бързо времето лети? Кога бяхме на тяхното място...... Искам пак да стана мама, но на мадама   Crossing Arms

# 181
Ехее Ети ти за 3-то ли си готова  smile3503
Много е хубаво да си имаш лятно бебе.Ууу супер.  Joy
Иначе домат и аз съм въвела от 2м вече.

Честит Първи Рожден ден на Деница,Георги,Калоян и специални прегръдки и целувки за Плами!

Нарина какви са тия 1 кофа с лекарства.Ще ми отровиш снахата  Crossing Arms Защо не потърси хомеопат.Ама ти си знаеш де.Ние с Галко и двамата се излекувахме от вируса с smile3550  и повръщане с някви гранулки само.

Иси приятна и безаварийна  Wink

# 182
 nbirthday Честит първи рожден ден на Деница,Георги,Калоян и Пламена!   nbirthday

# 183
Честит Първи Рожден Ден на Дунди и  Мина, Пламенка, Деница, Георги, Калоян, Йоана !
Растете весели и безгрижни мили дечица!

Джорджинка, Нарина букетче за вас:

Рени какво стана със снимките бе мила Grinning
pearly, при Мимето прохождането се прецака по същия начин.Бродеше като хамава един ден и без да е падала или да се е уплашвала от нещо, рязко реши, че тази работа не е за нея.Сега пак ми се е лепнала, като гербова марка и когато се опитавам да я пусна се сковава, паникьосва и губи равновесие дори ooooh!
Къде ще ходят да не проходят...не се притеснявай  Grinning

Новото при нас е, че Мария, когато стане от гърнето и е свършила в него "работа", си ръкопляска за успеха Grinning.В Поморие видя файтони с конски впряг за първи път и страшно много се впечатли и сега като я попитам как прави кончето тя казва....(ха сега де newsm78) ми тоя звук дето звучи като тропот на копита, като си удряш езика в небцето....много сложно за обяснение ooooh!

Последна редакция: пт, 20 юли 2007, 15:15 от Asya_

# 184
  • някъде
Привеееееееееетттттттт!
Ние сме на морето от няколко дни и е голям кеф! Алекс вчера го водихме на плажа и като го топнахме веднъж във водата и после реве за още Crazy полудях с това детенце! Вече и ние сме големи- избиват му двете долни зъбчета  toothи е мноооого крив!  ooooh!

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПОРАСНАЛИ ДЕЧИЦА!!! Специални поздрави на Юлето, Мартин, Вяра, Валери, Друндито, Пламенчето, и моята слабост Калоян!!! Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart
Two HeartsДа са здрави, весели и щастливи малките чочковци!!! Two Hearts

Последна редакция: пт, 20 юли 2007, 16:24 от didka_81

# 185
  • Варна
Ехоооооооооооооо,къде сте бря #Crazy
Последно повикване за Варненската среща
Утре/21.07,събота/ 16ч,на входа на Морската градина!!!

Ако не сте там,ще глобявам Mr. Green Money Money Money
Ухх,на мен ми изчезна гласа,и ще взема да уплаша дечурлигата  ooooh!

Последна редакция: пт, 20 юли 2007, 23:29 от jorjito

# 186
Честит Първи Рожден Ден

на прекрасните моми Йоана на мама IvelinaM, Гергана на мама dew,

смелите ергени Иван на мама Valshebnica, Стефан на мама Стечи, Васи на мама nadejda5047 и

"двойката кебапчета" Павлин и Елеонора на мама danisia

На порастналите дечковци желая много, много здраве, щастие и късмет в живота, а на щастливите родители - прекрасен празничен ден, изпълнен със съкровени спомени!

# 187
Asya_, и аз затова не се притеснявам. Когато реши да тръгне, ще тръгне, лошото е, че само иска да ме разхожда и нямам секунда почивка.  ooooh! Завиждам лекинко на мамите на проходилите дребчовци, които наистина, че погледа им е все в децата и постоянно скачат от пейката да вадят от ръцете и устите разните му там боклуци, но все пак имат време да поседнат на раздумка... Ех...

А как ми се идва на варненска среща, ама няма...  Cry

# 188
  • През девет земи в десета
                    Честит Първи Рожден Ден на вчерашните рожденници!!!
                                    Пламена на мама Narina
                                    Деница на мама Галя 82
                                    Георги на мама Виол
                                    Калоян на мама Nita.
                     И на денешните!!!
                                    Йоана на мама IvelinaM
                                    Гергана на мама dew
                                    Иван на мама Valshebnica
                                    Стефан на мама Стечи
                                    Васи на мама nadejda5047 и
            сладките близначета Павлин и Елеонора на мама danisia !!!

Желая им много, много здраве, щастие и късмет в живота,да слушкат много мама и тати и да ги радват цял живот!!!

и за мамите:

После ще пусна снимки от РД-то на Калоянчо!!!

# 189
  • Варна
Честит Първи Рожден Ден на  патерици на вчерашните рожденници!Нежната Пламена ,Деница ,Георги  и чаровния Калоян .

И на денешните!!!
Йоана ,Гергана ,Иван,Стефан ,Васи  и близначетата Павлин и Елеонора  !!!

И за прекрасните мами 

# 190
Честит Първи Рожден Ден на Йоана ,Павлин и Елеонора, Гергана ,Иван,Стефан ,Васи!!!!
Много здраве, весели пакости и усмивки ви желаем от сърце с Мимозата!!!!!

за вас мили майки Hug

......лошото е, че само иска да ме разхожда и нямам секунда почивка.  ooooh!

pearly, и на мен в това ми е проблема Laughing.Вече месеци на ред ме влачи постоянно след себе си и искам малко разнообразие поне...а пък то, че и след това няма да е лесно ми е пределно ясно Whistling

# 191
Честит рожден ден на сладките юлчета:
Йоана на мама IvelinaM
Гергана на мама dew
Иван на мама Valshebnica
Стефан на мама Стечи
Васи на мама nadejda5047 и
Павлин и Елеонора на мама danisia !!!
Бъдете весели, щасливи, послушни и талантливи!

за милите им мами:

Искам и аз на среща във Варна, но този ремонт обърка нещата Crossing Arms

pearly - аз пък си мечтая, за времето, когато си стояха мирни в количките и си пиех спокойно кафето  Whistling. Ние с моите майчета избрахме едно барче, което е прохладно сутрин и няма клиенти и така мъничките могат да бутат навсякъде и да си ходят без да ги обезпокояват. Отрито е, но е затворено с рибарски мрежи и не могат да избягат навън или пък на улицата. Да не казвам, че кафето е само 40 ст. hahaha

# 192
Здравейте, момичета,не ми остава много време за форума, но препрочитам от време на време.
Честит рожден ден на празнуващите Йоана, Гергана, Иван, Стефан, Васи,Павлин и Елеонора!!!
Имам един въпрос и незнам къде да намеря отговор на него.Ако някоя от вас има идея да помага.
Налага ми се да се върна на работа за малко,с прекъсване на отпуска за гледане на дете. Мога ли след това пак да се върна към него? Много,много ще съм благодарна ако някой е запознат и ми каже нещо.

# 193
Влизам набързо само да ви кажа,че ние няма да дойдем на срещата,защото Влади преди малко започна да повръща Cry.Приятно изкарване и да направите много снимки.

# 194
  • София
пипи, мисля, че можеш да си прекъсваш отпуска и пак да се върнеш
можеш да питаш и тук

Общи условия

Активация на акаунт