Юлското човече стана на годинка вече

• 11 721
  • 301
  •   1
Отговори
# 165
  • Sofia
Честит първи рожден ден на Мина и на голямата симпатяга Друнди
[/size][/color]

love001  lovekiss  dancing
Жоржи желаем ви безкрайни игри,безгрижно детство и вечен смях
[/size][/color]  dancing  lovekiss   love001

Ети Готвено го ядем от доста време доматчето нали сме на куфня а суров от скоро всичко е ок  Peace то си иска детето вече всичко от нашата маса нямаме удържане  ooooh!

# 166
  • Варна
Нарина ,какво означава вирусна ангина?Гнойна или херпангина е ?

Ети,Жорко си хапва по малко доматче,но само вътрешното.

# 167
  • Варна
Момичета,влизам само да ви благодаря за пожеланията.Страхотни сте!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug  bouquet  bouquet  bouquet

Нямам врема да разказвам,много съм каталясала Tired
Утре ще разправям и ще покажа снимки Wink.те повече от половината са по другите апарати и камери,че или батерито ми беше  Лоу,или картата Фул Close #Cussing out ooooh!

Я кажете моля,освен в Снимка.бг,къде другаде мога да кача снимки newsm78
Наринка,дано бързо да се оправи малката кукла.Гореща прегръдка от нас Hug Hug Hug 
И без това съм тука да кажа,Ети домат още не съм давала Wink

Лека,до утре Hug

# 168
  • София
Честит рожден ден на Друнди и Мина!   bdbaloni baloni Gift

Много, много здраве и весело детство им желаем с Яна  Heart Eyes

Толкова е горещо, че имам чувството, че ще изтека под стола.

Яна пак не плака, като я оставих да си заспива сама. Само се обърна на 180 градуса, защото аз сядам там, докато я чакам да заспи - уж за да не ме вижда, обаче тя явно усеща, че съм там и така заспива, вирнала дупето нагоре  newsm32. Ще излезе лесно обучението. И друго смешно прави - като я изкъпем вечер, аз я обличам, баща й идва да ни прави компания през това време и после й казва чао и излиза. Тя преди му махаше с ръчичка за чао, но след доста подканяния, а сега направо му казва Тао, махва му и се заравя да си търси цицата.

Ети, пюре с домат съм давала преди 2 месеца може би, а сега слагам с супите й. Но суров не съм давала, и то не за друго, а защото Яна такива неща като сурови плодове и зеленчуци не ще. Вчера й сложих едно парче кашкавал до нея и тя си го взе и започна да го яде. Викам си, я тогава да й пробутам парченце праскова. Еййй, няма такава отвратена физиономия - върна си ми го парчето и пак си заръфа кашкавала  Joy.

# 169
suzi_a, лекарката каза, че гърлото е зачервено и имало бели мехурчета, но не гной. Било вирус, който върлувал, имаме и разтройство - определи състоянето като ангина... newsm78Какво е херпангина?

# 170
  • Sofia
Narina По това което описваш сте точно като нас мила.Ние пихме някакви хомеопатични педи ни предписа и Нурофен за т-рата оправи се за 3 дни сравнително лесно го изкара само дето разтройството ни остана , но при нас се съчета и със зъбоникнене та от там се протака.НО гърлото и т-рата за 3 дни беше ок.Успех дано лесно и бързо мине и при вас

# 171
  • Варна
Нарина ,питах те защото и ние бяхме така и се учудих на лекарствата ,които са ви изписали .Ние се оправихме само с хомеопатично лекарство Borax .На дъщеря ми даже целия език беше в мехурчета.Лекарката каза ако не се оправим ,чак тогава антибиотик.Ето тук можеш да прочетеш - http://www.doctorsbg.com/Herpangina.htm

Жоржи ето тук  http://multiply.com/

# 172
Честит Първи Рожден Ден на Пламена на мама Narina
Деница на мама galiq_82

Георги на мама viol
Калоян на мама Nita

Бъдете много здрави и добри.

и за вас мили мами
ето тук пускам линк с рамките на снимките ,ако иска някой да ги слага на рождениците до края http://www.snimka.bg/album.php?album_id=143665&photo=114
аз тръгвам на море и не знам кога ще се върнем. Пожелавам на всички бебоци и родители много здраве и късмет. Весело изкарване на празниците с вашите бонбончета и весело лято на всички.
обичам ви   bouquet Kissing Heart lovekiss Kissing Heart

# 173
  • ES
Здравейте,
първо
Честит първи рожден ден на всички момичета и момчета, които сме пропуснали. Но най-специални поздрави на Хубава Яна, Емка-семка, Друнди, Валери на Иси и т.н. Да са ви живи и здрави дечицата, много да ви радват и да се гордеете с тях всеки ден.

Иси, Попова, какви са тез' торти, квой туй чудо, то цели макети.   :crazy Я разкрийте кой е майстора? Че аз след като прочетох отзивите за тортите на Неделя и съм в чуденка. А РДто ще го правим в Чирпан при другите баби и там имало възможност да се поръчват торти на Неделя и много ги хвалят.

Ние за месец и половина много сме порастнали. Вече казваме здравей (махаме с ръка), показваме кооолко сме порстнали след сън. Много добре разбира като кажа неееее. Залюби люлките и пързалките, преди го беше страх. За яденето съм давала суров домат, но гледам по възможност да е домашен. И ей, хора, кво става с тия зарзавати бре, че то по-скъпо от Европата във върло лято станаха?! Обича сам да яде - краставичка, домат без семките, месце. Но на какво прилича той след това и около него, не ми се говори. Кайсиите и прасковите му подбирам да са по-меки и презрели и си хапва настъргани и/или леко пасирани. Почти ходим, вече и навън взе да се пуска, поизправи стойката. Но това нощно будене и кърмене не можем да го откажем. Към 18-19 ч. яде крем с бисквити и плод или грис, или мляко с ориз и после преди лягане към 21-22 ч не ще нищо, само кърма и то не много. После се буди и майка казва, че си лягал гладен за това се буди по няколко пъти на нощ. Вярно, че горните резци бавно  излизат и го мъчат ама се чудя кога ще дойде щастливия ден да се събуди чак в 8 ч. Вие в колко им давате вечеря на вашите бебоци?

Ако не се четем скоро, пожелавам весело прекарване на остващите рождени дни на мъниците.

Много целувки!  Heart Eyes

# 174
Честит първи рожден ден на:
Пламена на мама Narina
Деница на мама galiq_82
Георги на мама viol
Калоян на мама Nita
Мили дечица, бъдете здрави, силни, послушни и много весели. Сбъдване на мечтите ви и много да носите радост на мама и тати!!!

за гордите мами:

# 175
Честит рожден ден на Пламена и Калоян, на Деница и Георги!!!

Мили мами, нека децата ви растат живи и здрави, весели и засмяни!!!

Честит имен ден на всички, които празнуват днес Илинден!!!

# 176
  • хасково
Честит първи рожден ден на
Пламена на мама Narina
Деница на мама Галя 82
Георги на мама Виол
Калоян на мама Nita.

Ети, аз вече давам домат на Яница , тя също иска като види на масата. Махам семките и люспите. Случва се и да го изкара цяло парченцето в акото.

Нарина , точно това е херпангината. 1-2дни  с висока Т, но бързо отминава. Според нашата педка възможно е да предшества поникването на зъбчета . При нас така и се получи . Бързо оздравяване на малката рожденичка , че днес е нейния специален ден.

Лек ден на всички.

# 177
Днес е Илинден! Честито на именниците! От здраве да не се отърват и само хубави неща да им се случват в живота!!!

# 178
  • Варна
Честит Рожден Ден на Деница,Георги ,специални поздрави и целувки на Пламенчето и Калоян Hug Heart Eyes

За Миличките мамета

Честит Имен Ден на всички, които празнуват днес.Със Здраве да си носят името Hug Hug Hug

не ме оставя да пиша Crossing Arms

# 179
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН, МИЛИ ПЛАМЕНА, ДЕНИЦА, ГЕОРГИ И КАЛОЯН!!!!

Мили дечица, желая ви от сърце много здраве, весели игри, обичливи родители и много хубав празничен ден!

Специални целувки на Пламена и адаша Калоян!

Общи условия

Активация на акаунт