33-та арабско - българска, приятелско - сплотена и безгрижна :)

• 17 134
  • 292
  •   1
Отговори
# 195
Шефът на кого, на Динчиците, Яйцата или Валерианчо? Joy hahaha hahaha Деси, мен не ме тресе мегаломанията, виж, че на сватето свиря втора цигулка.  Twisted Evil Mr. Green

# 196
 Embarassed Embarassed Охххххх, де късмет да си ми шефка  Praynig Praynig, а аз твой подчинен  newsm48 newsm48

# 197
Embarassed Embarassed Охххххх, де късмет да си ми шефка  Praynig Praynig, а аз твой подчинен  newsm48 newsm48

Тя, истинската ти шефка ще ти види сметката скоро. newsm48 newsm48

# 198
  rotfImbo newsm44 newsm51 Първо ти , а после е тя (истинският шеф) #2gunfire #2gunfire #2gunfire се случва с мен

# 199
Честит Рожден Ден на Малката Кари! Да расте здраво, послушно дете и красавица като мама !

Лорекса мила, не сме те забравили, дано да идваш и четеш темичките от време на време и доброто и ведро настроение, което цари тук ти дава сили да се пребориш с трудните моменти!

# 200
здравейте!
честитио на всички празнуващи!
сами е добре само е още целия в пъпки!ние по едни бир фестове се размотваме и нямам време да седна!
а и тук от 15С стана 35С за един ден и мен така ме напече че забравих сами и бутам празна количка и по едно време а ама той не е вътре в количката а и за ръка не ме държи и го гледам на 200м от мен, много съм гръмната
а днес е крив за 5ма

# 201
гледам и нови попълнения има и ноя се е издигнала в чин! Joy

Последна редакция: пн, 16 юли 2007, 00:37 от um_sami

# 202
  • Варна, а по празниците в Ямбол
ееее почивка нямате!!!!  Whistling Whistling Whistling

Честит рожден ден и от мен на сладката Кари!!!
Да расте здраво, щастливо, усмихнато и безгрижно дете!!!
Все толкова красива, колкото кака и мама!!! Heart Eyes

# 203
гледам и нови попълнения има и ноя се е издигнала в чун! Joy
браво КРЕМИ  много логи4но разсъждаваш,по твоя повод с САМИ да разкажа нещо разхойдаме се из приморско тогава да съм била на 10-11 години с нашите ,леля ми и братов4едите КРАСА тогава беше на 2 върви пред нас и си говори малко пред нея вървят 2 полякини/а да уточна тя е бяла,руса с сини очи/и както си върви и мърморо настига полякините и се хваща за тях и продължава ние се хилим и те също,но пък толкова им прили4аше
друго онази ве4ер в мола муфи се е зазяпала в една витрина даяна преди това слезе от коли4ката и се мотае около нас и едно друго ммъни4е същия размер и то пуснато да ходи само хлапенцето отива и се хваща за муфида тя тръгва без да погледне кой е с нея и продължава добре 4е аз забелязах 4е щеше да има сменени бебета

# 204
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Деска, мерси   bouquet Много ми снажна талийката - любовните ми дръжки са съвсем малко  Joy

# 205
  • In a surreal moment!
Здравейте , аз днес обикалям по др. форумски ширини и събирам инфо за приятели - като ме отпусне чипика ще пиша подробно - Лек ден !     
Лорекса
да ти е жива и здрава малката Кари - мъчно ми е за вас , пиши поне от време на време ! Целувки на всички!!!
newsm59 Two Hearts  bigdance2 txtloves newsm51

# 206
ех ама съм го написала и аз!
ами така не и свикнах на тази немска клавиатура

# 207

свате къде си?как е зетя?
свеар какво става с вас newsm78

# 208
  bigdance2  bigdance2Абе хора къде се изпокрихте?

# 209
Лорекса,да ти е жива и здрава Кари!!!Пожелавам и много весели игри и усмивки!!!

Общи условия

Активация на акаунт