33-та арабско - българска, приятелско - сплотена и безгрижна :)

• 17 108
  • 292
  •   1
Отговори
# 210

свате готови сме за официалния годеж baby_neutral

# 211
  • у нас
Благодаря ви момичета,много ви благодаря за пожеланията.Не съм ви забравила,но в момента изживявам много труден период в живота ми(както знаете,баща ми е много болен и вече е изцяло на легло).Днес празник нямаше или поне не голям,че и татито ни замина за Сирия и предвид обстоятелствата не ни е много до празнуване.Ето снимчиците от скромното празненство,но с мноооого красива торта.Специално едно голяяяяяяямо парче от тортата съм заделила за katyadjin--благодаря ти миличка(ти знаеш защо   bouquet)
Ето от тортичката ни за всички вас  

А ето и малко фото на рожденичката
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=1753&AlbumId=99435
Да ви е сладко  Heart Eyes

# 212
Лорекса, честито и от мен на малката принцеса!!
Да ти е жива и здрава!!

# 213
# 214
  • сред маслини и портокалов цвят
black roseзащо не се регострираш и пишеш при нас newsm78
ЯСМИН когато доидете тук ако имате път към дамаск  обади се

Непременно ще се обадя! Hug

# 215
КРЕМИ знам 4е другите ги няма поне ти пусни 2 реда Praynig

# 216
ами аз ви чета и сам като бох шива тук с 8 ръце
и поща да проверя и охлювите да нахраня а и ме е страх пак да не напиша някоя простотия от слънчасване
егати и времето, все съм си мислела що се оплакват толкова германците
ами първо беше 35С, духна западен вятър и 1 месец бяхме лондончани и вода газихме
духна южния ветрец и сме като испанците, ама може ли от 15 да стане 35 за един ден, утре го дават 37, ще пукна

# 217
при нас си е оюпостоянна жега денем добре поне 4е нощем се захлажда,ние затова стоим до сутринта и ставаме кам 12.30 КРЕМИ другия път като застуди при вас изпрати малко на лични baby_neutral

# 218
а забравих ДАЯНА има нова дума в ре4ника -тъпа явно от тв и бяга след самара и и вика тъпа нана #Crazy,добре 4ен не  е запомнила нещо по солидно

# 219
по добре да пратя направо западните ветрове,ужасно нещо, гледаш го успокоило се и такмо сме приготвили децата и то се излее!
ма... му и време!
сега пък едни комари изядоха ми детето, те къде са виждали такава сладка кръв!
ами то бива ли такаква промяна
оправи се времето и всеки извади косачките да коси поляните
а да ви кажа нещо мно гинтересно сега има фест тук в града и едни вурстове се пекат и омитат едни бири се разливат
та и аз пробвах тяхмата бира, ама то е шербетче. бира смесена със спрайт!щях да падна,
има и бира с кола!има и такаква дето е МЪТНА в смисъл прясна и от нея се правело коремче ,хахаха да питат мен аз от 1 бира и съм във 4ти месец
а и мног оинтересно тук дори кока кола са им наравили такъв продукт/мезо микс, което е кола смесено със фанта и мног го млатят
тези са по мешаниците но е интересно

# 220
а сами се опитва да казва немски думи е при него много го омешахме, български английски сега немски, горкото дете се ошашка
та тук  на децата викат Ада което е разходка,и сами днес обяснява нещо че излизал навън и вика Ада,Ада
ами тук за поздрав във бавария казвар, грюс кот! и той се мъчи да повтяря, уникален е!

# 221
КРЕМИ умно е детето ще се оправи с езиците,браво на него,аз сега ще пробвам да приспя даяна,каките са лесни сами заспиват

# 222
Добро утро

Едно 4ерно,ароматно за събуждане Grinning

Лорекса много са пораснали децата.Красавици като мама.Да са ти живи и здрави Heart Eyes Hug
Съжалявам за татко ти,дано да се оправи 4овека Praynig Cry

Деси много хубава рокля,Дияна е като принцеса Laughing
Креми изкушаваш ме с този бирен фест.Харесвам бири4ка студена,но сега се задоволявам с  безалкохолна.

Отиваме в Ламси с децата и приятелки,преди това ще мина през доки,да си видя момата.мързелива работа никакви признаци да излиза скоро Laughing

Приятна седмица на вси4ки ви  Hug Heart Eyes

# 223
Добро утро и от мен!!

Миленка, стискаме палци дано се е "преобърнала" момата.

Мимето, мерси за подаръка и мерси на майка ти, че носи толкова багаж горката Simple Smile

Лорекса, малките ти принцески са супер чаровни.
Малката направо ми идва да я схрускам от екрана, а и голямата не й се дава Simple Smile Simple Smile
Стискам палци за татко ти.

Лекичък ви ден, мами!!

# 224
Zdraveyte !

Otdavna Vi 4eta ,strahotni ste vsi4ki. Jiveia vav Varna , imam 1 momi4ence na 7god i polovina - sega 6te e parvola4e , kazvam se Lora
Mnogo 6te mi e priatno da sam 4ast ot tozi forum Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт