33-та арабско - българска, приятелско - сплотена и безгрижна :)

• 17 103
  • 292
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте, момичета!
Интересуваме какво мислите за забрадките?
Преди малко от Мароко пристигна пакет от бабата на мъжа ми. Честно казано се чудих преди няколко седмици защо закъснява - очакваше се да се отчете по този начин?! #Cussing out Изпратила ни е една дузина забрадки, ако случайно решим да останем тук и когато дойдело време дъщеря ми да се забради, в случай, че бабата не е жива - да има какво да й сложим.  ooooh! Избирала ги не знам си колко време и от не знам къде си.  Tired Били супер скъпи като качество на изработката и материята. Close
Свеки вчера ми звънна и каза, че не могли да я удържат бабата да не ги прати. Outta Joint Знаех си, че са забрадки, честно казано. Rolling Eyes

Имате ли подобни проблеми? Мислите ли изобщо да забрадите момиченцата си? Мъжът ми е изключотелно цивилизован човек, свекърва ми също. Но от там нататък - слаба ви е фантазията. Tired

# 226
Здравейте и добре дошли на Лора и Миглена!!!

Лора, ти си ми и градска Simple Smile
Разкажи повече за себе си.
От кога си омъжена?
Съпругът ти от арабска държава ли е?

Миглена, не искам да взимам отношение по този въпрос, нека другите ти отговорят Simple Smile, но мисля, че всеки се връща към корените си Simple Smile Simple Smile

Лек ден на всички!!

# 227
Добро утро !
ЗВземам си от кафенцето, Миленче как ти се прави и кафе сутрин незнам! Joy
браво на момата, ей сега като изкараш една принцеса ще видиш и колко послушна ще е и на 2та седмица всички ще сте пак в ламси!  Heart Eyes Mr. Green Hug
Здравейте loridi и Миглена_Аллауи идобре дошли в нашата темичка!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
дано да ви хареса и да се заразите с писането !
На въпроса със забрадките, ами нормално е все едно моята баба да подари нещо на сами!те са с такива разбирания, просто благодари за подаръка и толкова!то тази година е модерно да се слагат, знаеш ли след 20 може пак да е модерно!
аз нямам момиченце и не мога много да се изкажа компетентно но аз лично не бих и сложила кърпа/забрадка не ми звучи много добре/!но то си е до неин избор като порасне би трябвало да и обясниш какви са традицийте!нрзнам ако живеете в бг ще ви е малко трудничко че нали знаеш какви са разбиранията на днешната младеж!но пак си е до нейн избор според мен!аз познавам едно момиче което е израснало в лондон, беше водеща по MTV и като дойде в кувейт , омъжи се и сега ходи само с хеджаб и абая,моли се 5 пъти на ден и е доста религиозна!така че времето ще покаже
аз имам момченце! bowuu bowuu bowuu

# 228
знаех си че ще пропусна нещо
Лорекса девойките ти са големи сладурани!
А ти се стегни и не се предавай, трябва да си мног нборбенна в момента!аз много често си мисля за теб и се моля всичко да се оправи!
нацелувай сладураните от мен!Али е голяма манекенка, а малката е повече от бонбон!
Dtti Даяна от сега е голяма кукличка с тази рокла е наистина готова за годежа, само Алекс да не кривне от путя по бг Joy

# 229
Здравейте момичета.
Миленка, мерси за кафенцето  Hug. Точно такова количество изпих до сега, но и на твоето няма да му простя  Twisted Evil. Браво на теб. Много хубаво, че ти се разхожда. Аз по това време така се бях отпуснала вече, че не ми се мърдаше на никъде  Blush, макар че ми казваха, че колкото повечко ходиш, по-леко минавало раждането. Не знам  newsm78.
Сватенце, къде зачезна  Thinking??? Как са спасителите  Twisted Evil??? И на мен много ми липства басейна. Нашия тук така са го занемарили, че вече никой не ходи там Confused.
Добре дошли на loridi и Миглена_Аллауи  Hug. Ако искате кажете нещо повече за себе си.
Миглена, относно забрадките аз не се покривам /дори и в Саудито/. Мъжът ми не държи толкова много на това. За нас е по-важно да научим децата да са добри хора в сърцата си, а относно облеклото й тя ще си реши, когато й дойде времето.
ЛорексаHug.

# 230
  • по пътеката
привет, мами!
лорекса, знам какво ти е, искам да те прегърна, наистина имаш нужда да не си сама, повярвай ми! за кари и алиса, просто си ги гледам като ангел4ета на леля, те са новата надежда, непременно ги води при татко ти, да им се радва!да ги нагушкаш и нацелуваш от нас с линда!
креми твоят момък определено е сладък мушмурок и го оби4ат комар4етата!ама си представям вас на берен фест, не бърка ли с пръст за пяната? Whistling Crazy
деси, коконата как ще бяга с тази фуста, линда носи мини, една джеба има без ръкави и като беше дълга я настъпваш? , много ме беше страх по стълбите!но е сладуркса, ако й сложите и едни обувки в прибавка като принцесите! Party
миленке, много спокойно бебе май ще идва при вас, ами като иска отсега по молове и да се глези! стискам палци да е както искаш нормално! Hug
ноя, с тебе не ставаме за герои, само да ни сложат една страхотна  маса  с гозби и сме се предали!пък, ако добавят и  един момък, отиде  до май4ино мляко! Mr. Green
нови4ки имаме като гледам! лориди, арабска мама ли си или си ни от бг подкрепление? добре дошла!  Hug  bouquet
миглена,добре дошла и на тебе! Peace Hug  bouquet
мисля, 4е забрадките не са само  за малката, а и за тебе, ако не се лъжа де, доколкото познавам магреба и особено мароко! бабата е  традиционалистка, както и пове4ето в мароко, където омъжените жени се  покриват, ако не са били преди брака!все пак говорим за мюсюлманска държава с крал и стари традици, които не се променят с времето!подаръкът може да си ползваш, както решиш, но дете не се забражда при нас до първи мензис, в мароко, оба4е много малки моми4ета са забрадени, зна4и тя е постъпила както е по традиция! не й се сърди, това е бабата да любимия, ами ако живееше там? ти мюсюлманка ли си? може би  и това да има зна4ение за тях ,лек намек, ако не си! мароканците с които говоря се изумяват, 4е  съм останала християнка след брака си, тоест те с4итат за задължение на съпруга да те  въведе в исляма! най-добре преди брака! цивилизовани са  пове4ето араби извън страните си, даже живеят по европейски маниер, но в страните си те са под4инени на традицията като цяло!нали даже , на краля се целува ръка като на папата!уважението е голяма работа!ти си ходила в мароко, как беше там, разкажи пове4е за вас, ако решиш да споделиш, винаги е интересно нов поглед върху определна страна и на4ин на живот в нея!? Peace
сега едно предложение, ако фуларите са от онези дългите и красиво извезаните с пайети и мъниста и нямаш никакви скрупули позлвай ги като кърпа около ханша при носене на бански! аз тъкмо съм замислила на сука да си търся! не само  за мене, но и за близките ми! хубаво изглеждат мацките с тях! Thinking

# 231
  • по пътеката
лориди ,верно още една варненка! любе, как не си по-рано във варна да си спретнем една срещи4ка, ето и креми ще я изнудим да се върне по това време и галето е там!  ooooh!
ели, как ни е набор4ето? линда е ужас за бащините си уши, той търси споко след работа, тя  не спира да говори и да прави вятър покрай него и го занимава! голяма война с арбитър се води у нас!само дай и навън ,на разходка и да е стред хора, и да вади вси4ко от гардероба и 4екмеджетата, вси4ки игра4ки ! луднала съм да прибирам след нея, тя само обещава, 4е тя ще ги прибере и накря по терли4ки се измъква! ooooh! Tired
къде са уморените герои? newsm78

# 232
А марси мен изнудване не и трябва, аз без бой ще дойда, първа кипра съм за срещата

# 233
Dtti Даяна от сега е голяма кукличка с тази рокла е наистина готова за годежа, само Алекс да не кривне от путя по бг Joy
КРЕМИ ако алекс се откаже ще вземем САМИ ,НИщО 4Е Е по малък Joy Joy Joy,те и 2мата са тъмни4ки да знаеш какви светли внуци ще ни извадят/свате зетя не си го давам -само пробвам реакцията на КРЕМИТО/
МАРСИ тази е само за сватбите ина4е и ние сме по късото,най ве4е шорти
МИЛЕНКА мерси за кафето а госп  ожицата да не бърза
ЛОРЕКСА кураж момичетата ти са като картинки
ДОБРЕ ДОшЛИ на новите момичета да помогна и аз малко по темата,както каза МАРСИ тук също се слага хижаб или шапка на моми4ето след първия мензис,но не е задължително аз имам познати които го сложиха след 20 по собствен избор и против волята на семействата си,моите още не са сложили,но когато им дойде времето и когато решат ще сложат,още пове4е 4е тук има супер модели нямащи нищо общо с трдиционната кърпа,а сложих хижаб а когато съм в бг нося шапка която покрива косата
НОЙчЕ ще сменя надписа в татоо още не си се появила
СВАТЕ и ти къде си newsm78 newsm78 newsm78

# 234
сами сега има една германка, до скоро тя го биеше, сега се целуват, ама нищо не се знае, ако алекс се подхлязне и ние ще я вземем момата, аз за линда се глася ама тя много голяма!
иначе за белите деца, със сигурност! Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha Mr. Green

# 235
знам ти аз тънките намеци!
не се притеснявай такава мома като даяна без мъж няма да остане!то бива бива да ги изкарвате всичките хубави ама поспрете се малко
каот си помисля че още 2 моми пристигат скоро скоро, свят мис е завива, от коя коя по хубави!
браво, личи си че смесването на кръвта дава перфектни резултати

# 236
  • по пътеката
креми, бой по дупето, какво зна4и голяма, само малко, но те каките по-добре въртят домакинството, по са толеранти и си гледат мъжете като писани яйца,но с твърда ръка, хахаха!  Laughingдругите мъжете им ги гледат! шега е ,някой да не ми се впрегне!  Peaceкреми, абе пуни4ески войни ще водим, ханибал ще наемеме, ако е ре4ено да се земнат младите и има конкуренция,  Mr. Green

# 237
а какви чудни внуци ще имаме, леле мале!
ох с нетърпение чакам да си дойда и да се видим!
днес ще идем да видим дали и за кога има билети!

# 238
  • по пътеката
постойте още де, не е спешно, ние сме нормално след 7-и  в бг! дано мине ок, прати на ли4ни координати!за вси4ки, които желаят важи поканата за координати!

# 239
Благодаря за топлото посрещане Simple Smile Не , съпругът ми е Ва
рненец р от Вашето Бг подкрепление съм Simple Smile Много са сладки дечицата на всички! Ще пиша после повече за себе си , сега съм на работа.

Хубав ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт