ПОКАЖЕТЕ КОЛИЧКАТА СИ

• 43 746
  • 295
  •   1
Отговори
# 165
http://dodge.com/durango
малкото му братче
 Joy

# 166
 Peace Simple SmileИ аз съм с ДЖОРДАНИ...страхотна е много удобна,комфортна и функционална. EmbarassedДа спирам с рекламата,че няма да ми стигне деня да се изкажа колко съм доволна.Също ползвам зимния кош за спане в къщи и кошницата много добра работа вършат baby_neutralХубав ден на всички мамита.

# 167
  • София...........
Мами, които ползвате GIORDANI-то, в какво се състои разликата м/у 3per6 и 3per8 - само в броя на гумите ли е? Кой вариант е по-добре 6 или 8?

# 168
  • Банкя
3per6 има поставка IsoFIX за столчето за кола. Така е по-сигурно закрепването и по-удобно - не е необходимо всеки път да махаш колана, за да свалиш столчето, достатъчно е да го откачиш от поставката. Тя си остава винаги закрепена с колан. Останалите неща са еднакви. Успех в пазаруването! Wink

# 169
  • София...........
3per6 има поставка IsoFIX за столчето за кола. Така е по-сигурно закрепването и по-удобно - не е необходимо всеки път да махаш колана, за да свалиш столчето, достатъчно е да го откачиш от поставката. Тя си остава винаги закрепена с колан. Останалите неща са еднакви. Успех в пазаруването! Wink

Имаш в предвид , че може да се закрепва в колата на основа (една черна пластмасова)? А такава основа продава ли се на GIORDANI и каква цена е , в комплекта доколкото знам няма?

# 170
  • София
Ако е изофикс - защо са коланите...и ако е изофикс, а колата ти няма такава с-ма за закрепяне...не ти трябва такава основа...

Да не би да е т.н. от други фирми - аутофикс...т.е. просто стойката....

Да не говорим за цените на столчетата с изофикс....просто не се връзва с джорданито по никой начин... newsm78 newsm78 newsm78

Последна редакция: пт, 11 яну 2008, 18:07 от bubu_to

# 171
  • Банкя
Ето това е моделът количка. Тук поставката е описана като "ергономичен адаптер". В упътването е показано, че се закрепва с едни щифтове към седалката и допълнително с колани. Самото столче се прикрепя само към адаптора. Не знам дали го обясних добре, но да картинката се вижда хубаво. Wink

divna В комплекта на 3per6 има. Ние нашата я купихме от "Бейби Планет" (ул. "Акад. Иван Гешов" 9 (бивша Несторов) тел. : 02/9531098)

Последна редакция: пт, 11 яну 2008, 18:20 от Акси

# 172
  • София...........
Ето това е моделът количка. Тук поставката е описана като "ергономичен адаптер". В упътването е показано, че се закрепва с едни щифтове към седалката и допълнително с колани. Самото столче се прикрепя само към адаптора. Не знам дали го обясних добре, но да картинката се вижда хубаво. Wink
Този адаптер, ако е това черното влиза ли в комплекта и ако не каква цена е?
Те описвайки ергономичен адаптер за кошницата за бебе 0 мес. нямат ли в предвид едно мекичко, което прави по-малка извивката на кошницата за новородени?
Мами, които я ползвате моля да се изкажете?

# 173
  • София
да, явно все пак е изофикс...цената е мн ниска наистина...

И все пак ако колата няма такава с-ма...не ти е нужно това и по-добре да се вземе нормална кошница с основа...т.е. без изофикса...който по лично мнение даже би пречил донякъде при закрепянето....

Само си разсъждавам...любопитно ми е...
А всъщност разликата с GIO TRIO 3PER8 LX точно изофикса ли е...защото по описание в кикиморсто царство столчето все едно е едно и също...

# 174
  • Банкя
Нашата количка е купувана в началото на октомври от магазина, описан по-горе. Тя е от "тазгодишната партида" колички на Giordani. Тази година са произвеждани 3per6, докато миналата - 3per8. Или поне такива са внасяли "Адриа2001" - официалния дистрибутор ("Бейби Планет" е техен магазин). Разликите са както обясних по-горе само в бройката колела и IsoFIX-а. Той е включен в цената от 699,00лв. На повечето сайтове, включително и на този на вносителя, не е коригирана разликата, но ако се обадите на телефона даден за контакти 02/971 80 41, много добре ще ви консултират.
И накрая се опитах да снимам книжката с упътването...
Тук се вижда закрепването към седалката, а тук най-долу и закрепването с коланите. Sorry за лошото качество Rolling Eyes

bubu_to Купих такова столче, защото върви в комплекта. Giordani нямат комбинация само от летен и зимен кош, за да мога да купя отделно столче за кола Wink

# 175
  • София
Последен въпрос - това където влизат "щифтовете" към столчето ли са...т.е. ти ли си го добавяш към колата или вашата си ги има местата за закрепяне....Че нещо ме усъмниха тези снимки от опътването Wink

И благодарности за търпението и разясненията Simple Smile

# 176
  • Банкя
Няма проблем с разясненията, стига да помагат Wink

Тези, които се добавят, са като водачи. Иначе се закрепва към системата на колата. Точният текст от упътването гласи:

1. Direct two leading cover into the anchor of the latch system on car.
2. Inseat the fixing lock of the ISOFIX system into the leading cover until you hear a click. Repeat it on the other side.
WARNING! The indicator will show green when insert rightly.
3. Press the stand release button to adjust the height of the stand tube, ensure that it can touch the floor of the vehicle.
4. Check that the base is firmly installed in the vehicle seat.
5. Finished as it show in fig.6. (това е фигурата с колана)

# 177
  • София
 Hug Hug Hug

Мерси много, значи все пак колата трябва да си има такава с-ма..

# 178
  • София...........
Акси , много благодаря за разясненията  bouquet
Излиза, че си е точно IsoFIX, т.е. и автомобила трябва да я има тази система. За мое съжаления моята кола няма Sad, освен да си разменим с мъжа ми колите Wink

# 179
Видеото с рекламата на Стокке е страхотно! Много искам такава количка. В момента съм с Куини Бъз, съвсем същата като на mimozata, дори цвета е същият. Харесвам си я много, но Стоккето е по-красиво и струва ми се удобно.
в момента в немския и бей се продава една на около 605 Е,с 2та коша и др.аксесоари/това за тия дето" им е кисело гроздето"/Но ако искаш нещо не само скъпо ,а и качествено вземи buga  boо.В Германия едно stokke невидях,а те са прословути с практичността си.Затова пък ние нямаме = по показност.

Последна редакция: сб, 12 яну 2008, 14:47 от mona25

Общи условия

Активация на акаунт