ПОКАЖЕТЕ КОЛИЧКАТА СИ

• 43 746
  • 295
  •   1
Отговори
# 60
  • София-Лагера
blue label и gracem СА ЕДНО И СЪЩО ЛИЦЕ  Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

# 61
  • Пловдив
А защо всички трябва да споделят едно мнение? На мен на вид не ми харесва тази количка. Да, не бих и дала толкова пари за количка. Но и от порядъка на 500 - 600 лв да беше, пак нямаше да си я купя. Преди няколко години четях тук големи суперлативи за  далеч по-простичките Маг Енгланд.   Колко били удобни, колко били маневрени и т.н, още има хвалебствия за тях. Е, купих си такава - по-неудачна покупка не съм правила за бебето - нищо, ама нищо в реалността не отговаряше на онова, което бях прочела. Та, мисълта ми е, че всеки си гледа от неговата камбанария. Това, което е красиво и удобно за едни, за други просто не е. Иначе всички щяха да са с еднакви колички по улиците.

# 62
Ама тук, доколкото разбирам спорът е между притежателки на количката.
Много е скъпа, затова е толкова обсъждана. Аз лично също ако се напъна малко ще мога да си я позволя Simple Smile но тя наистина не си струва парите.
Е как без да си ч виждала и пробвала разбра ,че не си струва парите newsm78

# 63
  • София
стана както в старата тема ,пак спор за въпросната количка Mr. GreenКакво толкова завиждате не мога да разбере-ами имат възможност -купуват си мацките и аз да имах и аз бих си я купила Peace

Как така стана, че несъгласието с нечие мнение се превръща според теб в завист? Моля те да ми отговориш на този въпрос.
Не се ли усещате, че се превръщате в отбор всезнайки /за да не кажа по-груба дума/, които вкупом се нахвърлят срещу всеки, дръзнал да им противоречи? В крайна сметка този форум е за това да си споделяме опит и мнения, а не да да се обиждае една друга и да си доказваме, кой е по-по-най!

# 64
стана както в старата тема ,пак спор за въпросната количка Mr. GreenКакво толкова завиждате не мога да разбере-ами имат възможност -купуват си мацките и аз да имах и аз бих си я купила Peace

Как така стана, че несъгласието с нечие мнение се превръща според теб в завист? Моля те да ми отговориш на този въпрос.
Не се ли усещате, че се превръщате в отбор всезнайки /за да не кажа по-груба дума/, които вкупом се нахвърлят срещу всеки, дръзнал да им противоречи? В крайна сметка този форум е за това да си споделяме опит и мнения, а не да да се обиждае една друга и да си доказваме, кой е по-по-най!

Теб нито някои те е намесвал, нито нищо...дА ЗАВИСТ Е ОТ СТРАНА НА gracem ,като не и харесва не може ли просто да каже ,че не и харесва и да приключи ,макар ,че никои не я пита-в случая темата е  "Покажете количката си",а не "Харесват ли ви количките ни" Peace.Някой да и иска мнението каква е пластмасата и дали скърца newsm78.Нито някого съм обидила ,нито нищо PeaceАми да всезнайка съм- знам достатъчно за повечето колички и др. неща Peace

# 65

Аз мисля,че момичето просто се бърка с количките-марките и пр...   Wink Да се чудиш тия холандци как са направилли една от най-скъпите колички и може би най-хубавата/ за мен е най-хубавата/ с такава евтина пластмаса и ще вземе да се разскърца ...Тя да не вземе и да се разпадне... Thinking
Сигурно Бертони и Чиполино и изглеждат със скъпа холандска пластмаса и пр....  Joy
Или някакви сънища сънува,че бута такава количка  Whistling

Вече 6-7 м тази количка се сгъва и разгъва по няколко пъти на ден,кача 2 етажа стръмни стълби,едните са от остър камък-външни..Върви през дупки и препятствия и грам не е мръднала,за скърцане и пр. това са абсолютни фантасмагории....Както ЛаДиДа ми отговори на въпроса:
А какво ще правя ако нещо стане ,а аз нямам гаранция в Бг,тъй като е доставена от чужбина?
Отговора беше-"Това е STOKKE и нищо не може да и стане!  Laughing

Peace

Приключих за себе си спора,но очаквам с интерес снимка на количката на gracem

Темата ако не си забелязала е покажете количката си!!!!!!!А не фантазиите си за количка!

Мимозка, ако не се лъжа, Стокке е норвежка фирма  newsm78...
И да кажа и аз, че продуктите са им много качествени, имаме легло и стол на тази фирма и не са мръднали, предполагам и за количката е така.

# 66
  • София
мдааа темата се превърна в същия тъп спор както и старата...аз само не мога да разбера, защо притежателите на стокке чак толкова се засягате като някой сподели мнение, че не харесва количката. както знаете вкусове разни и е съвсем нормално. никой не прочетох, както тук така и в миналата тема да казва - "мимозке (например) количката ти е отвратителна, как си дала толкова пари за този скапан боклук, толкова ли нямаш вкус или няма къде да си денеш парите и бла бла бла бла....."
просто хората си споделят мнението, че един продукт по едикакви си причини не им допада...това защо ви обижда?????
нали не забравяте, че това е просто една вещ, предмет и нищо повече....

Последна редакция: вт, 24 юли 2007, 09:28 от bubu_to

# 67
  • София-Лагера
bubu_to  мен ме дразни ,4е някои се изказват неподготвени.Не можеш да даваш мнение за нещо което не си ползвал.По добре си затрай или кажи ,4е не ти харесва. Naughty
Но да разправяш ,4е е направена от'' евтина пластмаса и сигурно ,ще по4не да скърца ''
това не го разбирам.

Цитат
че един продукт по едикакви си причини не им допада...това защо ви обижда?????
На gracem по какви при4ини не и допада?Има същата коли4ка и ве4е скърца ? newsm78

# 68

Мимозка, ако не се лъжа, Стокке е норвежка фирма  newsm78...
И да кажа и аз, че продуктите са им много качествени, имаме легло и стол на тази фирма и не са мръднали, предполагам и за количката е така.

Катя-сигурно е норвежка,щом казваш,въобще не съм проверявала,моята дойде от Холандия и затова може би така съм решила.  Peace

За леглото сме големи вече,твоето го знам много е хубаво,но стол за новата къща ще вземме такъв-красив е!

# 69
Моите колички са от преди 15 хил.века...и да не ги покажа,всички ги знаят Joy
1. JANE - POWERTRACK 360
2. QUINNY - ZAPP
3. QUINNY - BUZZ
4. BEBECONFORT  - VIT 

Фаворит ми е БУГАБУ-то ХАМЕЛИОН Hug Hug Hug За сега тази количка е най-добрата според мен Heart Eyes

Относно спора за тази прословута количка,на мен също не ми харесва,никога не ми е харесвала...За качеството й не влизам в спор,понеже не съм я бутала...Просто това което виждам не е красиво ThinkingВкусове разни,за това разнообразието на пазара е огромно Peace

Мимозке,ще ме умориш,само тази количка ли качва стръмни стълби Joy

# 70

Мимозке,ще ме умориш,само тази количка ли качва стръмни стълби Joy [/color][/b]

По този начин -само тя може.

# 71

Последен въпрос Peace
Какъв е начина!? Thinking

# 72
Ще ти пиша на лични ,че ми писна да разводняваме темата.

# 73
имаш предвид като bugaboo ли? Thinking  Joy сега да не се впрегнеш нещо, само се шегувам  Peace
bugaboo-то също става на двуколесно  Peace

# 74
Ето моят избор

бебешката

и сегашната

А и за да вляза в духа на темата - и на мен не ми харесва въпросната количка и затова не съм си я купих, не задължавам никой да хареса това, което харесвам аз, не е разбирам и защо има зесегнати. Аз като си избирах количките, хич не ми пукаше дали съфорумките ще ги харесат и не бих изхабила толкова енергия да изтъквам предимствата на нешо, което е въпрос на личен избор Peace

Общи условия

Активация на акаунт