ПОКАЖЕТЕ КОЛИЧКАТА СИ

• 43 746
  • 295
  •   1
Отговори
# 210
Това ли е колелото с дръжката на ОКО което търсите?
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1102157784 … #ebayphotohosting
Ако става дума за това...много е хубаво на външен вид, но има лоши отзиви в немските сайтова за него...
Виждала съм го да гопродават и в БГ и по точно тук в София...Ако някой се интресува ще ви обясня къде и какво пише за него Peace
да,затова става дума,дай моля те ,сайт за отзиви.Продава се и тук.171лв,с доставката ,он лайн. Иначе 165,като магазини има в Пловдив и София.Пуснете на търсачка,че в момент немога да дам линк.
Има и др колеко ,но то е около275 лв и според мен  е за по-малки деца.

Последна редакция: чт, 24 яну 2008, 10:21 от mona25

# 211
  • София
Това от моя линк преди го имаше и в сайта на мадъркеър...може да питате там освен дали може да го доставят ако още го продават и на каква цена....

# 212
  • София
Цитат
Следя,но Зап много отдавна не съм засичала.Има един,на който майчето не отговаря.И всичко друго е Бъз.

А защо не вземеш да йпуснеш една обява, че търсиш Зап, може пък някой да се отзове  Wink

# 213
Мона, не мога да намеря сайта с отзивите...те бяха на един немски сайт, но общио взето пишеше че имало проблеми с колелата и отзад с буталката...разскърцвала се ужасно още от първите дни. за колелата че били направени от някаква гума която не издържала и освен това било мн.тежко Peace Ако намеря нещо ще пусна

# 214
Предната количка беше Куини Бъз, точно този цвят:

А сегашната е Куини Зап, червен

# 215
Мона, не мога да намеря сайта с отзивите...те бяха на един немски сайт, но общио взето пишеше че имало проблеми с колелата и отзад с буталката...разскърцвала се ужасно още от първите дни. за колелата че били направени от някаква гума която не издържала и освен това било мн.тежко Peace Ако намеря нещо ще пусна
мерси

# 216
В момента съм с триколка на ТСМ и съм много доволна от нея.Снимките са от Продавалника ,но нашата е същатата.
http://www.prodavalnik.com/ppc/showfull.php?product=124847&b … ge=IMG_2444-1.jpg

Виждам,че много от вас имат Зап,а на мен в момента ми е мечта да си я имам,но не мога да си я позволя нова.Някой би ли ми продал
Влез в на пазар в момента има обява

# 217
В момента съм с триколка на ТСМ и съм много доволна от нея.Снимките са от Продавалника ,но нашата е същатата.
http://www.prodavalnik.com/ppc/showfull.php?product=124847&b … ge=IMG_2444-1.jpg

Виждам,че много от вас имат Зап,а на мен в момента ми е мечта да си я имам,но не мога да си я позволя нова.Някой би ли ми продал
Влез в на пазар в момента има обява
Не мога да намеря къде е количката има само Бъз.... SadБи ли ми дала линк? Rolling Eyes

# 218

За близначките използвахме това(в друг цвят), а сега и това, а за навото бебче както изглежда ще вземем това(в друг цвят обаче) и това. Не можах в крайна сметка да избера една от двете, за това ще вземем и двете пък те ще си влезнат в употреба според случая.

# 219
  • BG
Ето това е нашата количка http://www.mothercare.com/gp/product/B000R9YYHE/ref=sc_iw_c_3_0_ … ZUGQ&mcb=core

Много съм доволна - маневрена е и удобна.  Wink

# 220
  • малкия град
Моята е тази само че синьо и оранжево. Удобна ми е, но не съм имала база за сравнение.
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/popup_image.php/p … 5318dd77e1f9c7339

# 221
# 222
Ние взехме Cangaroo Infinity. Като цяло съм доволна от количката - много проходима, зимният кош е доста удобен за новородено и бебе докъм 4 месеца. Недостатъците, които открих, са: недостатъчно голям кош за багаж, липса на полулегнало положение (когато бебчо започна да не иска да лежи, а още не можеше да седи, трябваше да го подпирам в коша с възглавници), тесничка е (нашият син е доста едричък и бързо му стана тясна в раменете  Joy).
Сега търся лятна количка и се надявам отзивите в този форум да ме насочат към добър избор (поне вече изключих някои от опциите:)). Гледам, че много от вас са доволни от Макларън-ите. Не са ли им прекалено малки колелцата за нашите "тротоари"? Sad
А някой да има мнение за този и този модел на Чико?

# 223
А някой има ли Cangaroo Exclusive и какви са отзивите,понеже съм я харесала?

http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … 0ddb466b7ed9fd88b

# 224
  • София
Тъй като темата не е "покажете само скъпите си колички" ще дам снимки и на моите, пък може да съм била от полза на някое ново мамче (това го казвам, тъй като една мама по-напред попита за Чиполино и веднага й беше отговорено да си търси с търсачката  newsm78, а уж целта е да си помагаме  Thinking).

Сина си отгледах с Чиполино Венеция (не точно този цвят):

Ами за парите си е супер количка - много е маневрена, влиза във всички тролеи и автобуси на градския транспорт (тогава нямахме още кола), летния кош е доста широчък (сега като го сравнявам с новата), а в зимния бебо е много добре закрит. Кусурите й - не е от най-леките и зимния кош няма степени на облегалката. Много здрава количка. Бях решила и с бебо да изкарам с тази количка, но си взехме ето тази за породени:

на TFK, сууупер маневрена е, бута се буквално с 2 пръста, въпреки че е към 20 кила само количката. Като наваля снега сложихме отпред другото незавиващо колело (като задните). Трудното е като трябва да се качват стъпала с нея, но пък си е уникална за мен количка, суперпроходима. Чакам да се стопли и да сложим летния кош на бебо.
Номер 3 е тази на Кам:

Засега главно стои в багажника на колата. Наистина много лека лятна количка, дръжката се регулира, има напълно легнало положение. Малко тесничка ми изглежда (явно с цел да е по-компактна), но засега си му е екстра на бебешока.

И номер 4 - свекитата ми донесоха от Гърция един мноооого стар модел на Пег Перего. Ползвам я от време на време, защото има степенка за баткото.

Общи условия

Активация на акаунт