Да готвим охлюви заедно (игра) - 2

• 23 760
  • 583
  •   1
Отговори
# 60
Азнищо не им давам. Но ще си върна старите охлюви. И по-нататък ще си сменя всичките с друг вид. И готвача. А развъдникът за 12000 дава двойно по-голямо количество.

# 61
като стане недоволен ,аз го сменям
нищо не помага
егати и готвачите

# 62
Да се запиша в новата тема. Blush
Събирам пари за нов ръзвъдник,ама много бавно става. Wink

# 63
спокойно,след 2-3дена ще ти дадат бонус 12000 черупки иэхарчи ги раэумно

# 64
 Днес още докато пуснах играта и получих съобщение, че не съм си нахранила охлювите на 21.07 а то е днес - естествено е да не съм ги нахранила докато съм спала Sad И да се похваля, че на единия акаунт си обнових кухнята и хладилното помещение  Simple Smile
 Да питам хранете ли охлювите си преди да ги приберете, щото аз го правя ама се чудя правилно ли е или няма значение дали ще ги нахраня преди или след прибирането Thinking

# 65
аз ги храня след като прибера реколтата

# 66
Аз ги храня,преди да ги прибера.
Нали качествата на храната определят и качествата на охлювите?
Може и да греша. Thinking
Аз като се нахраня,ставам една такава сладка,сладка,направо 5 звезди.Ако реши да ме продаде човек,много черупки ще ми вземе.Виж ако съм гладна,ставам страшен киселяк,и на преоценани стоки не могат да ме шитнат. Mr. Green

# 67
аз ги храня след като прибера реколтата

и аз

# 68
Важното е да ги нахраните всеки ден !!!
Няма значка според мен дали е преди да вземете реколтата или след, едва ли има значение ама пък знам ли ? newsm78

Аз като се нахраня,ставам една такава сладка,сладка,направо 5 звезди.Ако реши да ме продаде човек,много черупки ще ми вземе.Виж ако съм гладна,ставам страшен киселяк,и на преоценани стоки не могат да ме шитнат. Mr. Green

Сега хапна ли да те шиткаме за купища черупки  ?  chef Heart Eyes Hug Laughing #Crazy

# 69
Запис

# 70
Да ви почерпя с малко охлюви, които сготви моя готвач, преди да избяга! #2gunfire

Последна редакция: сб, 21 юли 2007, 17:29 от _Hope_

# 71
Сигуно е отишъл при моя ,първия дето избяга,на морето. Laughing

# 72
Сигуно е отишъл при моя ,първия дето избяга,на морето. Laughing

На морето, а?! Money
Неблагодарно племе, ейййййййййй! Crossing Arms По 10-15 черупки на ден му давах и пак недоволен! По колко черупки да давам на готвачите, за да не бягат? Thinking

# 73
По николко  Peace Просто си назначаваш нов и си решаваш проблема. Не съм давала до сега бонус на готвач.

# 74
аз също не съм давала бонус до сега,и готвач не ми е бягал

Общи условия

Активация на акаунт