Да готвим охлюви заедно (игра) - 2

• 23 762
  • 583
  •   1
Отговори
# 75
пък аз давам и бягат. а единия държа да го задържа.

# 76

В тази връзка, ето какво си мисля:
Когато произвеждаш повече охлюви, качеството им се вдига. Готвачът пък трупа опит, готви все по-вкусни охлюви. В един момент той вече е натрупал необходимия опит, за да се качи в категория, т.е, от начинаещ готвач да стане майстор. Тогава, ако не се смени кухнята - готвачът напуска. Както знаем, майсторите са претенциозни и не искат да работят в евтина кухня.
Може и това да е причината, знам ли.... newsm78

# 77
  • Sofia

В тази връзка, ето какво си мисля:
Когато произвеждаш повече охлюви, качеството им се вдига. Готвачът пък трупа опит, готви все по-вкусни охлюви. В един момент той вече е натрупал необходимия опит, за да се качи в категория, т.е, от начинаещ готвач да стане майстор. Тогава, ако не се смени кухнята - готвачът напуска. Както знаем, майсторите са претенциозни и не искат да работят в евтина кухня.
Може и това да е причината, знам ли.... newsm78
Не е баш така, защото аз имам последен модел кухня и би трябвало готвачите да се бият да работят при мен, но не би  Laughing
Моя взима по 60 черупки заплата всеки ден и му давах по 20 бонус, но все недоволен, пуснах си един одит и ми каза, че готвача ми бил читав, но се готвел да ме напуска, започнах да му давам по 60 черупки бонус всеки ден и забелязвам как щастието му се вдига и сега е на 99.
Имам познат който дава на готвача си по 100 черупки на ден + заплатата и до сега недоволен готвач и такъв който да го е напуснал не е имал, явно искат кинти гадинките  Laughing

# 78
Аз давам бонус на готвача по 3-4-5 черупки, когато се сетя, веднъж седмично най- често. Един готвач ме напусна преди 1м., много му здраве, само той губи  Mr. Green ,но оттогава  втория се задържа дълго. Няма да смогна и за 6м. да си купя по- нова кухня, ако му давам всеки ден големи бонуси Confused

# 79
и на мен ми се струва, че не трупат опит, иначе би трябвало да им се променя категорията  Thinking обаче, понякога различните готвачи, въпреки че са от едан категория, готвят с различен брой звездички , значи е и малко на късмет на какъв готвач ще попаднеш  Thinking аз от втората кухня не съм мноо доволна, не виждам кой знае каква разлика с първата. в момента и двете ми готвят с 2 звездички.

# 80
Не знаам обаче на единия акаунт все бягат - все не са щастливи и бонуси да им давам, а на другия все още не съм имала бегълци. За опит дали трупат още немога да разбера -охлювите ми или са с 1 или с2 звездички и рядко без  Thinking

# 81
някой знае ли в колко часа наше време започва новия ден?
нещо не ми се спи още  ooooh!

# 82
ами то отгоре на сайт си показва колко локалното време и кога се сменя деня

# 83
аа, да, сега се смени вече  Grinning  отивам да си прибирам охлювите  Grinning

# 84
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Еееее ама много мраз така Close Защоне пуснахте лин, че има нова тема!!
Аз се чудя защо никой не пише в старата!!! ааааа Crossing Arms Whistling Mr. Green

# 85
Моя гадняр напуснал тази сутрин ... беше щаслив 100/100 и пред 2 дни пунах Одит да скивам пишеше че много щаслив бил  smile3511

Давах му бонуси двойно колкото заплатата му за ден и пак ... спирам вече с тия бонусиииии  Twisted Evil

# 86
много недоволни работодатели станахме  Joy

# 87
Аз на моя при заплата от 20 черупки /примерно/ давам бонус не повече от 5 черупки.
Ще ме прощават,ама повече не давам. Crossing Arms

# 88
Какво им става на тези готвачи....трябва да има някаква врътка! Thinking Не може така хаотично да напускат! От два дни не съм събирала продукция, защото не мога да си назнача читав готвач по специалността! Умирам си от яд вече! #Cussing out
А на онзи непрокопсаник, дето ме напусна, му давах завидни бонуси!
И аз вече пукната черупка няма да дам за бонус! Crossing Arms

# 89
Моя беше на заплата 40 черупки и му давах по 80 на ден бонуси и пак избяга гадинатааааааа !!!!!!!!!!  newsm78

Сега няма готвач и не мога да сготвя Sad

Някои да му се намира Първокласен под наем ?

Общи условия

Активация на акаунт