Да готвим охлюви заедно (игра) - 2

• 23 762
  • 583
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна, а по празниците в Ямбол
еее пак ме е яд и мен..... в единия профил си събрах охлювите, общо 230 дузни, наготввих гиотидох да ги продавам и точно щях да излизам, като дойде съобщението,, че вече са ми втора категория!!! #2gunfire
Нищо де  и утре е ден!!:mrgreen:

# 91
че какво по-различно щеше да ги напарвиш, ако беше излязло по-рано съобщението  newsm78

# 92
  • Варна, а по празниците в Ямбол
щях да ги подам за повече пари, как??!!! Mr. Green

# 93
230 дузини едва ли. newsm78
 забелязвам, че добрите оферти на ден са 1-2 и то продавам с тях около 200-230 дузини. ако ги събираш два дни , доста голямо количество ще трябва да продадеш на по-ниска цена. аз гледам да не задържам готвени охлюви - само, ако ми останат 10-20 дузини, които не мога да продам на сносна цена, защото са прекалено малко като количество. /примерно днес ми останаха 6 дузини за продаване, защото трябваше да ги продам на оферта с минимално количество 1 и цена 2 и нещо/.

# 94
Как ги правите толкова много дузини аз едва ги събирам до 147 Cry

# 95
сигурно, защото всички развъдници са ти от втория вид. или пък видът на охлювите ти е по-качествен, но по-малко продуктивен.
аз пък днес в 2 акаунта имах свръхпродукция 100%  Shocked а нямам никакви събития

# 96
  • Бургас
Да ви се оплача-вчера примена си нахраних охлювите във всички ферми, а днес имам съобщение,че съм пропуснала да им дам храна и прираста е нулев в ената ферма.Бясна съм.Не мога да си обясня защо се получава така..... #2gunfire

# 97
Да ви се оплача-вчера примена си нахраних охлювите във всички ферми, а днес имам съобщение,че съм пропуснала да им дам храна и прираста е нулев в ената ферма.Бясна съм.Не мога да си обясня защо се получава така..... #2gunfire

Съжалявам, но не мога да не кажа: Добре дошла в отбора!  bouquet
И аз бях сигурна, че съм ги нахранила, защото по два пъти проверявам, но....уви! Явно нещо става, но какво ли? Thinking Гадничко, но се случва! Confused

# 98
Това е бъг, на мен също вече няколко пъти ми се случи, задължително съобщете за него, или на онлайн помощта, или във форума има такава тема. Дано да го оправят, много е гадно #2gunfire

# 99
  • Варна
Ама на вас там ви е грешката, че им давате бонуси на готвачите си и те стават много алчни.   
Моя една черупка отгоре не е видял и си бачка без да мрънка!  Mr. Green

Абе вие по колко ферми имате аз съм се посветила само на една!

# 100
Аз имам 3 ферми.
Във всяка има различен вид охлюви.

# 101
Аз имам 2 развъдника, с различен вид охлюви и на ден събирам около 140-150 .

# 102
Кажете на всеки нов акаунт нова поща ли пишете, т.е. различни пощи.

# 103
аз нова писах. една поща като е регистрирана вече не иска с нея ад отваря нов акаунт.

# 104
Това е бъг, на мен също вече няколко пъти ми се случи, задължително съобщете за него, или на онлайн помощта, или във форума има такава тема. Дано да го оправят, много е гадно #2gunfire

Аз от повече от два месеца я джиткам таз игра и не ми се е случвало това нещо ама винаги проверявам по 2 пъти дали сам нахранил   chef

Общи условия

Активация на акаунт