Да готвим охлюви заедно (игра) - 2

• 23 762
  • 583
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна, а по празниците в Ямбол
във всичките ми ферми от 3-4 дни са много зле охлювите.. гледам ги както винаги, но много ниско качество дават с една звезда, даже и нула на места, което се отразява и при готвенето.... направо съм бясна!!!  #2gunfire #Cussing out

# 466
Паразит е нападнал фермата ми и  е намалил продукцията с 50 %. Не ми върви с тая ферма и това е. Миналата седмица загубих то4ки от репутацията си. Буря ми повреди фермата. Какво ли друго да о4аквам  newsm78

# 467
Няма страшно и аз съм бясна - пак буря минала при мене  #2gunfire добре, че поне ремонта е по малко, не е 1200 черупки като предния път  Twisted Evil

# 468
ИИИИдобрече я има темата,че днес още не съм си нахранила охлювите, а и бях забравила  #Crazy

# 469
и при мен намалена продукция, готва4а напусна ............. и ги готви новия с 2*  #Cussing out явно е време zа бедсвия при вси4ки

# 470
  • София
АЗ  днес размразих акаунта след 10 дневна почивка....поне съм се разминала с бедствията, които вилнеят Wink не че е късно и през моята ферма да мине нещо. ...

# 471
Купих си земя  Party За 11 300. Сега се чудя дали да цопна утре най-евтиния развъдник или да събирам за по-читав  newsm78

# 472
И с нетърпение чакам Сряда. За първи път участвам с охлюви с 3 звезди.

# 473
Ох аз  сикупих хладилник 2ривид  иимам 4развъдника клима вединия акаунт, в състезанията съм на около 30 место с   грос грис,и аз имах  бури ли не бе готвача бяга, паразити, кой каквото пожелаяе, но сега върви добре, да не го урочасам и луксозни деликатеси ми пускат оферти вече за по 6 черупки и продавам напо 7 и нещо!
сега се чудя за нова кухня ли да събирам или за още земя?
дайте съвет
аз  съм с 3тия вид кухняно първокласни готвачи се навиват да работят!
та се чудя  имали смисъл от по добра кухня с 3та категорияхранами ги прави с 3 звезди! #Crazy

# 474
um_sami, и аз имам 4 развъдника, но съм решила да събирам черупки за земя, за да правя повече печалба и евентуално след 6-7 -я ще започна да събирам за новя кухня, че то разликата между 3-тата и 4-тата е много голяма и ще ми трябва повече реколта, за да успея да събера.
Момичета, не се отчайвайте, преди няколко дни и моята ферма я нападна паразит, но на другият ден ми дадоха 50% повече реколта, даже вчера получих оферта от 9 и нещо от някакъв ресторант Grinning, но това ми се случва за първи път Confused
Знаток, според мен е по- добре да събереш черупки за по- добър развъдник, отколкото да слагаш най- евтиният.
А иначе забелязвам от няколко дни, че и при мен охлювите не винаги са с 3 звездички.

# 475
аз също събирам пари за земя. според мен след 5тия развъдник няма смисъл да се купува земя, а е по-добре да се инвестира в по-скърпи развъдници

# 476
Аз на единия акаунт си купих земя за 10000 и нещо, а сега на другия мога да си кипя за 9500 - обаче не ми достига хилядарка, за да имам и за резерв нещичко.

# 477
а някой купувал ли си е мондоз с смс?

# 478
  • Sofia
аз също събирам пари за земя. според мен след 5тия развъдник няма смисъл да се купува земя, а е по-добре да се инвестира в по-скърпи развъдници
Има смисъл да имаш повече развъдници, защото и продукцията ще ти е повече и съответно печалбата ще ти е по-висока. Примерно аз в едната ферма имам 6 развъдника като 5 от тях са от тези по 12000 черупки, а 6-тия е от най-скъпите и на ден от продажби събирам по 4000-5000 черупки печалба, съответно парите за нов развъдник ще ги събера значително по-бързо от колкото ако произвеждах по 300-400 охлюва дневно  Peace

# 479
  • Sofia
а някой купувал ли си е мондоз с смс?
И как по-точно става това?  Grinning
До колкото знам на сайта няма телефони на БГ  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт