Да готвим охлюви заедно (игра) - 2

• 23 759
  • 583
  •   1
Отговори
# 480
май са махнали телефона 
Valeria , въпрос на стратегия. аз смятам да инвестирам в развъдници  Simple Smile

# 481
Май трябва да вървят успоредно. Като на първо място са развъдниците. Това е мое наблюдение.

# 482
Valeria, а от най- скъпият развъдник колко продукция получаваш дневно?

# 483
Здравейте, сноЩи имах за готвене над 4 милиона дузини охлюви  Shocked, успях да продам над 7000 дузини. Изпълних вси4ки оферти, купих си нов хладилник, земя и си построих развъдник.
Останаха ми оЩе 4 милиона дузини охлюви , но незнам дали утре Ще бъдат в хладилника  newsm78.
а някой купувал ли си е мондоз с смс?
Аз си купих мондоз с смс. За един смс ми дадоха 0,40 мондоза, а ти трябва 1 мондоз за да го обмениШ при банкера. Няма смисъл да купуваШ, само Ще се набутаШ.

# 484
  • София
иха...да живеят бъговете в програмата....ама надали ще ти ги оставят до утре...

# 485
искам и аз бъг, ама няма Wink
Продавай докато можеш!

# 486
  • Sofia
Valeria, а от най- скъпият развъдник колко продукция получаваш дневно?
В най-скъпия развъдник отглеждам охлюви  Gourmands d'Alsace и на ден се раждат по 115.
Обаче бройката не е толкова от значение, защото на последното състезание участвах с охлювите само от този развъдник и бях на 4-то място което ми донесе по 1500 черупки на категория и на генералнотото състезание, определено има значение развъдника.
Ако до следващото състезание събера черупки, за да подновя и един от другите развъдници в който отглеждам друг вид охлюви ще споделя има ли промяна в резултатите на състезанието.

# 487
  • Sofia
май са махнали телефона 
Valeria , въпрос на стратегия. аз смятам да инвестирам в развъдници  Simple Smile
Права си, въпрос на стратегия е  Peace
Единственото неудобство на повечето развъдници е това, че трябва да си обновяваш хладилника редовно, защото не ти събира продуктите за готвене  Whistling

# 488
искам и аз бъг, ама няма Wink
и аz искам  Sad ей го на, тая ферма ми е каръ6ка. преди няколко дни паzарити, 50 % продукция. после напусна готва4а. и това преживях. днес пак параzити  #Cussing out

# 489
А как си "примамвате" бъгове?
Аз събирам като пчеличка.
4 милиона  doh

# 490
Ехххх какви са тия бъгове "сладките" при вас  Crossing Arms и аз искам ама ницки, само бури ме "огряват"   Twisted Evil

.....................Обаче бройката не е толкова от значение, защото на последното състезание участвах с охлювите само от този развъдник и бях на 4-то място което ми донесе по 1500 черупки на категория и на генералнотото състезание, определено има значение развъдника.
Ако до следващото състезание събера черупки, за да подновя и един от другите развъдници в който отглеждам друг вид охлюви ще споделя има ли промяна в резултатите на състезанието.

Хъмммм може и в развъдниците да се крие тайната на успеха, защото и аз много се чудих каква е тактиката че на първите места са все едни и същи хора  Thinking Явно са хванали цаката   Close

Valeria
, моля те ако не е тайна кажи кой ник е твой в играта или името на фермата си  Hug

# 491
  • Sofia
Хъмммм може и в развъдниците да се крие тайната на успеха, защото и аз много се чудих каква е тактиката че на първите места са все едни и същи хора  Thinking Явно са хванали цаката   Close

Valeria
, моля те ако не е тайна кажи кой ник е твой в играта или името на фермата си  Hug
Не е тайна никаква plamena е моята ферма, но акаунта ми беше замразен за месец и нещо и сега се чувствам малко все едно започвам от начало.

# 492
Не е тайна никаква plamena е моята ферма, но акаунта ми беше замразен за месец и нещо и сега се чувствам малко все едно започвам от начало.
Питах те защото си мислех, че си "Светлана" дето е все е на първо място  Crazy   Hug

# 493
Валерия, благодаря за отговора  bouquet След 2-3 месеца може и да успея да си купя най-скъпия развъдник Crazy
На този етап и на мен хладилното помещение ми е малко и купувам съставките за готвене на порции, но кога ли ще успея и него да сменя. Искам и аз един такъв бъг, може и с 1 милион дузини Mr. Green

# 494
  • Sofia
Валерия, благодаря за отговора  bouquet След 2-3 месеца може и да успея да си купя най-скъпия развъдник Crazy
Е, чак след 2-3 месеца няма да е  Grinning ще събереш черупките по-бързо. То аз я играя играта 3-ти месец за сега, така че има надежда  Peace
Не мога да не се похваля, днес от състезанията общата ми печалба от 3-те категории в които участвам е 17 000 черупки, които ми дойдоха екстра  Flutter В едната категория съм на 2-ро място, до сега не ми се е случвало да съм в първата тройка, много съм доволна  Money Grinning

Общи условия

Активация на акаунт