Да готвим охлюви заедно (игра) - 2

• 23 759
  • 583
  •   1
Отговори
# 525
имам въпрос
в одита срещу репутацията имам 3 звезди, но са черно-бели. това какво значи, че ми е 3 звезди репутацията или нула? /в смисъл дали не трябав да са цветни?/
и още колко често пускате одит и с какво ви е най-полезен
аз много рядко пускам и не ми е от полза май. на повечето неща пише, че имало и по-добри от моите и трябав да инвестирам. еми аз това си го знам, нали не сами от най-скъпите нещата, значи ясно, че има и по-добри.
тия 3 звезди означават че напредваш с репутцията.Като започнеш фермата нямаш звезда или имаш само 1 сива.Като напредваш зездите се увеличават.А до жълтите звезди вно трябва много да си напред с материяла за да имаш по голяма репутция.Сигурно когато започнеш да печели в състезанията и тогава ще даде жълта звезда,защото ще си с по голяма репутация.Незнам аз така си го обяснявам.

# 526
аз също съм поръчвала1-2 пъти одит,и не виждам полза от него

# 527
Аз имам 3000 черупки  newsm78 Как да си поръчам най-скъпа реклама?
Но си мислех да се охарча за втората - 1800. Някой помни ли как се отразява?

# 528
  • София
ами и аз от нея си пускам....евентуално след това ми идват оферти от ресторанти 2 звезди...

Цитат
Реклама в местен вестник: Това е малка рекламна кампания, която Ви дава възможността да станете известен сред местните търговци, но не се надявайте да стигнете до луксозните хотели с тази кампания.

Рекламен клип по местното радио: Тази кампания е по-ефикастна от предишната, но и с нея няма да достигне до висините на кулинарното дело.

Билборд кампания на национално ниво:Много добра в отношение цена/качество. Чрез редовно провеждане на тази кампания, със сигурност ще привлечете вниманието на най-реномираните ресторанти.

Рекламен клип по ТВ канал:Няма колебание! Подобрете своя имидж с помоща на ефикасната реклама! Вие бързо ще станете известен и отличиващ се от всички!

иначе ето така са ги описали - коя-какво....

# 529
не съм забелязала да има някаква разлика между първата и втората реклама. предполагам, че все пак има някаква разлика, но явно не е особено съществена /обаче разликта в цените им не е малка/

# 530
В едната ферма спе4елих 2000 4ерупки от лотарията  Blush,пуснах реклама за 7 500, Ще видя какви оферти Ще завалят  Mr. Green .  А другата е засегната от паразит и губя 50% от продукцията  #2gunfire

И аз пусках реклами по 1800, но никаква разлика не видях ( и в цените съЩо).

# 531
Дам и аз не видях почти никаква разлика  Thinking

# 532
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Аз пък съм безкрайно разочарована..... От 7 акаунта, с които играя, само в 1 успях да се запиша с 3 звезди!!!! #Cussing out
Имам 4 луксозни кухни, 6 първокласни готвача... даже в единия акаунт наглия ми наготви с 1 звезда!!!!!! #2gunfire Sick
на всичкото отгоре и паразит - 50 %.. е това на нищо не прилича....

# 533
offff abe hora daite link za taq igra 6toty ne mojah da go namerq  newsm45

# 534
# 535
Пуснах за 1800. Утре ще видя какво ще стане. Но днес имах много малко предложения за продажба. Около 7-8. Явно рекламата си е част от играта и не можеш да я пренебрегваш.
Кате, как се оправяш със седем ферми  ooooh!

# 536
  • София
я да ви питам, като си продам развъдника адванест, за да си купя следващия, от продажбата колко черупки взимам - някой обръщал ли е внимание...помня, че бяхапо-малко от стойността , но не помня колко....

# 537
Да ви питам нещо:моите охлюви стоят замразени повече от месец,че не ми беше до тях.Дали ще им има нещо ,като ги размразя? Thinking

# 538
  • София
акаунта ли е замразен?

# 539
Да,акаунта.... Blush

Общи условия

Активация на акаунт