Едно младо семейство има нужда от помощ...

• 29 995
  • 389
  •   1
Отговори
# 315
  • По света и У нас
Здравейте!извинявам се че не пиша редовно,в залата имаме проблем с интернетА.
пиша ви за съвет-Ирина май няма достатъчно кърма!когато кърми,за около 5-10 мин бебето изсукВА едната гърда и заспива,  а след половин час се буди и пак е гладен и плаче все едно е на заколение!и пробахме всичко което ни дойде на ум!пробвахме да го залъжем да станат около 3 часа м-у хранене,но не се получава най-много час и половина и става червен домат и дига блока на главата си!и също пробвахме Ричи да хапва повече за да има повече кърма,но пак няма резултат!дали не трябва да дохранваме!?????? newsm78

Явна малкият, обича да си поспива  Grinning ... Опитайте го като задреме още да го събудите ... изглежда не си е поел достатъчно дозата ... Освен хапване, на Ирина й трябват не малко течности  Peace /по 2,5 - 3 л./ и също така достатъчно почивка ... Майка ми за подсилване ме караше 3 пъти освен всичкото друго ядене, да хапвам следното: купичка прясно мляко + сварено жито + лъжица мед + орехи /това е от нейните изпитани рецепти, едно време тя като ме е кърмила  Grinning/

Но наистина не бързайте толкова с АМ  Rolling Eyes

# 316
Дидко, по често на гърдата - час и половина е нормално за малко бебе, той сам ще си направи режим, това на пепелящка за скачените съдове е много вярно - Ирина да се стяга и да се въоръжи с любов и търпение.
Нека яде жито с мед, ядки - особенно лешници, кашу, фурми, течности и вижте, дали го слага правилно на гърдата - засуква ли цялата ареола около нея. Пратили сме ви милион материали, може и колики да има - търпение  bouquet
имате ли нужда от нещо

# 317
ами нужда имаме само от малко сън и памперси,ама мисля че е нормално!а иначе а търпението го имаме,само Ричи почна да изпушва малко,много и дойде!ама аз се опитвам да и помагам за всичко и мисля  че ще се справим!

# 318
За кърменето не мога да дам кой знае какъв съвет, но какво стана със снимките, ще ви видим ли скоро Rolling Eyes Grinning

Hug

# 319
ок, ще ви пратя памперси, кажете размера

# 320
  • София
Нека му дава да суче по-често, ако трябва и през 15 минути.
Това е временно и ще се регулира. Не давайте друго нищо, залагалка също. Нека Ирина спи с него, когато може. Бебето яде, спи и тя с него. За няколко дни ще се нормализират нещата.
Не се предавайте. Прочети в материалите от библиотеката, за да си подготвен за следващата стъпка Wink
Успех!  bouquet

# 321
  • София
Нека му дава да суче по-често, ако трябва и през 15 минути.
Това е временно и ще се регулира. Не давайте друго нищо, залагалка също. Нека Ирина спи с него, когато може. Бебето яде, спи и тя с него. За няколко дни ще се нормализират нещата.

Абсолютно подкрепям, макар че може и да са повечко от няколко дни, бъдете подготвени. Ако на мамчето й е удобно да кърми легнала - да пробва и денем и нощем, това ще й гарантира доста почивка и спокойствие. Поне на мен  откритието на тази поза беше манна небесна , наспах се, искам да кажа  Wink Погледни това, ако не си попадал на него: http://www.bg-mamma.com/site/content/view/893/
Успех и да знаете, че всичко е само временно, ще се спарвите!

# 322
Здравейте!най-после получих снимките и ги качих в снимка.бг а ето и линк!
след малко ще кача и видео клиповете !

Последна редакция: пт, 26 окт 2007, 10:38 от uPuHa

# 323
  • на правилното място, в точното време
Първаааа! Страхотни сте и тримата!   bouquet

# 324
Ауууу, голям сладур е тоя Виктор Heart Eyes
Изглеждате много щастливи, количката и креватчето са чудесни, грижете се добре за малкото мъжле Hug

# 325
...............

Последна редакция: чт, 18 окт 2007, 19:54 от ................

# 326
  • Германия
иииии много мятане, много нещо newsm78

# 327
Страхотни сте и малкият Вики и голям сладур!

# 328
................

Последна редакция: чт, 18 окт 2007, 19:54 от ................

# 329
Страхотни сте и бебчо е на наистина superstar!!!!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт