Аз съм бебе сладко и засмяно! През СЕПТЕМВРИ ще се видим, мамо!

• 16 728
  • 283
  •   1
Отговори
# 225
  • Бургас
Привет пак от мен,
не съм компетентна по темата със бебешките столчета, така че ще чакам инфо от вас.
А пък ние от днес сме пешеходци, продадохме си колата и сега ще сме пеш докато намерим нещо подходящо за парите които сме отделили.
Хайде бай и до скоро

# 226
  • Севлиево
Oх,момичета,напоследък имам едни гадни схващания от вътрешната страна на лявото бедро.Много е гадно и ме дразни.Ама то вече човек нищо не може да направи без или кръст да го заболи или да се схване нанякъде.Ужас!
На Кали кошницата и на мен ми допада,ама и аз нищо не мисля да купувам предварително.Иначе съм си набелязала някой друг модел от единствения магазин в Севлиево за такива работи.Пък мисля че кошчето може и по-късно да се купи,така че ще изчакаме бебока да се роди живот и здраве.

# 227
Кошницата за кола, която ние взехме, е от този вид с основа, която се монтира на седалката, а самото кошче се щраква в нея. Така много лесно можеш да сваляш бебчето от колата без да го будиш, а и да взимаш кошницата вкъщи и да я ползваш като шезлонгче. Също така може да се слага и в количката и да се ползва като кош за новородено.

А за срещата в четвъртък- аз съм OK, бройте ме и мене Hug

# 228
  • София
Момичета, само набързо се включвам днес да ви почерпя за рождения ден на сина ми - става на цели 3 г.  smile3510 cook beer

# 229
  • София
Да ти е жив и здрав юнака Сладка мама, много да те слуша и да бъде наесен най-добрия батко  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Аз за срещата в четвъртък много искам да дойда, но ще видя дали има на кой да оставя бебка.
А в петък ще ходя на консултация при лекаря, който евентуално ще ме изражд. Брррррррррррр, направо треска ме затресе вече baby_neutral baby_neutral baby_neutral

# 230
ЧРД на юначето ти, Сладка мама   bouquet да ти е живо и здраво и много да те слушка  Peace

# 231
Благодаря че ми стискахте палци, да се отчета бебка е станала 2275гр и е добре, седалищно ама леко по диагонал, тъй че има шанс да се намести де инъче всичко и изглежда ок, шийкатами се е скъсила малко, но по думите на доки държи още така че ша стискам крака ръце кот мога и няма да пускам, и трябва да се излежавам повече и така, то не че прая друго от края на май само лежа и седя пред компютъра и никви ходенки ама айде така ще е малко остана.
Аз за кошчетата за кола много съм се чудила не мога ли да ползвам първите месеци зимния кош на количката, като съм си харесала на Giordani една количка дето основата на зимния кош е твърда, щото колкото и полегнало да става положението на кошчетата не е съвсем легнало и някъде четох много негативни мнения по въпроса, а моя приятелка си е возила бебето в порт бебе до 7-мия месец и после в столче ама порт бебето е само от плат и ми изглежда по несигурно, вие какво мислите.
ЧРД на момченцето на сладка мама да те слушка много и да е най -добрия батко   bouquet

# 232
  • София
Честит рожден ден на сладкия бъдещ батко! Да е здрав, много умничък и добричък и много да помага на мама!

# 233
Честит рожден ден на порастналия мъж на Сладка мама!
Да им е жив и здрав и много да ги радва!  party002

# 234
  • Севлиево
Честит рожден ден на синчето ти sladka mama!Живо,здраво да ти е и щастливо детство му желая!

# 235
sladka_mama, да ти и жив и здрав рожденика и много да те радва! Всичко най-хубаво ви желя и на двамата  Hug
doci, и моят гръб (таза и опашката) са все схванати като трябва да се преместя от една поза в друга, ама гледам да не се обездвижвам съвсем, долкото е възможно разбира се Wink

Абе аз забравих да поздравя Хексина за хубавата тема, има много полезна информация в началото   bouquet Аз докато се включа и вие сте направили вече 12 страници  Grinning

# 236
Привет мами!
Да ти е жив и здрав и много послушен "големия батко" сладка мама и много да те радва!!!

Cherry spa има модели зимен кош за които казват че може да се ползват в кола и си имат даже специално място за закачане на коланите.

Хайде Петенце отчитай се вече с добри новини!
Hexina ами там бяхме, и си ни разпознала накрая:) седяхме на 2 маса до прозореца 3 броя мами септемврийки и още една друга мама. Аз ще бъда и в четвъртък със сигурност, защото ми допада лекцията. А днес наистина беше тъпо, но и лекторката не можа да привлече вниманието на публиката с неподготвената си реч за 10 мин, добре че после и задаваха въпроси.
Виж другата презентаторка ( акушерката) тя има дар слово, но това е от многото и практика, тя хем изнася полезните лекции, хем знае как да зариби хората и да продава продуктите. затова и е представител на толкова много фирми. Като станеш по редовна ще видиш че тя изнася повечето презентации на продукти.
При мен нищо ново, освен поредните покупки за бебо, но ще се отчета със снимков материал другата седмица, като напазарувам още малко ( поне съм го замислила събота и неделя да се разходим с таткото до големите магазини).
За срещата в четвъртък ме бройте и мен.
Лека вечер!

# 237
Ела на срещата и като видиш мен, ще спреш да се притесняваш. Аз съм 200 кила, ама вече съм се примирила, че в момента искам или не, не мога много да направя. А като се роди бебето, яко диета и фитнес, нямам избор...  Confused Cry

Успокояваш ме  Hug ще видя дали ще се престраша - ама забравих да кажа че аз съм и рошава дето не отидох на фризьор  Simple Smile

Ей момичета много ви благодаря за обясненията за кошниците, това поне ми много по-ясно в момента за какво да пиля на мъжо. А то трябва да е предварително, нали трябва да има кошница като те изписват а не знам ако мъж иска точно тогава да се юрне да търси и да откачи съвсем - нека тича. Иначе нашата кола ги няма тия работи дето "повечето коли вече ги имат" Simple Smile

Честит рожден ден на синчето на sladka_mama  Tada

cherry_spa браво за хубавите новини - лежи и почивай - иначе много седенето на стола пред компа на мене не ми е добре.

# 238
  • София
Сладка мама, честит празник на твоето синче и на теб разбира се! Да расте здрав, умен и много послушен.

Нашият батко ще стане на 3 г. в края на август и аз вече се чудя рожден ден ли да правя или да ходя да раждам (щото сегашният ми термин е като предния ми, с 2-3 дни разлика).

ани, тази кошница ми е стара от Дани. Сега нали взех друга, която се монтира и на количката и тази ми е излишна. За зимните кошове съм чувала, че се ползват за превоз в кола, но те не се прикрепят с коланите на автомобила, а това свободно състояние си е притеснително. При един удар, незакрепеният кош си изхвърча директно. Има някои модели зимни кошове, които могат да се закрепят с коланите, т. нар. car cot, но те си заслужават в случай, че се купи цяла количка заедно с този кош.

Аз откъм столчета гледам да се застраховам максимално, защото моят мъж кара като луд, въпреки редовните ни караници по тоя въпрос.

# 239
Честит рожден ден на твоето момченце , Сладка мама !
Да ти расте жив и здрав, да бъде добър батко и много да ви помага.

Здравейте момичета,
много съм изостанала и от половин час все чета и чета.
Виждам, че обмисляте или вече сте направили покупки на столчета за кола. Аз понеже нямам автомобил искам да попитам знаете ли дали мога при необходимост да ползвам такси , тъй като след промените в закона за движение , столчето вече е задължително при превоз на деца. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт