Аз съм бебе сладко и засмяно! През СЕПТЕМВРИ ще се видим, мамо!

• 16 741
  • 283
  •   1
Отговори
# 240
ЧРД на малкия мъж на сладка мама! Да е жив и здрав, много да слушка и помага за мъничето!
Айде дойде време и аз да тръгна на училище! Mr. Green Така че в четвъртък мисля да се присъединя към вас. Казвайте сега- чакате ли се някъде предварително или направо там се търсите? И кой друг освен Катрин ще ходи, че нея не съм я виждала на живо и не знам само по снимки дали ще се ориентирам Wink
Бройте ме и за срещата на 26ти. Гледам тогава ще е купона. За другите дати нещо няма кандидати. Аз мога по всяко време, така че мисля да се присъединя към голямата компания, която вече се е сформирала Mr. Green
Днес си взех 45дневния болничен преди раждане. Запознах се и с доктора, който ще ми е на раждането. Абе не са ми лоши първоначалните впечатления. Ама нещо за има няма 5 мин ме одруса 30лв. Нещо в стил Мазнейкова работи Joy Ще видим за в бъдеще как ще е. Ако е в същия стил може и да се наложи да избирам друг Thinking Добрата новина е че Беба е наваксала в растежа! Вече е 2 килца newsm44

# 241
  • морето и сините вълни :)
Сладка мама -честит ти рожденник..Да вие жив издрав  и много да си ви радва и слуша  bouquet  bouquet

Калинче- че що да не можеш да ползваш такси???те като го спрат таксиджията той да си бере гайлето  за глобата.тебе няма да те глобят  Mr. Green Mr. Green
Ми така де Joy Joy

Малеее-Чери -спа,много вие голяма бебата бе..Сега и ние в четвъртък ще видим нащо колко се е надрусало с килограми PeaceМоже и ние да сме като вас Joy Joy..Инъче добри са новините покрай теб..ще почиваш повече в ЛЕГНАЛО положение..не пред компа само Naughty NaughtyЧе таз скъсена шийка на матката   е кофти..Поне ракритие нямаш..което е добре Peace Peace

мммм Първата мамас болничен вече...я чакай да те питам аз тебе нещо Тиарче-като си пребройш дните на болничния от датата до термина ..как ти излизат..самата дата за термина не ти ли идва 46-тия ден..един  вид  че като ти е термин трябва да ходиш да раждаш и от болницата ще ти го дадат    от датата на термина ти..ама и аз как го обеснихх луда глава еййй hahaha hahaha

ама и тоз бахти и чешита за 5 мин 30 лв...ей така да си изкарваш прехраната само #2gunfire #2gunfireкожодери..моя доктор си мивзема 20 лв...и той даже не си ги иска ами аз му ги давам и ме  преглежда на ехографа 20 мин Peace Peace Заслужил си ги е  Peace Peace

# 242
Здравейте момичета преди малко се прибрах взех бърз душ и сядам за малко!!!МНОГО БЛАГОДАРЯ,ЧЕ ВСИЧКИ СТЕ МИ СТИСКАЛИ ПАЛЦИ!!!!  Hug Доктора каза,че това бил някакъв доброкачествен тумор(който мн жени имали и още не е опасен)но трябва да се махне,з да не прерасне в нещо ..по-лошо!каза,че няма смисъл сега да ме мъчат,да не предизвикат раждане,пък и ако ме срежат щели да наранят млечните жлези и няма ло да имам кърма,и така...каза,че февруари месец тряба,да отида пак при него да прецени..кога да стане!каза(сестрата),че операцията била безболезнена и не е страшна..дано  Praynig!Днес д-ра.взе някаква игла и каза.."няма начин ще истърпиш едно боцкане" и...ми стана зле...искал да ми вземе течност от бучката да се изследва за да се потвърди диагнозата,но..аз така се  Shocked,че...той остави иглата и каза.."по-добре не сега,няма смисъл преди операцията" и така...днес ми се размина боцкатето с..гадната игла  #Crazy!За сега е това,видях,че мн сте исписали,но..по-късно ще ви чета,наще днес имат годишнина от сватбата и ще помагам ,ужжж Wink! честит рожден ден , на детенцето на сладка_мама,да и е живо и здраво и многоо да я слушка и радва!!!  Hug   bouquet   bouquet   bouquet

# 243
Ани, хвърли ме в приключение бе душа. Laughing До сега тука броя и смятам  Crazy Да- датата на термина се пада 46тия ден. Така ли трябва да е Thinking

# 244
ами явно така трябва да е,защото на мен докторицата ми каза от кога до кога да си пусна отпуската и  след това на другяи ден да отивам за болничния...И а зкато ги сметнах и ми излизаха 46-тия ден е баш термина..затова те питам да не се е объркала нещшо мпйта   докторица.Ама явно е така  Peace PeaceТенкюююза сметките ти,,сори че те затормозих Joy Mr. Green

# 245
ани ако искаш влез и при августинките. И те са на тази вълна. Аз досега там се подвизавах и нещо вече съвсем се обърках. Значи те говорят освен за болничния и за направление за хоспитализация, което е някаква розова бланка- моята не е Confused и важала 30 дена. Ми що ми я издаде моята докторка сега тогава Shocked Абе вече не знам. Ще питам и джи пито следващия път.

# 246
  • София
Тиара, мен миналата година докито ми даде всички изследвания, обменната карта за раждане и направлението за хоспитализация още в седмия мес. Та не знам дали важи само 30 дни, може би има промени newsm78 newsm78 newsm78
И аз като Кали се чудя в края на август рожден ден ли да готвя или да се стягам за раждане newsm78 newsm78 newsm78

# 247
Здравейте момичета!
Tiarra,ani-bani,правилно са ви преброили дните за майчинство. 46-ти ден се пада денят на термина и НЕ влиза в 45-те дни.А направлението за хоспитализация наистина важи 30 дни,но понякога се издава без дата и тя се попълва допълнително.Така ,че погледнете ги!

peteto_86,поздравления за прегледа.Радвам се ,че всичко е наред

Честит рожден ден на детенцето на сладка_мама.Да е живо и здраво ,много да ви радва
Гале,къде се забърза да раждаш? Задръж,имаш време HugТез близнаци мислиш ли,че ще изкарат до термин? Laughing

# 248
Escarina, заслугата за темата е изцяло не моя - аз само я копирах, защото нямаше кой друг в момента, в който свърши предишната.

Katrin7, аз ще ходя пак на 9 месеца училище чак във вторник, че темата в четвъртък не ми е жизнено важна, а и не мога 2 пъти седмично да бягам така от работа. Outta Joint
И вече ще гледам да дойда по-рано и да ви видя, че да седна при вас, а не сам-сама при приказливите майки.

# 249
Здравейте мами! Надявам се че всички сте добре. Ани, аз също напоследък на два пъти повръщах. И то след като ядох нещо, за което си мислех че е много безопасно и което много обичам - овесена каша със сирене newsm78 Какво му е станало на тоя мой бременлийски стомах, нямам представа.
Да ви кажа, завиждам ви благородно за хубавите колички. Тук като отида в отделението за колички на някой бебешки магазин, не мога да видя количка със зимен кош #Cussing out Веднъж ми се наложи да обяснявам на една продавачка що е то зимен кош и има ли той почва у нас. По принцип се намират, но на много по-високи цени. Най-вече използват някакви пътни системи, което включва седалка за кола и лятна количка. Ето като това например:

http://www.sears.ca/gp/product/B000QVEJLE/sr=1-1/qid=1184712073/ … mqnodeid=16340351

Седалката за кола се закрепва за количката и така обикновено държат новородените. Само че седалката за кола не е в хоризонтално положение, а на мен ми се струва че за новородено бебе е важно да спи на равно. после като започне да седи, си е само на количката. Продавачката която се опитах да образовам за зимните колички, ми посочи чувалчета, които изолират бебето, ама за мен си е друго да си го облека пак в такова чувалче, да го завия с вълнено одеалце и тогава да си го пъхна в зимния кош.

По принцип зимни колички се намират, ама са на много по-високи цени. Аз накрая си намерих следния модел, който засега ме устройва:
http://www.sears.ca/gp/product/B000MWEVAQ/sr=1-10/qid=1184711684 … mqnodeid=16340351

Както сами виждате, не е особено красив, не е и с толкова големи колела колкото ми се искаше, ама вече разбрах че тук нещо което ме устройва напълно и като цена и като показатели не мога да намеря. А по принцип триколка за новородено (която става за вертикално) тук май няма, а на мен най-много ми се искаше триколка да си купим. Ако ви е интересно, можете да видите тук какви колички се предлагат в в бебешкия отдел на една голяма верига магазини:

http://www.sears.ca/gp/node/n/16340351/103-6917979-3568628?ie=UT … words=&page=1

Лек ден на всички  bouquet

# 250
Моля ви дайте ми сайтове за имена!

СЛАДКА МАМА да ти е жив и здрав БЪДЕЩИЯ БАТКО! Весело и жизнерадостно детство му желая!

ПО въпроса за кошницата , тук закона не позволява кошницата да е отпред и ако детето е под 20 паунда да се вози в кошница обърната напред, монтирана на задната седалка. Доказано е че най безопасните места в случай на катастрофи , (да не дава Господ) са средата на задната седалка и мястото зад този който шофира. Най рисковото място за бебето е на предната седалка. Има огледала за задно виждане които с емонтират пред кошницата на бебето и така майката го вижда отпред докато кара.

Неудобството е че не може да реагирате бързо ако бебето иска нещо или ако му клюмне главата като заспи. Има едни помощни възглавнички да придържат главичката но не им вярвам на тях;)

Последна редакция: ср, 18 юли 2007, 06:09 от Jungle

# 251
ДОБРО УТРОООООООООООООООООООО-
ей ма на с първи петли днеска  и аз изкукуригах рано рао сабахлям в 5,20 Crazy Party Party

Jungle,heureuse  -вие се епоявихте бе мацкии.къде се загуби.. Peace

Лиди-кажи как са близанците,как се чуствашш...верно че близнаците не устискват много много,,затва  другия месец  почти съм сигурна че си първа шпага с обебването baby_neutral baby_neutral

Относно таз обменна карта и някво си направление за хоспитализация да ви кажа  съм забравила всичко  Sick Sick..аз смао си спомням за някъв болни4ен дето ми дадоха и някво си направление за в болницата..ама таз обменна карта   туй ще да е ново двайсет newsm78 newsm78..ами минаха 2 години и аз забравих ве4е newsm78 newsm78
Другата седмица ще видя какво ще ми дадат като документи Mr. Green Mr. Green...тогава ще докладвам  Peace

оххх Цяла нощ не съм спала почти,адски ме боляха  кокалите на таза,едвам се  помръдвах  жега ми беше,а на всичкото отгоре вчера с моя се сдърпотахме за ебаси и простотията..
Мен нали цял ден ме боля сърцето,имах бодежи и естествено спим на открехната врата  тея дни защотот беше хладно през ноща..но в жегите спим на отворена  врата..И аз вчера исках да спим на отворена врата ,моя се размърмора че му е студено през ноща,била съм  го отгъвала и т.н...а аз по принцип спя гола    без да се завивам с нищо  и ми е топло пак..Аз викнах че имам бодежи в сърцето че ми е топло и че няма да стане да се  притваря вратата..и стана една галимация за една просттия #Crazy #Crazy
казах му че отивам да спя в другата стая,той  хукна уж той да спи ама после  си дойде при мен..та бяхме нацупондрени  Sick Sick

Смятайте за кви простотии се скарахме... Sickнаправо срам..А аз вчера щях да пукна направо #Crazy #Crazy
та така..друго янам кво дса кажа  толкоз рано сабахлям..виии всичките спите аз кво ми остава освен да се ровя в нета Joy

# 252
  • гр.Варна
Добро утро мили дами!  bouquet
Радвам се за добрите новини на Патето!
Да е жив и здрав рожденика на Сладка мама! Със закъснение му желая много усмивки и весели игри!

Относно кошницата за бебето и слагането й на предна седалка-с последното изменение на Закона за движение по пътищата изрично забраниха да се поставя на предна седалка ,ако МПС-то има еарбег или не е деактивиран.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Това за информация!

Приятен и прохладен ден!  bouquet

# 253
Пете,
Браво за добрата новина! Явно наистина няма от какво да се притесняваш. По-добре сега да ти го наблюдават просто това нещо, пък по-нататък да го махат.
Няма да забравя как се смяхме с една приятелка от кърмаческия форум (тя ми е и бивша преподавателка от Университета), която преди няколко месеца роди второ, а първото го кърми докъм 3 годинки. Е, в края на бременността имаше някакви проблеми с черния дроб и в епикризата й на изписване след раждането пишеше, че проблемът тепърва трябва да се изяснява и се казваше: "След приключване на кърменето да се направи чернодробна биопсия" - все едно пичовете са убедени, че то кърменето ей сега утре-вдругиден приключва, ама то при нея си значи 2-3 години още  Laughing Та не са й напарвили биопсия засега, но с подходяща диета много й се подобриха показателите, тъй че е е добре мамата.
Ани,
Моя мъж милия добре че е мноо търпеливо същество, щото ние пък сега спим в един апартамент на Златните на последния етаж и брутално се напича отгоре, но аз въпреки това вечер спирам климатика, че почнах да кашлям, а и дребния се отвива и на практика спи гол. И то става нощем по някое време една убийствена жега, ама мъжът ми гък не казва, даяни човекът. Аз чак сутрин като вземе да съмва и става нетърпима жегата - тогава пускам климатика малко да разхлади така си доспиваме. Ся ме накара да оценя търпението му като ми разказваш вие как сте се сдърпали, ама съм сигурна че днеска ще ви мине де, кат ви чета какви сте птички.  Hug

# 254
добро утро, ще ме уморят и мене тия жеги #2gunfire , всяко заспиване вечер е свързано с час и половина, два умопомрачително въртене Close На моя мъж много му е жал за мъките, които преживявам, но не знае горкия как да ми помогне - вчера обикаляше стаята и балкона да се чуди как да ми направи поне малко течение, докато аз пъшках като морж на сухо Laughing
За капак вече не мога да спя в хоризонтално положение, а само полуизправена на възглавница, иначе сърцето ми направо спира и ми става лошо Sick Други луди като мене има ли? newsm78
Имам си проблемче - до утре трябва да измисля и напиша на картичка пожелание за Първи рожден ден на много близко детенце, но аз съвсем съм изкуфяла и не знам какво да пиша Embarassed #Cussing outмомичета помогнете малко, че съм пресъхнала откъм идеи Sad

Общи условия

Активация на акаунт