Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за кърменето и изпомпването на гърдите?
Как реагира форумът на годишнината от сватбата?
Какви теми се обсъждат във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за кърменето и изпомпването на гърдите?
-
Как реагира форумът на годишнината от сватбата?
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Какви са мненията относно издаването на болничен лист преди термина?
-
Какви са препоръките за използване на амбулаторна карта?

Ще видим за в бъдеще как ще е. Ако е в същия стил може и да се наложи да избирам друг
Добрата новина е че Беба е наваксала в растежа! Вече е 2 килца
Може и ние да сме като вас
Доктора каза,че това бил някакъв доброкачествен тумор(който мн жени имали и още не е опасен)но трябва да се махне,з да не прерасне в нещо ..по-лошо!каза,че няма смисъл сега да ме мъчат,да не предизвикат раждане,пък и ако ме срежат щели да наранят млечните жлези и няма ло да имам кърма,и така...каза,че февруари месец тряба,да отида пак при него да прецени..кога да стане!каза(сестрата),че операцията била безболезнена и не е страшна..дано
!Днес д-ра.взе някаква игла и каза.."няма начин ще истърпиш едно боцкане" и...ми стана зле...искал да ми вземе течност от бучката да се изследва за да се потвърди диагнозата,но..аз така се
!За сега е това,видях,че мн сте исписали,но..по-късно ще ви чета,наще днес имат годишнина от сватбата и ще помагам ,ужжж
Да- датата на термина се пада 46тия ден. Така ли трябва да е
Веднъж ми се наложи да обяснявам на една продавачка що е то зимен кош и има ли той почва у нас. По принцип се намират, но на много по-високи цени. Най-вече използват някакви пътни системи, което включва седалка за кола и лятна количка. Ето като това например:
На моя мъж много му е жал за мъките, които преживявам, но не знае горкия как да ми помогне - вчера обикаляше стаята и балкона да се чуди как да ми направи поне малко течение, докато аз пъшках като морж на сухо