Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за кърменето и изпомпването на гърдите?
Как реагира форумът на годишнината от сватбата?
Какви теми се обсъждат във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за кърменето и изпомпването на гърдите?
-
Как реагира форумът на годишнината от сватбата?
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Какви са мненията относно издаването на болничен лист преди термина?
-
Какви са препоръките за използване на амбулаторна карта?
По едно време ми дойде една идея - да взема пулверизатора, дето пръскам дрехите, като гладя (и цветята се пръскат с него, де), да си го сложа до леглото и от време на време на си правя "душове", ама нещо ме домързя да ходя до хола да го търся и да го пълня посред нощите. Ама, ако се наложи, ще го пробвам този номер.
А за пожеланието, ще потърся нещо, имах някъде, но не знам дали не е вкъщи.
, браво за добрите новини!
вечер съм все едно на плаж....доста мъчително се спи 
всичко ще се нареди, гледай сега да мислиш позитивно за бебчо
ако издържа тоя мор до септември, все пак може и да родя
, което пък значи че спалнята автоматично си остава за мене
), после празнувахме с роднините в къщи. Малкият се изкефи максимално. Най-много му хареса, че на масата имаше чипс и тъй като никой не му го забрани този път, докато не погълна едно стабилно количаство, за мой огромен ужас, не обърна никакво внимание дори на подаръците си. 

Много странно, защото той нали се определя от дата на последния цикъл, а аз си я знам със сигурност. Ама този доктор (вече се преместих при този, при когото ще раждам) явно има друга система на смятане... 
А аз вра и кипя и спя само гола и отвита и пак ми е жега, да не говорим и че се задъхвам и ми тежи корема. Ама големи лигльовци са тези мъже понякога!