Аз съм бебе сладко и засмяно! През СЕПТЕМВРИ ще се видим, мамо!

• 16 728
  • 283
  •   1
Отговори
# 255
Моля ви дайте ми сайтове за имена!

Един руски сайт
Списък с български имена

И двата още не съм имала време да ги разглеждам, но линковете имам все от този форум. Дано помогнат и не са от най-скучните списъци.  Wink

# 256
  • Кърджали, България
Добро утро и от мен!

И при нас е адска жега  Twisted Evil . Миналата вечер спахме, без да включваме климатика (нали мъжът ми беше болен нещо), но едва издържах, ставах сигурно пет-шест пъти да се плискам с вода. Снощи, мрънка, не мрънка, го пуснах на 25 градуса и пак ми беше топло - явно нещо не е наред с тоя климатик  Thinking По едно време ми дойде една идея - да взема пулверизатора, дето пръскам дрехите, като гладя (и цветята се пръскат с него, де), да си го сложа до леглото и от време на време на си правя "душове", ама нещо ме домързя да ходя до хола да го търся и да го пълня посред нощите. Ама, ако се наложи, ще го пробвам този номер.

Саморасличе, и на мен няколко пъти ми се случва да не ми достига въздуха в нито едно легнало положение, но и в полулегнало не можах да си намеря място - тогава пък кръстът ме болеше... Аман вече, не знам как ще изкарам до края... , съвсем ще изкрейзам  Crazy А за пожеланието, ще потърся нещо, имах някъде, но не знам дали не е вкъщи.

ЧРД на Васко на Сладка_мама! Да порасне голям и да радва всичките си близки   bouquet

ПетеHug , браво за добрите новини!

# 257
Ани,
мойта счетоводителка ми обясни(а и докито така ми ги смята),излезе че 45 дни не включват датата на термина.Защото в деня,в който родим ни издават нов болничен от болницата.То нече ще родим на термина си,но...

# 258
Eто ме и мен!  Hug  bouquet
Голяма жега  #Crazy вечер съм все едно на плаж....доста мъчително се спи Crossing Arms

ЧРД на сина на сина на Сладка мама!   bouquet

Чери Спа пази се миличка, радвам се, че новините при теб са добри.
Пете браво за успокоителните новини около теб. Grinning baby_neutralвсичко ще се нареди, гледай сега да мислиш позитивно за бебчо Hug

# 259
Привет и от мен.

Ани, таз обменна карта ти я дават от ЖК. В нея мисля се включват последни изследвания и всичко необходимо като инфо за раждането.
Пете, радвам се, че не е нищо страшно!
Сладка Мама - честит рожден ден на малкия на патеричка! Да ти е жив и здрав, весел, ноооо послушен!
Хора, как ще я караме в тези жеги! Дават 45 градуса в неделя  Shocked Shocked Shocked Ужас! Всички, които не се чувствате добре, избягвайте да ходите навън. Пийте много вода и не се движете много под слънцето.

Среща-гореща на септемврийски мами!
Дата - 26 юли (четвъртък) - Мишока, Бенич, Кали, Bravy, Thumbelina, Hexina, Galia2007, Katrin7, Munkamm, Tiarra
Час - 18 часа (четвъртък)
Място - Дивака, Джепето. Прибавям към списъка и Папа Джо (не съм била там, но съм чувала хубави неща за него + има градина).

Ставаме силна банда шкембета! Радост за персонала  Mr. Green

# 260
ПРивет, момичета!
Брех, ша са умира в тия жеги  Shocked пък за август щяло да е още по-топло  #Crazy
Явно не съм само аз с проблемите около спането - уффф, то тва не че ме успокоява де  ooooh!  ако издържа тоя мор до септември, все пак може и да родя  Mr. Green
Петенце, радвам се за теб мила, поуспокои ли се малко?  Hug 
Айде до скоро писане, че аз почвам да търся дивани в нета - моя мъж каза, че като дадат пари от дрехи до края на седмицата, ще се купува диван  за спане в хола newsm68, което пък значи че спалнята автоматично си остава за мене  smile3521
Момичета, дори и да се чувствате добре, пак избягвайте да ходите навън  Peace

# 261
Здравейте и от мен и тука е страхотна жега, пот се лее, ние с мъжа ми спим в сатя без климатик и на отворен прозорец ама не помага аз всеки път като стана до тоалетна и буквално се къпя ама уви за няколко минутки е добре унасям се и после пак сеоцъклям от жегата, така ще е и по-зле щестава както го дават поне през денясме на климатиче. АЗ да ви се оплачи вчера доки ми вика ще лежиш ама надясно и наляво, то товаи аз си го знам ама като ми го каза тва и аз цяла вечер се стремя точно право надясно или наляво и сега така ме боляткокалите, че не мога и ръката да си опра до тях, ужас, а като сложим и че не мога да спя от жегата и тъкмо към сутринта вече съм се унесла сладко и над нас почват ремонта и направо ...............
Сигурна съм обаче че когато всичко свърши и гушкаме бебчовците ще ни е забавно и даже ще се посмеем на какви неща сме се впрягали.
Hereuse струва ми се, че при вас количките на Quinny със зимния кош излизат по-евтино отколкото тук в България, ако са тея цени от сайта който показваш де. Аз например все си харесвам едни колички от по 1200 и нагоре лева, ама здравия ми разум не ми позволява да си купя такава, ще видим накрая коеще надделее разума или сърцето и аз като останалите суеверни мами само разглеждам за сега и нищо не купувам, все си викам август да дойде и се юрвам да харча
Хайде стига за сега от мен че трябва да лежа, а се заседях ама като ми е хубавко при вас Heart Eyes

# 262
  • София
Мами, много ви благодаря за хубавите пожелания.    bouquet Желая и на вас здрави, щастливи и добри дечица!

Вчера ми беше ужасно уморителен ден, имах много задачи, тичане напред-назад (а и не ме пуснаха по-рано от работа #Cussing out), после празнувахме с роднините в къщи. Малкият се изкефи максимално. Най-много му хареса, че на масата имаше чипс и тъй като никой не му го забрани този път, докато не погълна едно стабилно количаство, за мой огромен ужас, не обърна никакво внимание дори на подаръците си.

Притеснява ме факта, че вчера искал да удари едно бебе на детската площадка и когато му говорим за нашето, той заявява, че също искал да го бие.  #Crazy Не знам от къде се заражда това чувство у него, особено на този етап. Уж гледаме да го подготвяме от рано и да му обръщаме достатъчно внимание, на практика засега нищо от преди не се е променило, а тези реакции са ми направо странни...  ooooh!

Пете, радвам се, че засега нещата са О.К. , дано така да са и за в бъдеще!  Hug

За срещата аз още не знам, но ако успея да дойда ще е не по-рано от 18.30-19.00, че до 18.00 съм на работа.

basilisk, ти защо ще си купуваш слинг, нали можеш сама да си направиш, както беше казала веднъж? Аз мисля да се пробвам първо сама да се спретна един, пък ако резултата не ми хареса, мога да си помисля да си купя.

# 263
Здравейте и от мен. Cry
И аз да се присъединя към неможещите да спят.Ужас............ Twisted Evil
А отгоре на всичко съм със страхотна ангина.Нищо не мога да преглътна.Сега чакам всеки момент резултатите от изследванията /представям си какви ще са ooooh!/ и ще звънна на доки да видим какво ще ми даде да пия.
Момичета какви бабини лекове да правя за тези налепи,направо вода не мога да пия...............помагайте. Praynig
Сладка мама извинявай забравих да ти честитя рожденника.Да ти е живо и здраво детенцето и многооооо да те слушка.  bouquet

# 264
Сладка мама, принципно децата на 3 години навлизат в т.нар. Едипова фаза, т.е. сега са в най-ревнивия си период така да се каже. Това, което мога да те посъветвам, е да се опитваш да му вмениш повече отговорност, отсега да му обясняваш колко ще е важен като батко, как ще помага и пр. Т.е. той да се почувства по-голям. Труден проблем е, а това, което ти пиша, не е пенкилер, но е един от методите за справяне в подобни ситуации.

Беринка, и аз като тебе страдах от гърло и то 2 път за 1 месец. Първият път си взех Homeogene таблетки за смучене (на всеки час по една, хомеопатични и стават за бременни), а вторият пък карах на Прополки и да ти кажа те по-добре ми подействаха.

Хайде, бай

# 265
  • София
Притеснява ме факта, че вчера искал да удари едно бебе на детската площадка и когато му говорим за нашето, той заявява, че също искал да го бие.  #Crazy Не знам от къде се заражда това чувство у него, особено на този етап. Уж гледаме да го подготвяме от рано и да му обръщаме достатъчно внимание, на практика засега нищо от преди не се е променило, а тези реакции са ми направо странни...  ooooh!

Препоръчвам ти тази тема:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=207498.msg4483913#new

както и на другите майки, които чакат второ дете. Има добри съвети, но истината е, че при всеки ще бъде различно.

Чудя се дали тук по магазините се намират готови слингове? До сега не съм се интересувала, а варианта с кенгуро изобщо не ми се струва удобен.

# 266
Беринка искренно ти съчуствам за гърлото и аз като Мишока искарах два пъти болешки в гърлото и си правих гаргара с Тантум верде много ми помогна и смуках ефизол, на него си пише че става забременни, ама от гаргарата много бързо се оправих, верно че не е бабина рецепта ама, първия път бая се измъчих само със лайка и сода и явно не е било излекувано щомме повтори за кратко, хайде дано бързо да ти мине

# 267
Добро утро вече официално и от мен, че досега бях на ЖК и доста чаках. Чак преди малко кацнах в офиса.
Да докладвам, че всичко с бебо е наред, но нещо докторът ми каза, че терминът ми е повече към 20-ти септември, отколкото към 30-ти.  newsm78  Много странно, защото той нали се определя от дата на последния цикъл, а аз си я знам със сигурност. Ама този доктор (вече се преместих при този, при когото ще раждам) явно има друга система на смятане...  newsm78  Не че имам нещо против де - за мен колкото по-рано, толкова по-добре, че вече много ми тежи... Само дето не ми се искаше да е Дева бебето, ама какво да се прави, в крайна сметка най-важното е да ми е живо и здраво.  Heart Eyes
И да ви се оплача какво пълно куку съм станала и аз. Гледа ме човекът супер подробно, обсъдихме всичко по въпроса как съм аз и как е бебето, попита ме имам ли някакви въпроси и аз, като пълен идиот, забравих да питам за пола!!! Че нали последният път ми казаха, че може и да не е момче. Ако знаете как ме е яд сега, иде ми да се изям там, където не мога да се стигна.  smile3511

Иначе гледам оплаквате се от жегите и че не можете да спите - ето ви още един глас, който страда от същия проблем. А мъжа ми както не е хич зиморничав, само мрънка как съм щяла да го простудя с тези климатици, а вечер си дърпа чаршафчето да е завит целия. Сакън да няма отвито местенце, особено кръстчето.  hahaha Joy А аз вра и кипя и спя само гола и отвита и пак ми е жега, да не говорим и че се задъхвам и ми тежи корема. Ама големи лигльовци са тези мъже понякога! #2gunfire

# 268
HexinaJoy и моя мъж вечер все гледа да е завит с чаршаф и особено кръстчето - че сакън да не му настинели бъбреците  Joy  , а на всичкото отгоре нямаме климатик и спим на отворена врата, ама то знае ли се ако изнейде стане течение, я  Mr. Green  Mr. Green  hahaha не се притеснявай, следващия път ще питаш и за пола  Peace

# 269
  • морето и сините вълни :)
ооо Хексинче-твоя мъж е абсолютно същия като моя...Сакън да не остане незавит горкия да не настинел..вчера точно за това се сдърпахме.И аз като тебе вра и кипя  от всякъде, потя се като прасе на шиш...направо неиздържам...добрече ти с ее изместил  терминът значи ти си първата  за раждане Joy Joy Joy.

таман по рано ще с еоттръвеш от тея жеги,ама то пък те таман ще вземат да свършат  тогава Mr. Green Mr. Green..
Направо не са издържа мацкии...
пишете че ще пускам новата тема Peace Peace Peace Peace

Ама Веселче и ние  сме така бе...даже искаше моя да затварял врата да не настинел .. Sick Sickзатова се скарахме с него..щях да го смъцафръцам направо #Cussing out #2gunfire #2gunfire.бахти и глезковците са тея мъже..напраууу не са търпят ама и не влизат в положение въбще #2gunfire #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт