Черноморски миди, приготвени с леко петъчен сос.

• 3 861
  • 114
  •   1
Отговори
# 45
...............Зърна от кърмаческия.

А-а-а, тези ли пускат плодовото мляко?!

# 46
  • София
Абе... независимо къде са бикините, трябва задникът да е ... лицеприятен (по-подходяща дума за задник не можах да измисля ooooh! ) Иначе... по-добре гащите да са си на мястото и краченцата да припкат бързо Sick

# 47
  • Варна
Орел с ориз.
Но не разполагам с орел. В момента готвя и мисля да сложа страаашно много магданоз. Мадам Помпадур (ли беше?) пиела горещ шоколад, наръсен с магданоз.

# 48
 Joy Joy За момент реших, че готварския се е преместил  Whistling Whistling

# 49
Между другото, имам книга - Еротични ястия и напитки. Ако някой иска консултации, моля.

# 50
Между другото, имам книга - Еротични ястия и напитки. Ако някой иска консултации, моля.
Консултации не искам.Прати ми книгата по куриер, по възможност гол.
 И да не държи книгата в ръце... Mr. Green

# 51
  • София
Търся нещо еротично, бързо и да не е калорично, че пак качих 2 кила и си обещах нищо да не гълтам, докато не върна нещата по местата Mr. Green

# 52
Ним ,сурова наденица дали няма да ти свърши работа?!  Whistling

# 53
Банани,
без пижами,поляти с течен шоколад  Flutter
ама да ям аз  Whistling

# 54
Напоена с много захарен сироп баклавичка и студено шампанско. Баклавичката в устичката, а шампанското по тялото...

# 55
Търся нещо еротично, бързо и да не е калорично, че пак качих 2 кила и си обещах нищо да не гълтам, докато не върна нещата по местата Mr. Green

И кво сега - ще плюеш ли?

# 56
  • София
Ним ,сурова наденица дали няма да ти свърши работа?!  Whistling

Мъка, мъъъкааааа! Хората баклава с шампанско, а аз сурова наденица. Ми ша плюя та, то това яде ли се? Laughing Laughing Laughing

# 57
Абе... независимо къде са бикините, трябва задникът да е ... лицеприятен (по-подходяща дума за задник не можах да измисля ooooh! ) Иначе... по-добре гащите да са си на мястото и краченцата да припкат бързо Sick

Joy има един познат, който ме убеждаваше, че няма по-хубаво нещо от това, да разровиш храсталака! С обескосмени се чувствал педофил.

# 58
  • София
Вии сте гастрономични простаци
няма ви чета

# 59
... а аз сурова наденица. Ми ша плюя та, то това яде ли се? Laughing Laughing Laughing
Сакън, недей!
Само се джвака.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт