На планина или на море, пазете се - пристига НОЕМВРИйското дете!!!

• 9 076
  • 281
  •   1
Отговори
# 60
# 61
МЕРЕЛИН, къде си бре жена??

Сутрин  коси разпилявам вълнисто,
сякаш в легло абанос Ти лежиш...
Махаш с ръчички игриво-лъчисто
искаш Деня,  да поздравиш..
Давам гръдта си и нежно помилвам
топлата бузка и ...спира мига,
В нас се разтапят надежди багрилни
в шеметно-цветен танц се въртят.
Сучеш от мен тишина и утихваш,
знаеш на мама сърцето тупти..
то ще те следва със ритъм галопен
там то ще бъде - където си Ти.

Обед протягам ръце като струни,
най-нежната песен изпявам на теб,
После гръдта е пак помежду ни
като божествено свиден куплет.
Вплетени твоите пръстчета в мойте,
свирим по ноти, без думи, без текст.
Ти пак притихваш в Сърцето на мама.
Като притихнал в тревите щурец.

Вечер с очи те посрещам - зорници
люляков цвят да Ти дам, за да спиш..
Във аромат виолетов изкъпваш очички
пак на гръдта ми си, сучеш, мълчиш.

Давам ти Сине всичко от мене,
сучеш не мляко, а мойте мечти..

нека си жив, Бог да е с тебе,
за да те пази от всички злини!

харесва ли ви??

# 62
# 63
  • Отвъд алеята зад шкафа
Карил страхотно е, много ме развълнува  Heart Eyes

# 64
Карил браво!  bouquet
Много е мило и нежно!
и аз се разчуствах, така се чувставах докато кърмих мъничкия Hug

Колкото до столчето за кола, ние също сме отзаде обърнато с гръб към движението и по диагонал на шофьора-тати, а мама пази бебе.
Дребното пълзи усилено от два дена, не мога да го хвана.... newsm30
Идва и ми дърпа дъската за гладене и лапа колелцата на стола за  храна, абе няма спирка, остава барчето да си отвори и да ни сипе пио едно с татко му hahaha

# 65
karil, хич не се и замисляй, а УЧАСТВАЙ в конкурса и с това твое творение...СТРАХОТНО СТИХОТВОРЕНИЕ! smile3501 Струи топлина и майчината обич! newsm20

Ха сега...здравейте, мадамки! Hug Липсвахте ми два дена, но си починах и заредих с нови сили Simple Smile Това Балкана е страшна работа...хладнина, чист въздух и най - вече спокойствие smile3521 Тедката беше много послушен - спинкаше, папкаше, не е мрънкал...и на отиване, и на връщане проспа прохода Шипка и по-добре, че тези завои...на мен ми стана лошо Sick
Трявна е китно градче - чисто, с много цветя и приветливи хора...препоръчвам ви го Peace
sofko, благодаря, мила! Hug
За столчетата - Тедката пътува отзад и аз при него...досега не се е налагало да пътуваме двамата, но ако се наложи ще го слагам на предната седалка...
клю, karil страхотни дрешки...завиждам ви за детските магазини, особено когато има и намаления Wink

Ето малко снимки от Трявна:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=143897&photo=91
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=143897&photo=92
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=143897&photo=93
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=143897&photo=94
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=143897&photo=95

Спокойна нощ! smile3524

# 66
МЕРЕЛИН, къде си бре жена??

С
.

Давам ти Сине всичко от мене,
сучеш не мляко, а мойте мечти..

нека си жив, Бог да е с тебе,
за да те пази от всички злини!

харесва ли ви??

дали ни харесва? newsm78
Карил,страхотно е -малко за да го кажа за това което си сътворила-а последните стихове ме разплакаха-не знам защо-силни са...много са силни-не разбрах за какъв конкурс го пишеш ама вече спечели МОя конкурс Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
мили дружки,чета ви често ,но ме е хванал летния вирус-симптопите са -тотален мързел и безхаберие-лекува се само с много алкохолни нощи и луди танци-та сега съм на лечение Mr. Greenбях 2 дни на палатки с приятели на къмпинг смокиня-без НИЯ-(то било хубаво да има на кой да оставиш дететнце за ден  Crazy-мисля да се възползвам още няколко пъти докъто съм при мама-все пак лятото е само веднъж тая година Mr. Green
ужасно ме мързи и да кача на  НИя снимките от плажа ама ще се насиля утре да видите колко се забавлява
това от мен-целувам ви много,желая ви безброй щури летни емоции където и да сте
LOVE U!

# 67
Карил, страхотно е!!!!  Hug

Дени, и аз много обичам Трявна  Heart Eyes Много сте сладки!

# 68
Карил, страхотно е!!!

# 69
 Cry ох Карил, много е хубаво!!!!!!  Hug Heart Eyes

# 70
Karil, супер е !  Heart Eyes

# 71
Здравейте, красавици!   bouquet
Карил, прекрасно е!!!!  smile3501 smile3501 smile3501
Дени, много сте сладки с Тедката  Heart Eyes
Да дам отчет/с малко закъснение/: наистина успях да се срещна и поразходя малко с Вени и Ели_ мама. Димана е много лъчезарна и чаровна малка госпожичка, а за прекрасните очи на Дарко нямам думи - влюбена съм....  Вени, благодаря!  Hug Жалко, че не можах да видя сладките Габи, Линка и Марти  и техните чаровни майчета Изабела, Гери и Мина. Надявам се другият път, като ми се отвори парашута, да се смъкна до морската градина, да се порадвам на целия отбор варненски ноемврийчета.
Момичета, моето дете няма да срами родата - вече не го е страх от водата - ето доказателствен материал  http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3449436  Днес с моите момчета ходихме в Аква полис на Златни пясъци. Беше невероятно - всички се забавлявахме много и сега героите спят уморени и щастливи...
Желая ви спокойна нощ и сладки сънища! Hug

# 72
Карил, страхотна си!!!

ние излизаме на разходзка - като стане жегата ще пиша пак Simple Smile

# 73
Ехооооооооооооооооооооооооооооооо newsm68

Върнахме се още в събота,но вчера почивах от почивката Simple Smile

Отгоре на всичко май ме тресна нещо - от снощи съм с температура и парцалено-лигаво разположение...отврат!!!  smile3556

Карил, стиховете са много нежни и лични! Много ми харесаха!

Отивам да ви чета докато ме е нямало какви сте ги писали.

За протокола:

Лина е много послушна - няма зъби, няма ревове, но пък нощем си цоца като на трапеза - нон-стоп!!!. Не казва нищо освен тата - дада и подобни. Ака редовно и шумно и най-вече яде КАРФИОЛ с картоф - дето уж никое дете не го харесва. Знаех си аз, че на татко си вегетарианеца ще се метне.

Есма, дано ми се размине болестта  и се видим. Клю, чакаме и от теб включване.

# 74
Момичета, здравейте. Peace
Имам питане: На всички ли децата се набират, стават сами и се държат за кошарата?
На всички ли децата седят седнали без опора и облягане?

Нас ни гледа вчера една педиатърка от Окръжна болница. Тя пък ни праща на генетични изследвания, хормонални, кариограма и пр., че при нарушения в дейността на щитовидната жлеза можело да се наблюдава двигателно изоставане. Ако пък му липсвали определени аминокиселини, щял да мине на диета и да се лекува, че иначе щял умствено да изостане. И без малко не ми казаха, че развива синдром на Даун, щото си плезел отвреме-навреме езичето. Пък косичката му била мекичка и тънка...ами мойта коса е взел, казах, моята е такава!  #CrazyИ на неговата възраст трябвало вече да се набира сам и да става, облегнат на кошарата.... Само едното генетично изследване струва 70 лв, останалите са по 100-200 лв. Честно ви казвам, ще се побъркам вече!  ooooh!И двамата с баща му бяхме достатъчно разстроени. Не мисля, че има генетическо увреждане, но ще направя, каквото ми каже доц. Кременски. Първо обаче ще направя консултация с него и тогава. А днес следобед сме на рехабилитация в Красна поляна - на магнит, каквото и да означава това. Моята педи каза, че ги слагали бебетата в някаква магнитна камера и това много бързо ги раздвижвало.   Praynig

Общи условия

Активация на акаунт