На планина или на море, пазете се - пристига НОЕМВРИйското дете!!!

• 9 079
  • 281
  •   1
Отговори
# 210

Ети, гласуването започва от 21 юли, още един ден остава  Wink Радвам се, че ти е харесало  Hug

# 211
ЛАЙТБЛУ НЕ МЕ РАЗПЛАКА ...РАЗРЕВА МЕ!!!
предупреждавай бе жена

Карил, имах да ти връщам с разреваването  Wink Знаеш ли аз колко кърпички изхабих, четейки стихотворението ти  Hug Дори съм си го копнала в компа.

# 212
предупреждавай бе жена

Карил, имах да ти връщам с разреваването  Wink Знаеш ли аз колко кърпички изхабих, четейки стихотворението ти  Hug Дори съм си го копнала в компа.
къде? пак съм изтървала???
 newsm78
да не е за цицането(как се изказах Crazy)-ако е това-писала съм няколко поста напред-тоест вчера май -че мнооого ми хареса Hug Heart Eyes и  Cry

# 213
предупреждавай бе жена

къде? пак съм изтървала???
 newsm78

да не е за цицането(как се изказах Crazy)-ако е това-писала съм няколко поста напред-тоест вчера май -че мнооого ми хареса Hug Heart Eyes и  Cry

Същото е, но второто.Онова много нежното и прочувствено, дето ти къса душата направо.

# 214
Здравейте!
Май доста от нас не спят  Rolling Eyes
Ети докога си в Бургас. Звънях ти онзи ден и изслушах На морето дупка .... Sorry че не можах да дойда, ама ходихме на консултация при личната, която продължи точна 2 минути.

# 215
Ради страхотно е   smile3501

# 216
mmm daaaчетох и двете- последния стих ме разплака тогава(ай големи сме "плачли "всички тука-измислих си я тая дума ,щото ревли не ме кефи)
ПЕТЯ-до 10 август съм в бургас-без тая събота и неделя-ще се видим задължително-извинявай ,че не съм ти вдигнала-ама се прибрахме и малката заспа изтощена от жегите-другия път задължително да си на линия Hug

какво стана с идеята за общия рожден ден и с ходенето някъде???? дали ще се организираме? newsm78 аз съм много ЗА-както ме знаете-само ми свирват и тръгвам Crazy

п.с чета тука за едни акации,едни облигации-затуй не спя-луда работа-някой да се занимава с тез неща???банков служител да имаме???
кат съм взела да питам-накаква идея къде да си поръчам беседка за двора-естествено хубава и ефтина-в нета намерих едни-от 3000 лева нагоре-шшшшшт ало-аз искам беседка-5 дъсчици и 3 пирона моля а не кола Crazy Crossing Arms
фана ме лигата-допивам си винцето с лед и си лягам  Stop
споменах ли,че ви обичам Heart Eyes а вие мен уважавате ли ма а? Sick Mr. Greenхлъц

# 217
Бравоооооооооооооооооо на мамите с дар-слово .. аз пък нямам думи за творенията ви Simple Smile  Hug Peace  bouquet

# 218
Охххх, Ети, искрено ме развесели с последния си пост  Laughing.Как да не те уважаваме бе, направо си те обичаме  Hug В Бриколаж дали няма беседки  newsm78

Пети, благодаря  Hug
Жени, то и липсата на думи си е достатъчно силно признание  Hug

Така като гледам, май ни е хванала будната вълна доста от нас  Wink

# 219
Лайтблу, четох някъде че на тази възраст децата изведнъж осезателно имат нужда от физическата близост на майката..и понеже и Лина реве както описваш Теа си помислих, че може и от това да е. Преди не беше чак така....Тези дни, само като понеча да изляза от стаята и ревва, сякаш се е ударила жестоко - направо се дере!!!

# 220
Радинкаааа, много чувствено. Браво !!! Поздравления   bouquet. Имаш моя глас  Peace.

# 221
и мен ме е хванала будната вЪлна Joyне съм била на козметик от кръста надолууу Упс, хлъц..... Sick Mr. Green

МЕРЕЛИН ,да бееее спомних си..че си ме прочела...МЕРеЛИиииннн, МЕЕРЕЛИИИИИн...... SickМалеее Shockedтая се напи ooooh!

хорааа изглеждам ужасно, неам бюст, а корема ми е висящ....НЕМОГА ПОВЕЧЕ ДА СЕ ГЛЕДАМ ТАКА, само три дни гимнастика правих \стегнах се\ ама после...пак заорах над компа и...нямам време... #2gunfire #2gunfire #2gunfireегати крастата ми е този нет!!! искам да го няма ...а немога без него..Уххх

Незнам дали ще повярвате, но днес като Дани пръцна, сложих го на гърнето . Изака се. Което го прави всеки ден, понякога и по два пъти като го сложа-..но ме мързи ....ТА, слагам го днес на гърне и викам \както винаги\ "Аки?, аки" и той вика..."Аки" и друсна крушката Shocked

# 222
МЕРЕЛИН, я сипи по едно винце и на нас  Crazy Така и така будуваме, да ти правим компания поне.
Карил, твоя Дани ме разби  Mr. Green Представям си го какъв сладур е бил  Hug А и умничък бе  Wink
Ели, благодаря ти  Hug
Роня, аз също го четох това и сигурно е така.То до тоалетната не ме пуска това малкото.Вярвате ли ми, че сутрин е строена пред банята в столчето за хранене и воайорства докато се къпя, само и само да не реве.И играем на "дзаааак"  Mr. Green Абе някой, ако ме гледа ще умре от смях.Но важното е, че тя е доволна и се хили като репичка  Mr. Green

# 223
Айде наздраве и от мен, да не остана по-назад, макар че съм само на бира!  beer2

Ради, много е истинско!

Мерелин, почти 99% процента ще бъдем във вашия хотел в Лозенец, стига да се доуговорим с нашите приятели, благодарско още веднъж! Ама чак след 15 август има свободни стаи.

Момичета, имам идея - тъй като много от вас ще пътуват до и около Варна, дайте да си спретнем една срещичка в началото/средата на август?

# 224
Мина, и аз съм на бира, но щом е за идеята и винце пийвам  Wink Иначе аз съм ЗА срещичка,  между 6-ти и 20-ти август ще съм на Албена, а на 6-ти и 7-ми май ще съм във Варна през деня.Като наближи ще ви искам телефончета, за да се запознаем на живо, като дойда.
СУПЕР ти е аватара  Peace Малко ретро и много готин  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт