АВГУСТ месец наближава!Партита ни чакат до забрава !

• 10 730
  • 285
  •   1
Отговори
# 255
Влизам набързо само да ви се опла4а,( за което предварително се извинявам Embarassed) пък дано ми олекне след този ужасен ден Rolling Eyes. Излязохме в 16ч, но навън все още беше ужасна жега.Спасихме се на прохлада в една алея в парка. Дотук - добре. НО - после тръгнахме към оби4айната бирария, на коятоа се събираме и ....ДАри си  изгуби 1 сандал ooooh!.Върнах се моментално по маршрута( не пове4е от 100м).^ пъти го обхождах , но...нямаше обувката. И се 4удя, на кой му е притрябвала една обувка #Cussing out.ДО сега сме изгубили 7 шапки. Сещам се в размките на следващите метри, но ...като се върна ги няма. ей, много ме е яд. Сега ще трябва нови сандали да й взимам за 1 месец.ПОсле тя се разпищя 4е не иска да се ди в коли4ката.Да, ама  не мога д ая пусна боса да ходи.Трябваше таткото да дойде след работа и да ни донесе едни гуменки, които й обувам от време на време.Докато го 4акахме, Дари хвана една кутия от адапте( от металните) и уж държейки я се кротна 4е да мога да я сложа в коли4ката и да мирне за малко и.....с моя помощ се удари яко по носа с нея Sick.Писна, ревна...абе- ужас. Накрая и кръв в носа й видях и се шашнах тотално. Звъннах на педито. КАза 4е най-вероятно съм й спукала някой кръвоносен съд, но за всеки слу4ай утре сутринта ще я водя да я види.А като казах утре---утре съм на работа извънредно по от рано, а бава4ката ми я няма  Tired.Навярно е на вилата , а там обхват няма. нямам идея как ще стане номера  сходенето на работа и гледането на ДАрия.А и вси4ко това трябва да се случи в най-големите жеги към 15ч, та.....ми се реве с две думи.
Съжалявам 4е трябваше да пиша такива неща, но имах нужда да споделя, 4е ще отка4а ве4е от тоя шибан ден #2gunfireДано утрешния да е по-благосклонен към мен. Сега  отивам да си лягм , 4е сили нямам.До писане.....

# 256
Разписвам се сега, че утре не знам дали ще успея изобщо - програмата ми е запълнена от всякъде като започнеш с храната от кухнята, вземането на тортата, позирането във фотото и завършим с мини партито с много обичаните за мен и Али хора  Heart Eyes .... Абе очаква ме един ден изпълнен с много приятни емоции и изживявания, които ще останат в съзнанието и сърцето ми завинаги!  Heart Eyes

Тая вечер няма да слагам никаква почерпка предварително, защото май не беше хубаво, но пък веднага когато имам възможност ще се включа и ще почерпя както си му е реда  Party

Нанче,
честито бебче на приятелката ти   bouquet

Ужасно се радвам и за Дани, сега само да се възстановява бързо   bouquet

Обичам такива новини  Heart Eyes

Леле от сега започна да ми става  едно мило....мило и да ми се пълни душата с много щастие  и мили спомени : Sunglasses
Айде спокойна нощ от мен
Обичам ви и ви прегръщам силно  Heart Eyes Hug  Heart Eyes

# 257
Валка, като те 4ета 4ак аз се развълнувах... HugЖелая ви от сърце един прекрасен празни4ен ден, изпълнен с много мили спомени, радост и усмивки Heart Eyes

# 258
  • Sofia
Валка, вълненията са страхотни! Пожеланията ще ти пиша утре, че сега ще лягам!
Пак се чух с Дани и вече звучеше доста по-добре, ама тя си е мъжко момиче. Даже вечерта се видях с Найа (покрай нея с баба Лу и Мошето Laughing), която от ден на ден става все по-кротка. Като гледах как и двамата едва вечерта  изпускаха  напрежението, си помислих, че Дани е една щастливка с тези хора около  нея, които я обичат толкова много. Ей, Дани, като четеш после това, не се подсмихвай.
Велмар, ако не успеш да уредиш детегледачката - се обади. Аз имам баба и дсядо в нас и все ще се справим с Дари
Анди, нещо ми се изгуби тотално, да не би да си криеш Гогато. Mr. Green
На всички с Т - бързо оздравяване, че в тази жега здравите едва дишеме, пък не знам какво да кажа за вас.
Нана, чудесна новина! Ей, кога мина една година

# 259
Здравейте! Включвам се набързо. Радвам се, че всичко с Дани е минало добре и се възстановява., пожелавам и бързо да отмине всичко, да забрави и да си гушка Найа! Hug Ние от 2 дни си имаме горен зъб и аха да се зарадвам, че лесно изби без никакви проблеми и вчера му текна нослето и снощи вдигна Т 37,6. Днес е по добре, но пак подържа 37 ходихме при доки и установихме, че още 3 горни са решили да избият наведнъж. Сега му спадна , но не може много добре да диша с нослето и се буди милия, надявам се до утре да сме по добре Praynig Велмар много кофти случка ние така втора книжка губим, той много обича да си ги гризе, за няколко метра и като се върна я няма, много ме е яд кой ще си даде на детето олигавена и оръфана книжка, тя дори не може да се измие. Както и да е пожелавам на всички болнички да оздравяват и лека и спокойна нощ от нас. Heart Eyes

# 260
  • Бургас
Цитат
Цитат на: IrrA_78 в четвъртък, 19 юли 2007, 15:42
Защо ли е сложена стара снимка на Ирен на заглавната страница?! 

Можеше да ми пишеш на лични,станало е неволно.С Блу оправяхме снимките и така се е получило.Смених я

bubcheto15 Извинявай,трябваше да ти пиша на лични,но не съобразих Praynig

megishik дано всичко при вас бъде наред.Бързо оздравяване. Hug

nana77 Честито за бебчето на приятелите ти.Да им е живо и здраво.  bouquet

velmar като тръгне деня от сутринта и така си отива. smile3514Дано утрешния ден да е напълно противоположен от днес. newsm68

val_tef дано утре денят ви бъде много щастлив изпълнен с много радост и веселие  newsm68

# 261
 Привет и от мен Laughing
   Дани много де радвам,че всичко мина добре.Бързо въстановяване и да се гушкате с малката кукла  Hug
 Мале ooooh!каква е тази температура дето вилнее тук Sad нека минава,че много мъка е в тези жеги.Наско не ми вдигна повече,но и един ден си му беше много.Не бях го виждала така отпаднал
 Честито на озъбилите се пак Laughing ние все още сме си с един Mr. Green
Нана, честито бебче на приятелката ти  smile3525
    velmar А,вие ни биете по изгубени шапки Whistling ама имаме и доста биберони изхвърлени някъде.
  О,то докато напиша станало време за рожденичката  bouquet
        Честит Рожден Ден сладка Али!!!Бъди много щастливо и усмихнато дете,мнаго да ти се радват мама и тати!
                      Специални целувки от Наско Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И това е за прекрасната мама

Лека вечер и сладки сънища Hug

# 262
  • Бургас
Вече е 20.07
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЛИ НА val_stef.Бъди много здраво,весело и все така лъчезарно дете!

val_stef нека малката Али много ви радва и изпълва живота ви с много щастие!

# 263
  • София
Здравейте отново от нас!
Нещо е неспокоен моя Лъчко тази вечер, вече 5 пъти го приспивах от 8 и половина до сега! В момента спи в количката до мен гол по пампи и си мляска бибата! В Русе е ад! Вода тече по нас!
За кърмата, аз никога не съм имала много и така си ми и остана, ако се цедя по 5 пъти на ден, от 80 до 120 мл общо събирам на цедене, но то и моето дете толкова изпива, от какво има тия бузи просто не го знам. Явно усвоява всичко от кърмата, но е странно, около нас деца на неговата възраст пият по 230 мл мляко, а той 80!!! Но се справихме, догонихме кг и сега прилично изглежда, денонощния ми труд не отиде на вятъра! Даже и за това тази вечер изпи малко повече вода и мляко, смеси ги, и така жестоко повърна всичко на гейзер, и през носа и навсякъде шуртеше! Този мой син е голям чешит, почна да повръща на дърти бебешорски години!  Joy Joy Joy Понякога го прави и с пюретата, големите не може да ги изяде - по 190 мл които са! Но това е положението!
Радвам се, че Дани е минала операцията. Стискам и палци!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛО АЛЕНЦЕ! Песен за теб!
ЖИВОТА ТИ ДА ПРОТЕЧЕ ТАКА МАГНЕТИЧНО, КАКВИТО СА ОЧИТЕ ТИ! ДА СИ ПАЛАВО И ЩАСТЛИВО ДЕТЕ, А ЩОМ СИ УСМИХНАТО ЗНАЧИ И МАМА ЩЕ Е ЩАСТЛИВА И ДОВОЛНА!

За мама е този красив букет:   

А това ти е от моите кавалери:     

# 264
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН АЛИ! ПОЖЕЛАВАМ ТИ БЕЗГРИЖНО И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО, С МНОГО УСМИВКИ!

# 265
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,АЛИ!!!ДА СИ МНОГО ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА И УСМИХНАТА КАТО МАМА bouquet
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ММИЛЕНА,УСПЕХ,КЪСМЕТ И ЗДРАВЕ ТИ ПОЖЕЛАВАМ!!! Heart Eyes

# 266
  • София
Честит рожден ден, мила малка Али! Нека детството ти бъде безоблачно, щастливо и безгрижно и радостните искри в очичките ти да разплакват мама не само на този ден, а винаги, когато я погледнеш!

Скъпа Валка, честит ти празник! На най-хубавия ден от живота ти ти желая само щастливи мигове с най-красивото ти произведение Wink

И целувки от кандидат-зетя Калоян, който вече е на разходка.
Ей да си похваля рано рано мъжа. Златен татко си имаме.  Heart EyesКалоян стана в 6 часа. Баща му го нахрани, изми, смени памперса и вече го изведе на разходка по хлад.

Аз вече поръчах тортата от Гаврош. Ще я доставят вкъщи 1 час преди партите в сряда. Благодаря на всички за честитките за Денис. Дано расте здрав!

# 267
Честит първи рожден ден на сладката Али!

Расти здрава, усмихната, преследвайки мечтите си и нека те се превръщат в реалност!
Да носиш само радост на мама и тати!

За красивата мама, Валенце това е от моите трима мъже:[

Последна редакция: пт, 20 юли 2007, 07:53 от eti_31

# 268
  • у дома
ЧъРъДъ на малката-голяма Али  newsm38   ura Много Слънце и усмивки от мен и Ния  Hug Честит празник val_stef smile3525

ЧъРъДъ на Деница на мама galiq_82   

Честити поводи за празнуване, които съм пропуснала тези дни   bouquet  Hug

# 269
  • варненка от София

ЧРД на Али, с пожелание за много късмет, здраве и щастие в живота!

Един букет и за Валката, да е все така оптимистично настроена и да има много усмивки в отглеждането на малкия сладкиш.

ЧРД и на Миленка, да е много здравичка, да е късметлийка в живота, да е щастлива сред близките и приятелите си и да бъде обичана от всички!

Общи условия

Активация на акаунт