.Върнах се моментално по маршрута( не пове4е от 100м).^ пъти го обхождах , но...нямаше обувката. И се 4удя, на кой му е притрябвала една обувка
.ДО сега сме изгубили 7 шапки. Сещам се в размките на следващите метри, но ...като се върна ги няма. ей, много ме е яд. Сега ще трябва нови сандали да й взимам за 1 месец.ПОсле тя се разпищя 4е не иска да се ди в коли4ката.Да, ама не мога д ая пусна боса да ходи.Трябваше таткото да дойде след работа и да ни донесе едни гуменки, които й обувам от време на време.Докато го 4акахме, Дари хвана една кутия от адапте( от металните) и уж държейки я се кротна 4е да мога да я сложа в коли4ката и да мирне за малко и.....с моя помощ се удари яко по носа с нея
.Писна, ревна...абе- ужас. Накрая и кръв в носа й видях и се шашнах тотално. Звъннах на педито. КАза 4е най-вероятно съм й спукала някой кръвоносен съд, но за всеки слу4ай утре сутринта ще я водя да я види.А като казах утре---утре съм на работа извънредно по от рано, а бава4ката ми я няма
.Навярно е на вилата , а там обхват няма. нямам идея как ще стане номера сходенето на работа и гледането на ДАрия.А и вси4ко това трябва да се случи в най-големите жеги към 15ч, та.....ми се реве с две думи.
Дано утрешния да е по-благосклонен към мен. Сега отивам да си лягм , 4е сили нямам.До писане.....
.... Абе очаква ме един ден изпълнен с много приятни емоции и изживявания, които ще останат в съзнанието и сърцето ми завинаги! 

Ние от 2 дни си имаме горен зъб и аха да се зарадвам, че лесно изби без никакви проблеми и вчера му текна нослето и снощи вдигна Т 37,6. Днес е по добре, но пак подържа 37 ходихме при доки и установихме, че още 3 горни са решили да избият наведнъж. Сега му спадна , но не може много добре да диша с нослето и се буди милия, надявам се до утре да сме по добре
Велмар много кофти случка ние така втора книжка губим, той много обича да си ги гризе, за няколко метра и като се върна я няма, много ме е яд кой ще си даде на детето олигавена и оръфана книжка, тя дори не може да се измие. Както и да е пожелавам на всички болнички да оздравяват и лека и спокойна нощ от нас.

Дано утрешния ден да е напълно противоположен от днес. 

каква е тази температура дето вилнее тук
нека минава,че много мъка е в тези жеги.Наско не ми вдигна повече,но и един ден си му беше много.Не бях го виждала така отпаднал
ама имаме и доста биберони изхвърлени някъде.

Понякога го прави и с пюретата, големите не може да ги изяде - по 190 мл които са! Но това е положението!

Калоян стана в 6 часа. Баща му го нахрани, изми, смени памперса и вече го изведе на разходка по хлад.

Препоръчани теми