АВГУСТ месец наближава!Партита ни чакат до забрава !

• 10 722
  • 285
  •   1
Отговори
# 15
Дани, и кво сега, Гецумка ще ви става свеки на Найата, а?
 Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 16
  • София
Душе,съвсем си права мацка EmbarassedЧак се чудя как ми дадох книжка с това мое бъркане на посоките newsm78И така:не това ляво, момичета,а другото ляво Joy
Анди,не съм хич на ти с Фотошопа.Майка ми е запазила няколко мои дрешки и това костюмче от тях.И двете с Ина сме на по 3 месеца,а моята снимка е сканирана.После само ги сложих една до друга Peace

# 17
  • софия
Няма да говоря на всички писали преди мен  smile3516 smile3534!
Аз сега се прибирам от разходка в мола.Отидохме към 5ч. и до преди малко мерех магазините,а все едно съм тук  Mr. Green и зъби мия  Whistling!
Анди,както си чета аз за тази Ива,която винаги съм си мислила,че е много миличка,не знам защо  newsm78 и след това прескачам и виждам :Ааааа и е качила 200 гр." и явно много много не го прочетох ,но започнах да се смея с глас,защото ми стана много смешно мислех,че пишеш за нея  Mr. Green и си го до представих:Ааа и е качила 20 кила и е станала баси свинята  Joy....Ама как го обясних на мен ми беше смешно,ама сега като го чета тук сигурно няма да го разберете  Rolling Eyes...
А по въпроса,какво да кажа  newsm78....тъпа коза  #Cussing out!
Бубе,снимките са  Shocked!Благодарско,за новата темичка   bouquet!
Аз не знам,ако опитам да снимам някоя моя Черно бяла  Mr. Green дали,ще "излезе" добре  Thinking,но ще опитам!
Душе,не се отказваме от Начето,ама ти много далеч го завлече и да не останем стари моми  Mr. Green!
Ох,к'во още щях да пиша  newsm78,пак ще препрочета и се връщам отново  Joy!

# 18
Това ли беше Обърквация?В "Господари на ефира"?Смля го този мъж от бой! Mr. Green Peace

Bubcheto15, приликата е страшна! Simple SmileИ майка ми е запазила някои мои дрехи, сега като ходим до Ямбол ще ги взема, помня една много сладка рокля, да видим на Вики дали ще станат.

# 19
  • Sofia
Тази Ива винаги ми е била много тъпа овца и на мен, щото съм я засичала няколко пъти по заведенията и съм и чувала приказките.
Дани, ако Найа  се е метнала на майка си, ниама как да остане стара мома Peace Какво напазаружа от МОЛ-а?
Бубче, снимките са супер.

А за миенето на зъби - правим го 2 пъти на ден

# 20
Ей сега си пускам филмчето на Боби де Ниро с онази мацка с безкрайните устни, няма какво да се правя, че не се сещам името на това ангелче  Mr. Green и играещия все невменяеми, обратни или генийчета, и ще разпуска.
Бубче, и аз съм същата с посоките, та такъв страх брах на изпита, щото с инструктора редовно завивах наопаки Laughing
Аз да добавя само по повод за старата мома, че като ги гледам тия нашите хубостници тук във форумчето, май никой няма да остане незадомен Laughing Laughing Laughing
Оставам онлайн, ако пускате от онези голичките младежи или има happy hour за коктейлчетата, да знаете че съм първа писта  bouquet

# 21
  • софия
Какво напазаружа от МОЛ-а?

Два колана,за Найата от Бенетон!Много сладки!Такива брезентови ,които не са с дупки,ами се затягат колкото трябва.Ще има да ги носиииииии ...бая  Mr. Green!Единия е син,а другия бял.Розовите бяха свършили.Намалени бяха и струваха по 13лв. Далаверка  Mr. Green!

# 22
  • софия
Аз си лягам при Найа и татито!За мами които са сами тази вечер нека се гушнат в този Сънчо  Mr. Green!

Лека да ви е ноща  Whistling!

# 23
  • гр.София
 Душе,недей така завоалирано! Кой е този филм? Аз съм такъв фен на Робърт де Ниро,че дори дворното ми куче е кръстено на него /без майтап!/ Simple Smile
А гледа ли Volver,както се канеше?
Мерси предварително за отговорите,ще се изключвам вече,че за днес прекалих!

/ Разглеждах  11-месечните  и след кадъра,озаглавен-Како,дай стотинки!-съм се смяла с глас,всички надписи  до края са голям купон!/

# 24
  • София
Здравейте!

Аз понеже не съм такъв спец като Бубчето с Фотошопа успях да направя само това:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=86201&photo=7

Но се надявам, че ще вижда очОвадната прилика между татко и син Mr. Green Съседите могат да спят спокойно  Joy ох, хванала ме лиготията късно вечер... Wink

# 25
  • варненка от София
И аз смятам да се оттеглям. Не мога обаче да не се оплаче, че днешния петък 13 не ме пожали.
Излезнахме с татито да търсим един похвален цех за торти във Варна, с идеята след това да разходим детето.
Метнахме се на колата, парковнахме се. Татито извади количката, сглоби я, монтирахме шушел в нея и потеглих. Когато тръгнах да слизам с количката от тротоара на пътя, в един момент количката се сгъна, бърна се с детето на асфалта. Шушата остана захлупена от цялата тежест на количка по лице, а аз паднах върху нея. В един миг си помислих, че света свършва. Оказа се, че количката не е щракнала при сглобяването и като съм я вдигнала на задните гуми се е свила и за секунди се случи този ужас.
Детето пищеше, аз я взех и я гушках и се разплаках с глас, наистина си представих най-лошото. Това ме накара да се замисля, че колкото и да ме ядоства това дете, не мога без нея, тя е моя живот, тя е светът ми.
Татито се стресна и той, абе направо кошмар. А малкия шебек като го гушнах се успокои и като ме гледаше, че плача ми се смееше.
Просто имах нужда да си го споделя. Гушкайте си малките съкровища и сънувайте сладки сънища с тях и татковците им.

След случката заведохме Шушел на пицария и тя хапна своята първа фокача с кашкавал, а мойте готвеници останаха за утре. Душе, да ти кажа като питаш, готвих телешко варено и тиквички с ориз.

# 26
Запис и от мен!
bubcheto15  newsm51

Ей, страхотно е това със снимките - аз в албумчето, което попълвам на Лори съм направила същото, но със снимката на вуйчо й  - моето мишле прилича многооооо на него   Mr. Green. Тези дни и аз ще се опитам да направя нещо подобно, въпреки че си нямам и идея как става номера, а нямам и стари мои дрехи, но няма да е през почивните дни, че утре пак сме на сватба  Laughing и ще пътуваме за Пловдив. Та в този ред на мисли - ще ми липсвате през почивните дни  Embarassed Sad.

Днес и ние бяхме на консултация - Лори е пораснала 1 см и 200 гр - вече е 70,5 см и 8,200кг. Но според мен не я измерват много точно, защото и тя се скъсва да пищи само като види кабинета на доктора и се мята като луда на кантара. А педито не пропусна да се заяде с мен за това че не качва кг и че ако имало някакъв проблем сега не можем да го хванем. Даже се заяде и за това че ще я водим на море, като коментара му беше, че най-вероятно почивката ни ще завърши в болница  #Cussing out, но ние сме били млади и да сме ходели щом сме искали  #2gunfire

За привързаността - и Лори е лепната яко за мен. Радва се и се закача с всички, но само ако е в мен. Някой само да се опита да я вземе и веднага надава вой "Спазвай дистанцияяяяяяяяяя"  Crazy Аз я наричам "пиявица" - защото на обед като се гушкаме заедно на спалнята се вкопчва в ръцете ми и не мога да мръдна - а тя спи 3 часа  Crazy

А за отношението на т.нар. известни хора въобще не ми се коментира - постъпката е показателна още повече, че и тя има дете и би трябвало да се замисля малко повече  #Cussing out

Дани е просто нямам думи - и ние бяхме след 19 ч в Мола и купихме от бенетон една сладурска поличка на Лори  Joy

marulka_s
ужасен инцидент. Пращаме ви хиляди  Hug и  Heart Eyes на теб и сладкото шуше. Аз съм ставала свидетел на няколко такива инцидента в работата още преди да забременея и  когато избирахме количка разпитвах като някоя ненормалница за стабилността на количката, за сгъването като че ли това има някак во заначение  Crazy Много е неприятно с тези колички, дано да няма повече такива неприятни случки с нашите мишленца  Praynig

Спирам, че както винаги прекалих  Embarassed, а и трябва да оправям багаж, с което хич не ми се занимава и само го отлагам, ама няма кой друг да го свърши

# 27
Малиии много пишете бе не съм ви чела, но се вдъхнових от снимките на Бубчето  Mr. Green
Бубче, евала на приликата м/у теб и Ина   bouquet Ама да не си с грешка бе мило, това в дясно не си ли ти? newsm78

Мен обикновено ме питат дали съм сигурна, че аз съм майката на т'ва дете  Joy Ами то милото само пола му е моя Joy
Ето го доказателството, открийте разликите  hahaha

Последна редакция: сб, 14 юли 2007, 10:13 от val_stef

# 28
nana77, val_stef , мисля че установихме бащинството при вас! Mr. Green

vst_80, dani777k , и ние бяхме към 19 ч. в МОЛ-а за обувки на татито, а аз се чудих дали да си взема 1 панталон от детския Бенетон, ама много ми розовееше. Wink

marulka_s, радвам се, че бебка е добре!

dani777kJoy Joy Joy Ако трябва да съм честна, госпо'ицата изглеждаше доста прилично, а дори не беше гримирана! (това успях да забележа в суматохата Mr. Green)

# 29
  • София
Добро утро момичета!

Анди още като се роди Калоян и видях първата му снимка 20 минути след раждането ми стана ясно, че най-често чуваната реплика ще е "Жена, това дете не е от теб!"  Joy
Сега разбира се се промени и вече прилича малко и на мен, ама като цяло е копие на баща си.

Ние пак си станахме в обичайното време, а сега гледаме Синьо лято. Еййййй обожавам го този филм. Сигурно вече съм го гледала 100 пъти Laughing

Общи условия

Активация на акаунт