Обичате ли да се гримирате-5 част

• 21 405
  • 524
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, момичета! Не пиша в темичката ви защото почти нямам никакво време за интернет, но обожавам да се гримирам и участвах в предният конкурс и сега като видях, че ще има нов реших да се включа, ако нямате нищо против. След малко ще кача и снимки, но са правени с телефон

мн ти е хубав грима,браво  Peace
Къде го видя??? newsm78

# 121
  • Варна
Здравейте, момичета! Не пиша в темичката ви защото почти нямам никакво време за интернет, но обожавам да се гримирам и участвах в предният конкурс и сега като видях, че ще има нов реших да се включа, ако нямате нищо против. След малко ще кача и снимки, но са правени с телефон

мн ти е хубав грима,браво  Peace
Къде го видя??? newsm78

в сайта със снимките за конкурса

# 122
Аха- разбрах, отивам да зяпам....  Whistling

# 123
Все хубави снимки бре Simple Smile вече се эамислям да си махна и аэ снимките пък другият път да участвам. колкото повече си гледам грима толкова повече ми се струва че е най-гадният Sad

# 124
  • Варна
Все хубави снимки бре Simple Smile вече се эамислям да си махна и аэ снимките пък другият път да участвам. колкото повече си гледам грима толкова повече ми се струва че е най-гадният Sad

еее стига пък ти,толкова си ти е хубав грима  Peace да не си посмяла да ги махаш  Stop   bouquet

# 125

О не, не го махай. В никакъв случай. Много е добър.

# 126
Мацки в  Петък ще ходя на женско парти и после може би на диско Laughing та вчера си вэех две рокли и немога да реша коя от двете да облека и съответно как да се намацам  така ,че помагайте Hug прилагам и снимки на роклите Laughing

http://images18.snimka.bg/003447647.jpg

http://images18.snimka.bg/003447644.jpg

# 127
  • Вече в моята си приказка...
djesmin, първата е прекрасна! Не съм сигурна за грима, със сигурност повечето момичета тук, знаят как вървят модните тенденции, но аз съм за грим в зелена тоналност...
La Bomba, прическата е  Peace

# 128
Мацки в  Петък ще ходя на женско парти и после може би на диско Laughing та вчера си вэех две рокли и немога да реша коя от двете да облека и съответно как да се намацам  така ,че помагайте Hug прилагам и снимки на роклите Laughing

http://images18.snimka.bg/003447647.jpg

http://images18.snimka.bg/003447644.jpg

втората е мн хубава Simple Smile може ако си с нея да сложиш червено червило като панделката -а на очите само 4ерна очна линия. Simple Smile според мен ще седи мн стилно Simple Smile

# 129
Djesmin и на мен втората ми харесва повече. Мисля, че на Карчева грима дето е с него на авартара си ще пасне добре на роклята  Wink

# 130
  • София
Джесмин да не си посмяла да махаш хубавите снимки,много ти е як грима /както винаги/ Wink.Втората рокля ми харесва много,мисля че ще изглеждаш страхотно с опушен черен грим и червен гланц,но не червило,защото очите мисля,че е по добре да изпъкват. Flutter
Бомбе сега повече ми харесва прическата ти,но русото си е русо Wink
Кармен толкова си хубава така,че не ми се иска да се боядисваш/не че някой ме пита де Wink/.Само внимавай с черното,че после как се маха не ме питай. ooooh!Но ти си си хубава така,че мисля че ще ти отива.
Кошничке аз по принцип се харесвам с черна коса,знам че ми отива,но писна бе мамка му,от 6-7 години съм така и искам разнообразие.Била съм със светла коса,още повече моят естествен косъм е мнооооого светло кестеняво,а и с кичури мисля че ще е супер.По принцип съм решила като ме направят да не се боядисвам 6 месеца,то като съм с кичури няма нужда,пък и косата ще придобие моят естествен цвят и няма да имам проблем с корените.
Мимче екстра си Hug.

# 131
Джесминке, втората рокля ми харесва повече Peace
И първата е готина, но червената панделка ми хвана повече окото.На сватбата на Сопрано беше Нини Николина и тя беше с рокля в черно и бяло и на кръста имаше червена панделка.

И на мен ми харесва на Мимчето грима.Свеж е Peace

# 132
Благодаря ви момичета  bouquet  и аэ клоня повече към втората Simple Smile  В Петък ще се снимам и ще кача снимки да видите крайният реэултат Simple Smile

# 133
  • Sofia
Момичета, как качвате снимките, никъде не видях такава опция?  Embarassed
МОите и без това нещо не излязоха във верните цветове - на снимките е много по-бледо и незабележимо...

# 134
  • София
Втората рокля е супер! Откъде е? (извинявайте, че е офф топик, ама...  Embarassed )

Общи условия

Активация на акаунт