Обичате ли да се гримирате-5 част

• 21 414
  • 524
  •   1
Отговори
# 105
  • София

КарЧЕВА, какво значи ще се правиш светла? Руса ли, на кичури или просто леко ще изсвелиш???
Ами ще ми свалят черното,ще ми сложат възможно най-светъл тон боя отгоре и ще ме направят на възможно най-светлите кичури.Немога да кажа точно какъв цвят ще съм,защото с черния цвят е трудно да се бориш и никога не се знае какво ще стане след тва.По принцип неискам да съм руса искам само руси кичури,пък ще видим какво ще ме направят.Все пак нямам търпение и се радвам,че открих някой който ми каза-да,ще те направя! Grinning

# 106
Леле, чак на 6-та стр. се записвам!

# 107
  • Габрово
Сложих си новите снимки в конкурса... мисля, че сега съм по-добре от преди, макар и не особено оригинална.

Ох, дано ви се оправят дечицата милите ... какъв е тоя вирус, какво е това чудо Whistling
http://bgmama.multiply.com/photos/album/8

# 108
Валка, супер си Hug
Само да смееш да ги махнеш, ще дойда до испанско и ще нашляпам Wink

Абе, я кажете....тука по-добре ли ми е причьоската Crazy Вече се посъвземам Crazy

# 109
# 110
# 111
КАРЧЕВА,ти ще се изсветляваш,аз мисля да се потъмня и да си подстрижа бретон пак.Ще ходя в събота да се подстрижа,само за боядисването още се двоумя.Ей такава прическа ще имам.

# 112
Бомбе,хубава си,стига си мисли косата ся,еееееее Peace

# 113
А кога ще си говориме за гримиране? Whistling Whistling Whistling

# 114
Абе, я кажете....тука по-добре ли ми е причьоската Crazy Вече се посъвземам Crazy
smile3521 smile3521smile3521
Валка, чудесно! Я кажи какъв е този глос, много ми харесва newsm03
Карменита, много харесвам бретон, но уви на къдрава коса не става. Но, на теб
мисля че много ще ти отива.
Карчева, ти си луда да я изсветляваш тая коса! После нали знаеш, всеки месец корени, ала бала ..... Според мен в тъмните коси е твоя чар...

# 115
Валка много е хубаво.На теб всякакви цветове ти отиват.
La Bomba, много ти е добре косата. Отива ти Peace То сега докато свикнеш малко ще е кофти, ама иначе е  Wink
Кармен и на мен ми харесва тази прическа много,но май всеки път трябва да се изправяш, пък и косата трябва да е по-тежка, за да стои по този начин.

# 116
За тежкото,бая си е тежка мойта,единствено изправянето ще ме тормози,ама аз като се къпя един път в месеца става. smile3532.Валке,много е хубав грима,мен ме интересуват сенките.

# 117
  • Габрово
Глос сигурно викате на червилото newsm78 Червилото е Glam Shine  No112, а сенките днес си ги взех от китайския магазин и е най-сполучиливата ми покупка от там, странни са на пипане, едни мазни такива, но са супер ефектни. Колко скъпи изпонакупих и нищо не представляват в сравнение с тези.
Кармен, аз те виждах в старите теми с къс бретон... супер беше Heart Eyes Черна коса ще ти ходи предполагам особено на тия зелени очи Peace

# 118
Здравейте, момичета! Не пиша в темичката ви защото почти нямам никакво време за интернет, но обожавам да се гримирам и участвах в предният конкурс и сега като видях, че ще има нов реших да се включа, ако нямате нищо против. След малко ще кача и снимки, но са правени с телефон

# 119
  • Варна
Здравейте, момичета! Не пиша в темичката ви защото почти нямам никакво време за интернет, но обожавам да се гримирам и участвах в предният конкурс и сега като видях, че ще има нов реших да се включа, ако нямате нищо против. След малко ще кача и снимки, но са правени с телефон

мн ти е хубав грима,браво  Peace

Общи условия

Активация на акаунт