Обичате ли да се гримирате-5 част

• 21 378
  • 524
  •   1
Отговори
# 210
И аз това щях да кажа-грима е прекалено професионален.Дори самия грим е дорисуван с фтошоп. Laughing

дам фотошопчИто и пилота яко са играли там Joy

# 211
  • Sofia
ГОлеми сте разбирачки!  Laughing

# 212
  • София
Ми то е очеизвадно,дори и да не разбираш. Laughing

# 213
Карен то това си е професионален фотошоп Laughing.
Брутален Фотошоп бих казала  Joy Joy Joy

# 214
  • София
Подбут-ка Laughing.

# 215
  • София
Ето как ми стоят изкуствените мигли Flutter:

# 216
Карч, супер ти стоят.

# 217
  • Габрово
КАРЧЕВА, на коя фирма са ти миглите и задължително ли е да слагаме очна линия или само ако се оклепаме нещо замазваме положението с нея?

# 218
И КАРЧЕВА, кажи също така спирала слагаш ли отгоре?

# 219
  • СОФИЯ
Малииии Карчева страхотно стоят  newsm10

# 220
  • София
Уууууууу що въпроси,що нещо Joy.
Валка не помня от коя точно са тези по снимките,защото си купувах 3 вида,къде що видях,да пробвам кои са ной-добрите,също така и снопчета пробвах,но с тях е много сложно и много падат,така че не се хабете.Едните мигли бяха в синя,кутия,другите в розова на Фингерс ли Мингерс ли нещо такова.Без очна линия според мен не става,личи си.
Кошничке спирала не слагам,достатъчно дълги и обемни са миглите,за да лепаш ш спшрала отгоре им,но всеки сам си преценява как се харесва.Съвсем лео минавам моите мигли,просто да ги оцветя черни,въпреки че и когато не ги минавам пак не си личат. Flutter

# 221
Значи аз мигли няма да слагам,защото хич не ме бива с очната линия,иначе на Карчева супер и стоят.

# 222
Аааа, Карчева, много е готино. Като кукла си  newsm10

# 223
  • София
Кармен ако щеш вярвай ама и аз очна линия немога да си слагам,пък и не ми отива мисля.С тия пусти мигли мацам,трия,мацам,трия докато я наглася горе долу,ама нема начин Whistling.

# 224
Депресирана съм, излезли са ми три големи пъпки !!! #Cussing out tantrum Banghead

Общи условия

Активация на акаунт