Обичате ли да се гримирате-5 част

• 21 391
  • 524
  •   1
Отговори
# 195
Никога не съм си слагала изкуствени мигли,но ще пробвам.Кажете ми сега какво ви е мнението за този грим.

# 196
  • София
На мен ми изглежда леко прихлупено окото.
Бих издърпала черното в края на окото леко нагоре,за да приповдигна./размазано/

Или бих сложила много тънка черна линия само по линията на миглите..../за да седи по чистио и отворено окото/

# 197
  • София
Грима ти отива Кармен,само поопуши малко черното и го прелей със златистото и ще е супер,ааа и златистото можеш да го дръпнеш до горе,до под веждата.

# 198
  • СОФИЯ
Шуши стига се записва само ми турни некоя снимка Wink Hug.

Турила съм цел албум в профила  Mr. Green Не съм майстор като вас в гримирането  Hug Ще стана за смях  ooooh!

# 199
  • СОФИЯ
ОПС в бързината забравих да поздравя победителката и не само нея защото всички се справихте чудесно   bouquet

# 200
Искам да поздравя победителката   bouquet, тя вече за мен е професионалистка и всички момичета, който участват и в другите конкурси. Забелязвам все по-голямо развитие при всички. Всички получавате по една топла  Hug от мен.

# 201
Грима ти отива Кармен,само поопуши малко черното и го прелей със златистото и ще е супер,ааа и златистото можеш да го дръпнеш до горе,до под веждата.
То под веждата има златисто,ама не си личи.Исайкова амо като немога да слагам тънка линия какво да правя?За черното наистина може да издърпам малко още.Оф тая сватба в събота,все едно аз ще се женя,баси работата....

# 202

точно същото бих те посъветвала и аэ! Peace

ani_4ka Hug Hug Hug

# 203
Боже, Кармен забравих да споделя за грима ти. На мен ми харесва, но може би ако дръпнеш черното по-навън ще ти отива повече,защото ти с този котешки грим си убиец. Wink
Аз другата събота съм на сватба, ще умра от притснение, защото роклята ми е кафява с червени цветя и незнам какъв грим да си направя, прическата и нея не я знам...

Последна редакция: ср, 18 юли 2007, 14:12 от ani_4ka

# 204
Сега се сетих, че Карчева има иэкуствени мигли Simple Smile аиде душа пускай грим с миглите да видиме как седи newsm03

Аэ утре ще се раэмърдам да си вэема и да видя как ще се боря с тава чудо( последно слагах на бала}

лелеее тука е много жега бе  Sick

# 205
  • София
А как слагате миглите-преди грима или след него?

# 206
А как слагате миглите-преди грима или след него?

аэ когато ги слагах эа бала,ги сложих  преди грима, ама нека по- опитните да кажат Peace

# 207
  • Sofia
Попаднах на този професионален грим и реших да ви го покажа!

# 208
  • София
Малееее Кармен ти знаеш ли че и аз в събота съм на сватба,че и съм кума на всичкото отгоре ooooh!.Роклята ми е в черно със златисти елементи и аз трябва да съм със златисто черен грим,баси шматката съм. ooooh!
Джесмин аз имам снимки с миглите,ама са стари,ще пусна по късно квото имам.По принцип ги слагам преди грима,ама аз върху тях спирала не слагам,мисля че просто е излишно.На сватбата обаче определено ще си сложа,нека ме гледат е така Shocked Joy.
Айде отивам за обувки и чанта,че време не остана.
Карен то това си е професионален фотошоп Laughing.

# 209
  • София
И аз това щях да кажа-грима е прекалено професионален.Дори самия грим е дорисуван с фтошоп. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт