Обичате ли да се гримирате-5 част

• 21 410
  • 524
  •   1
Отговори
# 135
  • Габрово
Момичета, как качвате снимките, никъде не видях такава опция?  Embarassed
МОите и без това нещо не излязоха във верните цветове - на снимките е много по-бледо и незабележимо...

http://multiply.com/- user bgmama i parola konkurs. Влизаш където пише трети конкурс и там има add photo.

# 136
Втората рокля е супер! Откъде е? (извинявайте, че е офф топик, ама...  Embarassed )

купих си я от един търговски център блиэо до нас, но може и в София да я има Peace

# 137
Малката вече оздравява, но изтървах конкурса, има нови лица - браво! Валката така повече ми харесва Simple Smile
Някой каза екстраваганент грим - подкрепям - там ще можем да се развихрим Simple Smile
Djesmin, и аз съм за втората рокля - грим - ми представям си те с дебела очна линия и червено червило.

# 138
  • Sofia
Валка, мерси!  bouquet
Качих снимки, но съм с едно око, че другото не го гримирах. hahaha

# 139
Валка страхотен грим Hug
Карчева успех с косата,аз преди 6 месеца бях черна,сега ме виж Wink Друго си е промяната.Ако имаш търпение ще стане.

# 140
Карен, страхотна си Hug

# 141
Май хванах последния влак!! Embarassed
Сложих и аз моят грим, следя темата още от предните конкурси, но чак сега се наканих да се "изложа"  Laughing!!

# 142
Страхотни снимки  bouquet

# 143
От доста време се чудя и май тук не е много мястото да попитам, но все пак любопитна съм някой ползвал ли е цветни лещи? Видях доста снимки на абитуриентки с променен жвят на очите и на мен ми се прииска да съм по пъстроока. От оптика ли се купуват лещите? Дали върху тъмни очи ще стане нещо? Ако имате опит - казвайте Simple Smile

# 144
От доста време се чудя и май тук не е много мястото да попитам, но все пак любопитна съм някой ползвал ли е цветни лещи? Видях доста снимки на абитуриентки с променен жвят на очите и на мен ми се прииска да съм по пъстроока. От оптика ли се купуват лещите? Дали върху тъмни очи ще стане нещо? Ако имате опит - казвайте Simple Smile
Е сега ще извикам Руска да ти каже Peace

# 145
  • Габрово
Много е готино, че има толкова учаснички и се очертава един доста интресен конкурс.
Биска, май сме с теб сме с кажи речи еднакви сенки, но пък ни седят различно Sunglasses
При мен яко се разбъркаха снимките ... някой без да иска ги пренареди май Rolling Eyes

# 146
Май хванах последния влак!! Embarassed
Сложих и аз моят грим, следя темата още от предните конкурси, но чак сега се наканих да се "изложа"  Laughing!!

Супер е Peace

# 147
  • Sofia
Пусни търсачката за цветни лещи - има безброй теми!
Винаги личи, но ако не е много ярък и неестествен цвят стои добре.

# 148
  • Варна, а по празниците в Ямбол
аз качвах последно моя снимка със затворени очи и вероятно аз ги разбърках!! Сега ще ги оправя!!!
някой обаче ги подреди по име.. така не е добре според мен!!! newsm78

# 149
Е сега ще извикам Руска да ти каже Peace
Кой и за кво ме вика??? Whistling Whistling Whistling

Аз не мога компетентно да се изкажа по въпроса...
....единствено мога да те посъветвам да се консултираш със специалист за цвета,
защото върху много тъмни очи светли лещи няма да стоят естествено...
Ето в тая тема  е изписано доста по въпроса.
Мойте очи са светло кафяви, а исках сини лещи.
Служителката ме консултира да си взема тъмно сини.
Ей сега, след малко ще ти пусна и снимки  Wink

Общи условия

Активация на акаунт