Обичате ли да се гримирате-5 част

• 21 304
  • 524
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Оооо мараба Laughing,как сте,що сте,кво си правите? Sunglasses
Да кажа,че не съм на море,кумувах,изпукахме от жега,в тоз Видин е АД Tired.Бях с два тоалета,през деня със прасковено златиста рокля-чувствах се като принцеска с нея,доста е елегантна,а вечерта заложих на черно и златисто.Гримирах се горе долу добре,бях с изкуствени мигли,ама в тая жега и най-добрият грим не оцелява,щом се гримирах пред вентилатора какво да говоря повече. Joy
Елеонора много си  красива имаш страшни очи и отличен грим,много ме кефиш.  bouquet
Аз  също съм навита за конкурс с опушен грим,мисля че ще бъде интересно,само незнам дали ще успея да участвам,защото вторник или сряда заминавам на море,но здраве да е.
Кармен честита прическа,много си хубава,но да ти кажа че този бретон разширява лицето,мисля че и при теб се е получил този ефект.Но хубавото в случая е,че ти  си доста финна мацка и лицето ти е слабичко,та "разширяването" ти стои добре. Peace

Последна редакция: пн, 23 юли 2007, 09:56 от КАРЧЕВА

# 376
Карчева , добре дошла  bouquet Эатъжихме се эа тебе Simple Smile  да пуснеш снимки с роклите от свадбата Wink

# 377
Карменита, евала! Аре на бас, че си най-личната "мома" в Айтос....
Позна! newsm10 Разнообразието ми се отрази супер,много от хората не можаха да зацепят коя съм в първия момент и това беше целта де.Карчева искам да те видя,пусни снимки,миглите издържаха ли?Аз не посмях да си сложа.

# 378
Да ви помоля момичета за помощ. Ето роклята, с която ще бъда на сватба в събота. Помогнете ми с какви цветове да ми е грима.
http://img011.imgshare.eu/i/anipetrova/scn0237_7aa9a.jpg Мисля си за нещо в кафяво, светло кафяво и към края на гънката малко по-тъмно. Ама незнам, нямам никаква идея.

# 379
  • София
Може би нещо в прасковено-розовата гама, да не натежи грима, защото роклята е лека и ефирна

Много е хубава   bouquet

# 380
Може би нещо в прасковено-розовата гама, да не натежи грима, защото роклята е лека и ефирна

Много е хубава   bouquet
Благодаря ти! Виж за тези цветове не се сетих, аз си мислех за розово, ама тези червени цветя... Пък и лакът незнам какъв ще е.. Мале голяма чуденка възникна. Сандалките ми са тъмно кафеви /но златни или по-скоро седефени, незнам как да го обясна/.Чантата и тя ще е такава.

Последна редакция: пн, 23 юли 2007, 15:37 от ani_4ka

# 381
А нюанси на жълто-зелено дали ще ми подхождат.
Вие къде сте? Май ви е много горещо и сигурно се плацитаке някъде,а Laughing

# 382
  • София
Да бе плицикаме се...хаха аз се пръскам с един спрей вода да се разхлаждам в нас.

Аничка,роклята е супер.

Според мен също може да заложиш на прасковено-розово или беж...
Трябва да си свежа...
Жълто зелено не ти препоръчвам.

# 383
Исайкова, благодаря ти. Май наистина трябва да пробвам с прасковено, ама аз нямам такива сенки, освен да си купя.

# 384
Айде малко грим, направен от мъж и то много добре бих каэала Heart Eyes

http://www.grimbg.vipnetbg.com/galeria4.htm

# 385
Айде малко грим, направен от мъж и то много добре бих каэала Heart Eyes

http://www.grimbg.vipnetbg.com/galeria4.htm

Не мога да си кривя душата.....мъжете ги бива в много области. Peace

# 386
Аничке, много ти е хубава роклята. Аз си те представям със сенки в кафяво - нещо като цветята на роклята, но по ефирно поставени за да не натежават и да са в тон с лекотата на роклята. Устните пък ги виждам в коралов гланц - те пък като другите цветята  - нито много ярък, нито без цвят. Нямам представа дали ти е възможно да си направиш подобен грим, но такова е моето виждане.

# 387
[/quote]
Най-мръснишкия грим могат да го правят само мъже ...
Бомбето, нещо ти свети на Цомбето  hahaha

# 388
Най-мръснишкия грим могат да го правят само мъже ...
Бомбето, нещо ти свети на Цомбето  hahaha
[/quote]Аз съм кат светулка.Показвам пътя на мъжете в тъмнината Mr. Green

Ето, знаех си, че има причина да ми харесват мъжете -гримьори Twisted Evil

# 389
  • София
СПоред мен мъжете гримьори са в пъти по-добри от жените....
Както и фризьорите...

Общи условия

Активация на акаунт