Пъзел

• 96 965
  • 924
  •   2
Отговори
# 840
  • UK
Аз пък не мога да редя нещо, което не ми харесва, ако ще и безплатно да е. Не ми доставя удоволствие. Но ако нещо ми хареса изобщо не се интересувам скъпо ли е, евтино ли е. Стига да имам пари...

# 841
[Офф]
Трети път за щастие  Whistling : Шехина, разчисти си кутията, не мога да ти отговоря!
[/Офф]

# 842
Гледах ,гледах-но не намерих това,което търся-дали някой е виждал това из книжарниците

# 843
[Офф]
Трети път за щастие  Whistling : Шехина, разчисти си кутията, не мога да ти отговоря!
[/Офф]

Embarassed Embarassed Embarassed
Джиндж, бях я разчистила тия дни, но днес пак се е напълнила ooooh!

Поразчистих especially for you Heart Eyes

# 844
Вече си имам пъзел  tooth http://www.snimka.bg/album.php?album_id=227347&photo=14 и се радвам като малко детенце  Crazy

# 845
  • into the blue
Започнахме да купуваме за детето,после мъжът ми започна да купува за него си,след това дядото и той,наши познати и роднини,голяма зарибявка! newsm10

# 846
  • София
 Вчера бях на Илиенци и в един от поредицата детски магазини, пред които изкарват много колела, коли, мотори и т.н. видях пъзели на Trefl и Clementoni. Изборът не беше много голям, но все пак.
 На Clementoni имаше панорами - тази със семейството лъвове и от детските със Снежанка и Мечо Пух. Имаше и с Айфеловата кула светещ , разни пейзажи.
 На Trefl имаха този и цената беше 18лв. и стотинки.
Това също   и това и още от серията с разни котенца и др...     
 Имаше също много детски пъзели с Winx и героите на Disney.

# 847
Напредвам  Crazy http://www.snimka.bg/album.php?album_id=227347&photo=16 още малко остана.

# 848
Наредих пъзела  Crazy http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5831469, с тия темпове, ако си купувам пъзели след като ги наредя - ще фалирам  hahaha
Имам и една повтаряща се част от пъзела, ако на някой му липсва едно парче небе, мога да му я пратя  Joy

# 849
  • София
baby, и аз съм се питала за същото. Дали за времето за което нареждаме пъзела, печелим парите които струва Joy

# 850
Baby, честито! smile3501

Наистина си адски бърза, внимавай с възможния фалит Crazy
Аз в последните дни редя по мъничко, майка ми ме отсрамва обаче Heart Eyes

Хубава седмица на всички! Hug

# 851
_baby, честит ти нареден пъзел!

Моят си изплаща цената ъмнайсеторно  Blush ... Продължавам да съм до никъде и нямам време да редя...

Просто наминавам да си ви помрънкам  Mr. Green  и да ви пожелая още по-хубави... и по-много  Laughing  пъзели!

Поздрави!

Hug

# 852
  • София
Моят си изплаща цената ъмнайсеторно  Blush ..
То така ако го смятаме моя над хиляда пъти сигурно се е изплатил  Laughing . Просто никакво време не ми остава и направо се чудя как другите мами с дечица вкъщи успяват да редят. Аз мога да редя само докато Ники спи, но обикновено има и доста домакинска работа за вършене, която пак савмо тогава мога да свърша и така пъзела си прашлясва, ние си се храним на холната маса и т.н. и т.н.

# 853
  • София
аз съм се запалила сега по светещите пъзели!Страхотни са!1 500части,редят се сравнително лесно

# 854
  • UK
Аз да се похваля с новия си пъзел, знам, че не съм наредила още другите четири, ще ги наредя преди този, но да се похваля, пък. Първия ми Равенсбургер и най големия ми пъзел засега, 3000 части, страхотен е.

Общи условия

Активация на акаунт