Варна - 25

• 16 099
  • 291
  •   1
Отговори
# 150
Бела, добре дошла в отбора! И аЗ ТОВА ТАКА! На Киркорова - честити 7 м. на КОНКУРЕНЦИЯТА:)! А на Вени - да се видим скоро в Морската всички с колички! На нас ни предстои 5 зъб - лиги, приказки за чесане на венците и скрибуц-скрибуц! Даже и лъжицата дъвче. Купон. Като + и моите сополи и главоболие...

# 151
  • Варна
Здравейте момичета  Simple Smile
Така като гледам с повечето от вас не се познаваме, но то не е и необходимо  Simple Smile за да ви поканя на отбелязването на Световната Седмица на кърменето във Варна, което ще се състои от няколко мероприятия. Замислили сме весело парти на входа на Морската градина с музика и награди за децата. Не е задължително да сте кърмеща майка, достатъчно е да подкрепяте идеята. Вземайте с вас татковци, лели , баби, дядовци......ще има интересна платформа за снимки. За повече подробности може да погледнете темичката по организацията в Кърмаческия форум.http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=209216.0    Иначе датата е 04.08.07г. събота от 18 часа , а мястото на входа на Морската градина до ФК.

Последна редакция: нд, 29 юли 2007, 15:57 от J E N I

# 152
Здравейте момичета.Извинявам се че нахълтвам в темата ви но ми предстои да се местя да живея във Варна а никого и нищо не познавам.Дори и града не познавам.Надявам се че мога да разчитам на вас да се запознаем като дойда че поне едно кафе да има да изпия на сладка приказка.Благодаря ви предварително. Hug Hug Hug

# 153
  • гр.Варна
salza,
добре дошла:)
Насреща сме:)
Да ви се похваля!В четвъртък ми идва на гости една приятелка-кинезетерапевт и познайтеІВече стъпвам на счупения крак,като тежестта ми е на патериците.Даже днес и вчера бях на плаж. JoyЗа жалост вчера за малко да се удавя,макар да съм много добър плувец,но в моето положение.......нямаше как...Слава Богу,всичко приключи добре  #Crazy
Целувки от нас и приятна вечер  bouquet

# 154
Христина много си мила и много ти благодаря.Когато дойда във Варна/а това ще е на края на август може би/ ще ви търся пак чрез форума.

# 155
  • гр.Варна
Няма проблеми!!Ще ни е приятно
Аз края на август няма да съм тук,но около 06.09. ще се върна и се надявам да се видим:)Пиши ми на лични повече...къде ще живеете?Имате ли си бебче и т.н.  bouquet

# 156
  • Откъм Варната
salza като се преместите задължително ще направим опознавателна среща  Wink, можеш да разчиташ на нас за всичко което те изнтересува за града

# 157
salza, добре дошла! Пиши къде ще живеете, за да се ориентираме на кой ще си под ръка Wink Пък кой с каквото може ще помага  Peace
Хрис, внимавай! То и в ходенето сигурно си добра, но с този нераздвижен глезен сега не ти се удава! Не се надценявай! Морето е опасно! Хайде скоро да се връщаш в перфектна форма!  Hug
Оххх мойто злато днес е станало в 6, легна да поспи в 13, спа чак до 15 часа и после се приспахме благополучно за лека нощ в 22 часа! Ако си мислите, че междувременно е бил кротка мила душичка ГРЕШИТЕ! Събаря столовете в кухнята (вече ги държим легнали на земята за да не се удари), всички обувки също са на пода (пробвах да ги наредя, но нямаше смисъл - на пода са на спретната купчинка - така поне няма да ги яде  Crazy ), помъкна си сушилника, спряхме го на средата на коридора, отваря и затваря врата на пералнята, шкафовете и чекмеджетата които стига, ако сме легнали на леглото идва и почва да ни гъделичка по краката и да ни дърпа за пръстите... и друго има ама стига ви толкова оплакване! Пък утре за сефте сме на кухня!

# 158
Привет, salzabouquet

# 159
Привет на всички вас и много благодаря за топлото посрещане дори и само във форума.Все още съм си в Русе но като дойда задължително ще се обадя. Момичета търсим си квартираи ако нещо чуети няма значение къде и за колко пишете ми на лични.Съпругът ми днес вече е там и той ще ходи да вижда в какво състояние са.Много ви благодаря.

# 160
Днес стават две години откакто съм омъжена жена! Затова моля почерпете се: 

Честита седмица на кърменето, призовавам всички ви да участваме активно  Party

# 161
Честита годишнина Ди!
Желая ви много щастие и любов!
Добре дошла на salza!

# 162
Честита годишнина!Желая ви щастлив и дълъг семеен живот  bouquet

# 163
di_, честита годишнина!

# 164
  • Варна
di Честита годишнина!Желая ви много щастие и любов!
Добре дошла salza!

Общи условия

Активация на акаунт