Варна - 25

• 16 095
  • 291
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
M a y a благодаря за отговора! Не зная как ще се учим да ядем и дали ще проходим до годинката, а за режима на спането направо не е за вярване, че го искат..... той моя си спи когато си поиска и нарочно съм го оставила така за да не го дондуркам и люлям. Почти си е на режим ама не съвсем.
Kalima видях списъка на първа страница, но не ми е ясно Яслите в детските градини ли се намират? newsm78 като отделна група ли са там или как? Извинявам се за тъпия въпрос, но около мен няма мами, а във Варна съм от скоро и си мислех, че яслите са си отделни сгради ама може би греша newsm78

# 136
  • гр.Варна
Здрасти!!
Съжалявам за черния си постинг,но една майка-герой има нужда от нашата помощ.
Историята и може да намерите на:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=209193.0
Помолиха да ме да предупреждавам,че в тази тема има подробности,които могат дa ви разстроят.Все пак това са нещата от живота и всяка една от нас би могла да бъде на нейно място.Четете само колкото можете да понесете и за всеки случай прилагам само банковата и сметка:
Елена Генчева Енева
Първа Инвестиционна Банка Варна
IBAN BG 66 FINV 9150 10BG N0JZ EN
BIC FINVBGSF

Много съжалявам за малката душичка!!!Знам от преди за случилото се!!!Не мога да си представя болката,която изпитва майката,гледайки как страда детето й. Rolling Eyes
За прегледа,махнаха ми гипса,но за съжаление още 2 седмици няма да мога да стъпвам на крака,а след това ще ми махнат 1 от винтове,след което вече ще мога да се раздвижвам.Ох,още 2 седмици значи:(А така се надявах в събота да съм на плажа:( Rolling Eyes
лек ден  bouquet

# 137
Елена Генчева Енева всъщност е регистрирана тук като Лилибон.

# 138
Много се извинявам, че влизам във вашата тема. Виждам, че и тук е даден линк за темата на Криско на Лилибон. Тя е ваша градска и многократно в тази тема срещам притесненията й относно бързата и адекватна реакция от НЗКО за лечението на болното й бебе в чужбина. Мисълта ми е, че е възможно някоя от вас да има необходимите познанства и да съдейства на изстрадалото семейство. Видях, че й предлагат помощ в тази насока, но въпреки това, ако има някоя от вас и тя да помогне, защото в България майката е оставена сама с болката на рожбата си. За мен тази мисъл е непоносима...
Пак се извинявам.

# 139
За яслите:

- по принцип по правилника за яслите трябва да вземат децата от 10 месечна възраст, но това в повечето случаи било само по принцип, а реално - след годинка, че и повече  - да, така е, наистина.
 - детето трябва да може да ходи - не е засължително, но по-добре да ходи  Laughing Калоян искаха да съм си го гледала още един месец у нас, защото не ходел стабилно  Mr. Green Въобще не им обърнах внимание, а той пък взе, че проходи стабилно след четири дена на яслата.
и да се храни самичко - не е изискване. той така или иначе се научи там много бързо.
и да има режим да спи през деня - и това, ако го няма - бързо ще свикне да си поспива с другите деца.
за приема и адресната регистрация не знам

m_a_y_a -  майстор за перални - утре ще ти пиша на лс телефона на нашия майстор, че в момента не знам къде му е визитката.

# 140
Здравейте, аз съм Венера от Възраждане, на 24 години съм и очаквам моето съкровище да се появи на бял свят на 06.08, а може и по скоро Simple Smile

# 141
  • Варна
Хей Вени здравей ! ИЗНЕНАДА ! Добре дошла , много се забави с регистрацията , мислех че отдавна пишеш тук ! newsm51

# 142
даже не бях влизала до сега

# 143
Здравей!
 smile3525

# 144
  • Варна
Здравей Венера!Леко бременеене(то малко остана) и безпроблемно раждане.

# 145
# 146
Венерка добре дошла Hug.Днес ставаме на 7 месеца ,черпя виртуално  party023 Wine Glass beer2.Къде се губите всички newsm78.Лек ден  изпънен с хубави неща момичета  bouquet

# 147
  • Варна
Kirkorova80 честито  smile3525

# 148
Моля кажете ми как да гласувам за Елвира многократно, изписва ми - "Вече си гласувал за тази идея"  Embarassed

# 149
Момичета изперквам, от дни не сме спали крив е непрекъснато. Успокоявам се че е от жегите от зъбите и какво ли още не, но това не помага нито на слуха, нито на нервите ми. Дано да поникнат по бързо тези заби иначе ще се запътя към психо то. BangheadС баткото нямах подобни проблеми всичко мина като по вода. Само, че сега става по трудния начин! morning

Общи условия

Активация на акаунт