Варна - 25

• 16 090
  • 291
  •   1
Отговори
# 120
Вержи, с каква упойка ще ви правят операцията?
Дано мине бързо и безболезнено за Лорка.  bouquet

Магди, ние и още много бебенца сме с тази ваксина. Ние следващия месец ще бием последната. Нямаше никаква реакция, нито зачервено, нито плач. Докторката ни каза ние да си преценим дали искаме да я купим, не ни е казала на всяка цена да е тази. Много четох тук още преди да се роди Ники и предварително бяхме решили, че ще вземем Пентаксим.
За Нук съм с двете ръце "за" - страхотни продукти имат. И залъгалка само такава приема, много е удобна. Peace

Хриси, късмет днес.

От нашето зверче се забравихме - много обича по цял ден да се държи за мен.
Нямам време за нищо. #Crazy

# 121
  • Варна
Magdi   ние слагахме Pentaxim, според педиатърката това е най-доброто на пазара в момента.
53лв е в аптеки Марешки. петвалентна, умъртвена. ДТК+полиомиелит+вирусен менингит съдържа. единствените странични реакции при нас бяха че е малко по-нервна 1-2 дена,докато спадне зачервеното от инжекцията  Peace

забравих да похваля Лорска,че стои права,само с подпиране и се научи да казва "Не"  ooooh!
и сега като е недоволна от нещо и започва по 30 мин да повтаря "не не не не не"  Rolling Eyes
знаех си че първо ще каже Няма , после Мама  Joy

Виви с пълна упойка, предполагам маска както за инжекциите, но може и венозна да сложат не знам, още не съм говорила с Контрова  Thinking

# 122
Вержи, как 53 лв за Пентаксим? Миналата седмица я взех за 62.50лв от Санита.
И  не за друго, ами защото имам позната там и знам че със сигурност ги съхраняват правилно - държат ги в хладилник.

# 123
А може ли и аз да попитам за тази ваксина: трябва ли да се поръча предварително, че ми казаха, че и по аптеките ччесто не се намирала. И трява ли да се съхранява при някакви специални условия (какви и колко време може)?

# 124
Момичета,
в случай ,че сте пропуснали призива ни да гласувате в помощ на Елвира, моля ви да го направите. Трябва желанието на близките да влезе в 6-цата , а е на 7мо място. МОже да се гласува всеки ден.
Много сме, силни сме, както вече всички знаем!
Приятна вечер!
http://www.bankazaidei.com/?p=top&id=1238&s=2

# 125
Да, момичета, и аз ви призовавам да гласувате за Елвира.
Аз отдавна го направих, но просто забравих да ви спомена.

# 126
Да, момичета, и аз ви призовавам да гласувате за Елвира.
Аз отдавна го направих, но просто забравих да ви спомена.
аз на мъжа ти му напомням почти ежедневно на icq to:-) Wink
може да се гласува многоратно= след всяко влизане в мрежата, ако сте с динамично IP.

# 127
аз на мъжа ти му напомням почти ежедневно на icq to:-) Wink
може да се гласува многоратно= след всяко влизане в мрежата, ако сте с динамично IP.

И аз ще му напомням  Laughing

А аз не можах да гласувам повече от веднъж - изписва ми "Вече сте гласували за тази идея"

# 128
  • Варна
Вержи, как 53 лв за Пентаксим? Миналата седмица я взех за 62.50лв от Санита.
И  не за друго, ами защото имам позната там и знам че със сигурност ги съхраняват правилно - държат ги в хладилник.

ами в Санита по принцип е по-скъпо Wink но и в другите аптеки АКО я има е по-скъпа. в Марешки е най-евтина Пентаксима.

А може ли и аз да попитам за тази ваксина: трябва ли да се поръча предварително, че ми казаха, че и по аптеките ччесто не се намирала. И трява ли да се съхранява при някакви специални условия (какви и колко време може)?

по едно време беше изчезнала, след дискусията за страничните ефекти на живите ваксини. масово я бяха изкупили. но сега мисля че има в наличност. съхранява се на вратата на хладилника, ако я вземеш предварително. иначе аз я взимам в деня на консултацията. минавам през Марешки и директно в ОБ на боц  Wink

# 129
Гласувах за таз душичка малка, надявам се са отчели всичките. Аз да изрева: някоя тъпа лелка, дето не може да спи, без да и се изясни колко получаваме, колко плащаме и с каква дъулжина на роклите ходя, ми е скъсала плика на писмото от банката, адресирано до мъжа ми с ЕЙ ТАКВИЗ БУКВИ, и после явно видяла зор да го прибере цялото или някой я е стреснал и го нахлузила наполовина. Любопитен народ, ей. Аз днес бях заета, ама утре ще сляза на бабешката седянка да ги питам коя е толкоз на зор и да им обясня за кое колко плащаме, че това едничко писъмце не ни отразява реалните плащания! Дунди дърти, гарги! #2gunfire #Cussing out  Embarassed, че ви занимавам, ама как да легна с толкоз адреналин! Rolling Eyes Shocked

# 130
  • Варна

Мами помагайте.... налага се да започна по-раничко работа. От какво възраст вземат деца в яслите и на какво трябва да са се научили? Ако някой знае условията нека ги сподели! И още нещо, ще се местим зимата, ако е живот и здраве всичко по план във Възраждане... там къде има ясли и детски градини? Водим се май Възраждане 3. Ще съм ви много благодарна!!!

# 131
  • Варна
Момичета благодаря за отговорите!Аз помня че като съм преглеждала темите преди време съм я срещала но като пуснах търсачката днес нещо съм объркала и нищо не излезе та затова реших да ви попитам.
Plam моята докторка ми каза че в Марешки е 52 лв.Каза че трябва да отида с хладилна чанта до аптеката да я взема и след това да я съхранявам в хладилника или да я занеса при нея.
И аз гласувах за Елвира но незнаех че може многокротно ще продължа да гласувам и да се моля за нея.
Мами от Младост и по точно от района на дом Младост препоръчайте ми обущар че от една година живеем в района и не се сещам къде гледах то като не му трябва на човек не запомня.

Последна редакция: чт, 26 юли 2007, 00:17 от Magdi

# 132

Мами помагайте.... налага се да започна по-раничко работа. От какво възраст вземат деца в яслите и на какво трябва да са се научили? Ако някой знае условията нека ги сподели! И още нещо, ще се местим зимата, ако е живот и здраве всичко по план във Възраждане... там къде има ясли и детски градини? Водим се май Възраждане 3. Ще съм ви много благодарна!!!
Изрових целия форум по темата, че и аз съм на същия хал - това, което открих е, че по принцип по правилника за яслите трябва да вземат децата от 10 месечна възраст, но това в повечето случаи било само по принцип, а реално - след годинка, че и повече. Детето трябва да може да ходи и да се храни самичко и да има режим да спи през деня. Това е по инфо, което открих във форума. Но не открих кога трябва да запиша детето, дали е както при градините и трябва да се запише още сега и другото, което не знам е дали има значение адресната регистрация. Останах с впечатление, че във всяка ясла/градина нещата до голяма степен зависят от директорката. Ако някой има отзиви за санаториалната ясля, моля да пише. Аз намерих няколко коментара за там, но са от по-отдавна 2005-2006г.
Моля, мами, препоръчайте ми майстор за перални - сега отидох да вадя прането да простра и какво да видя - пералнята пълна с вода  Shocked какво й се е случило нямам идея. А се пере всеки ден  Cry и не ми се мисли, ако трябва дори и ден да стоя забита в банята да пера на ръка. А да се обаждам на случайни обяви от позвънете е повече от рисковано ми се струва  newsm78

# 133
  • Варна
момичета утре една моя съученичка от гимназията ще ражда планово секцио в МД
стискайте палци всичко да мине леко !  Praynig
в петък сме на свиждане с още 4 кудкудячки от класа Party

# 134
  • Откъм Варната
Мами има списък с детските градини по райони на 1 стр. на темата

Общи условия

Активация на акаунт