Варна - 25

• 16 246
  • 291
  •   1
Отговори
# 195
На мен пък този сайт не желае да ми се зареди по никакъв начин  Thinking

Сватя извинявай, че тъй необмислено и бурно реагирах (може би защото пренесох негативизма си от мойта свеки на теб  Rolling Eyes) да се оправя зетя по-скоро и да си спретнем едно рандеву. Коте дано и твойто детенце се оправи бързичко.

# 196
  • Варна
ха така!
ние се върнахме от "странство" снощи.днес и утре ще потичам малко по задачи, но другата седмица предлагам наистина да се срещнем, че децата ще се срещнат на улицата и няма да се познаят  Laughing

честитки на всички, болните да оздравяват, гласувах и стискам палци за Лилибон и малкото човече  Praynig

# 197
Момичета аз съм във Варна и усилено търсим квартира но доста е трудничко.Моля ви на помощ ако някой знае че някоя негова позната дава квартира или е чул или прочел някъде но не във вестниците/защото там по вечето ги знаем/моля ви да звънне на този телефон:0895746667.Това е телефона на съпруга ми а той се казва Радослав.Много ви моля спешно е .Направо сме се отчаяли. Hug Hug Hug Praynig Praynig Praynig

# 198
  • Варна
Здравей salza! Имаме фирма за недвижими имоти.Звъннах на колежките да ги питам дали има нещо защото по принцип се занимаваме само с апартаменти но по някога излиза нещо под наем на приятели. Една от колежките - Пейчева ще се обади на мъжа ти пък вие си преценете.

# 199
Хайде, казвайте кога е срещата да се присъединим и ние.
То първи клас станаха децата докато ги запознаем #Crazy

salza, попитах една приятелка за квартира. За съжаление е зает апартамента им.

Magdi, Пейчева да не е Гергана?

# 200
  • Варна
Виви_Ан не.
Аз също с нетърпение чакам срещата за да се запозная с вас.
Идкам да питам мамите от Младост къде се събирате за да се присъеденя към вас.

# 201
  • Откъм Варната
СВЕТОВНА СЕДМИЦА НА КЪРМЕНЕТО 1-7 август 2007

Световната седмица на кърменето се отбелязва всяка година в редица страни по света през първата седмица на август. У нас ще се чества за четвърти път - с организатори Национален Комитет по Кърмене към Министерството на Здравеопазването, Ла Лече Лига България, Център за бременни жени - Пловдив и ентусиастите от най-големия в България портал за родители www.bg-mamma.com.

"НАЧАЛОТО Е ВАЖНО!" е тазгодишното мото на Седмицата на кърменето в България. Темата на Световната седмица на кърменето е ранното поставяне на гърда след раждането като един от ключовите фактори за успешно кърмене.

Във Варна ще отбележим ССК със следните събития:
4.08/събота/ -18ч.
Хепънинг в подкрепа на кърменето на входа на Морската градина
Каним ви да се присъедините към представлението на Детско шоу  „Луди глави”. Включете се, за да покажем, че кърменето е важно за нас и децата ни!
Всяка майка може да кърми, всяко бебе иска да суче!
Затова ще предложим на всички бъдещи и настоящи майки, на всички настоящи и бивши бебета уникалната възможност да позират за снимка в ролята на кърмачка или кърмаче.
Очакват ви и други весели изненади и награди.

Варненските майки ще посетят и училището за бъдещи родители  на ул. Битоля №1, както и женската консултация на клиника “Майчин дом”, за да споделят опита и личните си преживявания в областта на кърменето, да отговорят на въпроси и да разпространят печатни материали с ценни практически съвети. Всички интересуващи се са добре дошли на тези срещи, които ще се състоят в следните дни и часове:
2.08 /четвъртък/ -10,30 ч. - посещение на родилното отделение в  МБАЛ ”Св. Анна”/Окръжна Болница/
3.08 /петък/ -18 ч. - посещение на училището за бъдещи родители  на ул. Битоля №1
6.08 /понеделник/ -10 ч. - клиника “Майчин дом” - среща с лекари, акушерки и бъдещи майки от женската консултация. Ще ви очакваме до обяд в кафето на  клиниката.

За всички инициативи входът е свободен.

Партньори в тазгодишното провеждане на Световната седмица на кърменето в България са:
Министерство на здравеопазването, Ла Лече Лига България, Национален комитет по кърмене, Център за бременни жени – Пловдив, Родители от интернет сайта за родители www.bg-mamma.com, Български национален комитет “Заедно за децата”, Mustela, Девин, Радио FM+, сп. 'Кенгуру', сп. 'Моето дете', в-к 'Марица', www.gorichka.bg , ВUS Media

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=209216.msg4587242;topicseen#msg4587242

Самоцитирам се, който иска да заповяда на утрешното събитие, тъкмо да се запознаем с когото не се познаваме

# 202
  • Варна
Съжалявам но няма да мога да дойда че ще имам гости,затова се надявам въпреки тази среща през седмицата да има още една.

# 203
Аз ще се постарая да дойда.
По някое време трябва да търсим пейка в Морската, че ще огладнее кърмачо. Hug Heart Eyes

# 204
здравейте мами от Варна!

Предстои ни записване на детската кухня. Моля да споделите вашето мнение за храната там, дали сте доволни ( по-скоро бебета ви  Grinning).
Ако може да ми кажете как става записване, откъде купувате бурканчета за храна и т.н.
Ще съм ви много благодарна за отговори.

# 205
KaliMa    ако можем ще дойдем Hug щот инъче ви сте мързели и не слизате надолу Crossing Arms Mr. Green

# 206
Нас сигурно няма да ни има.
mamzel, купуваш си някакви съдове, които са ти удобни (аз съм с пластмасови кутии на винт), няма значение буркан ли е чудо ли е. Намираш най-удобната за теб кухня и питаш кога продават купони за следващата седмица. На всяко място е различно! Купуваш си купоните и живот! Дават всеки ден различна, топла, прясно приготвена манджа, три де, пюре, супичка и крем. Хубави са нещата, поне където сме ние готвят вкусно, нищо че малкото зло абсолютно ми отказва супите за сега  Thinking кремчето и пюрето си ги облизва! Даже имаме случай, в който плака със сълзи, че му е свършило кремчето, та подядохме брат Коко с няколко лъжици да се успокои  Laughing

# 207
mamzel, в някой кухни държат бурканчетата да са стъклени, иначе храната е една и съща навсякъде - от кухня-майка.
Магди, ние се събираме всеки ден, защото и в почивните дни сме на кухня, на "Джулито" или на 1 от 2-те кафета до кухнята. Пиши, когато решиш да излезеш, и ще се запознаем пред кухнята за по-сигурно.
За утре - нямам кърмаческо настроение, ама хич.
Вержи, добре дошла. Бях изпаднала в чуденка къде си.

# 208
  • Варна
iv4ok кухнята в Младост само една ли е?

# 209
много ви благодаря за отзивчивостта.Винаги съм смятала че този форум е незаменим.Намерихме квартира но ще се ослушваме пак за нещо по добро/не че това е лошо/.Магди и специално към теб благодарности.За напред ще контактуваме и като излезе нещо интересно ще свиркаш. Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт