Варна - 25

• 16 082
  • 291
  •   1
Отговори
# 90
  • Откъм Варната
А значи и аз съм ти съседка, щот с Бейби Дол сме на една улица, аз вече не ходя към морската, много жега бре, ама ти се оправи и тука из квартала ще се разхождаме

Говорих с Вержито днеска, има някакъв проблем с ПЦ-то и само може да ни чете, добре са, таз седмица може да заформим едно махленско събиране някъде в района, тайка че мамите от Окръжна, Левски, Цветния и другаде наблизо да се обаждат кога могат и каде да се видим, да направим една малка форумска квартална срещичка  Wink

Последна редакция: пн, 23 юли 2007, 21:32 от KaliMa

# 91
  • Варна
и аз благодаря за включването в списъка! Всичко е точно....

# 92
А значи и аз съм ти съседка, щот с Бейби Дол сме на една улица, аз вече не ходя към морската, много жега бре, ама ти се оправи и тука из квартала ще се разхождаме

Говорих с Вержито днеска, има някакъв проблем с ПЦ-то и само може да ни чете, добре са, таз седмица може да заформим едно махленско събиране някъде в района, тайка че мамите от Окръжна, Левски, Цветния и другаде наблизо да се обаждат кога могат и каде да се видим, да направим една малка форумска квартална срещичка  Wink
пу и аз с вас Mr. Green

# 93
МОМИЧЕТА БЪЛГАРКИТЕ КАЦНАХА! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ!

# 94
И аз току-що научих добрите новини и съм много щастлива! Да видим сега как са физически след прегледите и да минават по-бързо процедурите по помилването!

# 95
  • Варна
Ей bela изпревари ме.Да да са живи и здрави да се радват на семействата си и да нямат повече проблеми!
Хриси бързо възстановяване!
Калима благодаря за корекцията на 1-ва страница всичко е точно.

Искам да помоля някой да ми каже къде в Младост трябва да отида за еднократната помощ след раждане.

Последна редакция: вт, 24 юли 2007, 10:22 от Magdi

# 96
Най-после се прибраха у дома! Дълги години живот, спокойствие и здраве със семействата! Направо се изумих Ивчок като ми каза, че са ги пуснали!
Хриси, леко и бързо възстановяване!  Peace
Магди, ако се водиш във Младост, бюрото се намира до общината на района, в съседния блок, а ако не я знаеш ... аз я знам, но не мога да я обясня  Embarassed Ива (iv4ok) също я знае, но незнам дали може да каже номера на блока или да даде по-пълно обяснение. Като се появи ще се изповяда по въпроса Wink Също и пощата е в същи блок ... Не знам дали се ориентираш по моите объркани обяснения.

# 97
  • Варна
Благодаря Булка Марулка!Мисля че мъжът ми я знае ако не пак ще питам.

# 98
  • Бургас
Момичета предварително се извинявам че се набърквам в темичката ви;)
Имам въпрос по конкретно към майките от Аспарухово
кажете ми къде в квартала има най голямо разнообразие от памперси (ако може някъде в центъра) Ще бъда на гости там около 1-2 седмици и не ми се мъкнат от тука памперси кърпички др неща
Благодаря ви предварително

# 99
KaliMa,
мен ще ме добавиш ли към групичката на Лятно кино Тракия, моля?
Бях се представяла преди време с друг ник, който по разни съображения смених.
Но давам инфо наново:
75ти набор съм. Имам син на 2 годинки и половина, който е роден на 15ти Март 2005. Иначе съм родена в Добрич. Живеем точно до Лятно кино Тракия и по-точно до градинката с барчето там. Simple Smile

# 100
  • Варна
Здравей Плам и аз съм родена в Добрич

# 101
  • Русе
Мили мами, простете за вмешателството в темата ви, но нали всички сме като едно голямо семейство Hug Имам едно питане - в началото на август ще летуваме във Варна, в една вила, намираща се в местността Траката. Тъй като не успях да намеря нищо повече в нет-а за плажа там /изобщо плаж има ли там?/, ще съм ви много благодарна, ако ми пишете /по-добре на лични, за да не ви преча на темата/ за условията - дали плажа е хубав /чист, тоалетни/, има ли спасители, платени чадъри, местенца за хапване там.
Благодаря ви! Да си нагушкате хубавичко сладките бебоци и от мен!
А вие можете да разчитате на изчерпателна информация за Русе от мен винаги, когато пожелаете!   bouquet

# 102
Да се изфукам: пораснали сме 5 см (75) и 500 гр (9300) и ни боцнаха без "гък". Жегата го мори и все иска да скаЧА. Сериозно се замислям за бънджи, но колко ли ще го ползва?! 5иа, хазаите имат вила на Траката - вила Климат, може и там да си. Ще ги питам и ще пиша.

# 103
Добро утро на всички!
Магди, а къде в Добрич си живяла и учила?
Честито пораснало човече Ивчок! Да ти е жив и здрав и да те слушка! А за бънджитата съм чувала, че ги ползват по няколко месеца. Ние не сме имали, защото ортопеда ни препоръча да не взимаме.

# 104
Здравейте и от мен  bouquet.Продължаваме де се лекуваме от хранителната ни алергия,но видимо имаме подобрение Peace.Памперси с богат избор има на центъра на Аспарухово.Има пазар за зеленчуци, по надоло от него има едни бели бараки в тях се намира въпросното магазинче.Там има и богат избор на храни,пюрета и каши.Малка е надценката от тези на борсите.Много жега бе хора ooooh!.Айде лек ден  bouquet Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт